grzes1150 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 Jak by ktoś miał ochotę na ściemę szybek to mam gostka co dobrze robi, w miarę normalne pieniądze i folia 3M (wybór kilku odcieni) Więcej info na PW Jakość wykonania można oglądnąć na moim aucie, próbki odcieni też mi dał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid0 Opublikowano 15 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2011 komentarze zabijają w tym filmiku: Possible UFOs over Rzeszów Poland - 21st May 2011 buraki nigdy lampionów nie widzieli :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Czy ktos sie wybiera na Targi Motoryzacyjne na Podpromiu ? http://www.automotosalon.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 mnie tam Panna wyciąga dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Ja może zaglądnę jutro jak nie będzie jakiejś imprezki dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2011 Kilka ładniejszych autek z dzisiejszych Targów na Podpromiu a tutaj sam Prezes w Merolu za 300.000 PLN Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 Dziś byłem na targach i nawet było parę ciekawych furek (najciekawsze te żółte ) a po 16 jak zajechałem na podpromie to nie było nikogo Wątek Spotów Rzeszowskich do zamknięcia Sławek zdejmij tą ankietę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 też byłem na tych "targach" i powiem wam, że padaka . Jedyne audi było zamknięte, recaro w RSie też niedostępne, te mercedesy to straszna kupa w środku, BMW nigdy nie kupię. Ogólnie to za mało aut.Takie moje przemyślenia. A na Podpromiu po 16 trzy A4rki, ale nie klubowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 20 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Września 2011 Planuje robić kolejną ture kubków klubowych. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=222532.msg2635555#new Ktoś z naszych byłby chętny? Odpadają koszty wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuCaS_gr44 Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 też byłem o 16 na podpromiu nie było nikogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 21 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2011 wpadnij następnym razem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 22 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2011 Planuje robić kolejną ture kubków klubowych. http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=222532.msg2635555#new Ktoś z naszych byłby chętny? Odpadają koszty wysyłki. mam juz 2 szt z I i II tury jakosc rewelacja, nie do zajechania, ale na wszelki wypadek poprosze o 1szt. o tak dla zasady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 23 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2011 No tak kubki rewelacja Moje uzytkowane non stop dzien w dzien i zero zuzycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 25 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2011 pany co u taka ciszaaaaa ja z kubeczka też jestem zadowolony ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Siemanko Potrafi ktoś perfekcyjnie bez uszkodzeń, zdjąć naklejkę z auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Siemanko Potrafi ktoś perfekcyjnie bez uszkodzeń, zdjąć naklejkę z auta? Witamy w klubie gdzie to sie dziewcze podziewalo tak dlugi czas p.s. jaka naklejka ? czyzby emblemat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 Siemanko Potrafi ktoś perfekcyjnie bez uszkodzeń, zdjąć naklejkę z auta? Witamy w klubie gdzie to sie dziewcze podziewalo tak dlugi czas p.s. jaka naklejka ? clubowa Podgrzać suszarką do włosów, odklejić, klej zmyć benzyną, przepolerować filcem i pastą np Tempo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 26 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Września 2011 ....aha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tygrysiczka Opublikowano 28 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Wrc na seszelach byłam i wiesz, nie miałam czasu na zagladanie na forum Grześ suszarka? benzyna? filcem? zaczynam sie tego bać... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 28 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Września 2011 Tygrysiczka jaka to naklejka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi