tomekhxc Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 a to bylo we wczorajszej gazecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 11 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2011 a to bylo we wczorajszej gazecie Ciekawe kto sie pomylił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Czyli jutro SPOT 13 -EGO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek180 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 o 16-stej na podpromiu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuCaS_gr44 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 to jutro jak ktoś bedzie to i ja zaglądne może tym razem :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazam Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Panowie żony TDi w Toledo niedomaga. Od czasu do czasu brak mocy. Podejrzewam przepływkę. Jak to sprawdzić?? Da się czyścić czy wymiana? Nikt mi nie pomoże? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Panowie żony TDi w Toledo niedomaga. Od czasu do czasu brak mocy. Podejrzewam przepływkę. Jak to sprawdzić?? Da się czyścić czy wymiana? Nikt mi nie pomoże? Trzeba pod kompa podlaczyc i sprawdzic o co kaman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiczel Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 to jutro jak ktoś bedzie to i ja zaglądne może tym razem :gwizdanie: No jak jak już raz zacząłem to i jutro powinienem być chyba że żona coś mi "zaplanuje" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miroo Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Koledzy czy ktoś by się podjął założyć moduł do świateł (Kogiela) do b6 z bi-xenonem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT_24 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Koledzy czy ktoś by się podjął założyć moduł do świateł (Kogiela) do b6 z bi-xenonem? A masz ciepły garaż?? :) :mysli: Przyjedź na spota to pogadamy. [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 23:10_________________________________________________ Grzegorz "WRC..." jak byś mógł popatrzeć za tymi schematami: 1) instalacji elektrycznej hamulca ręcznego 2) alternatora, a konkretnie gdzie te kabelki można zlokalizować w okolicy licznika (w których kostkach i które piny). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 ja powinienem być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miroo Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 jak 16 to przyjadę bo dziś nie dam rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Ja pewnie sie zjawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 wow .........BEDE....... [br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 12:03_________________________________________________virus , a ty bedziesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 No ja raczej nie będę wstanie prowadzić po upojnej sobocie ale chęci mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 wow Ty tam pełnisz warte cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 virus Ciebie to ja już dawno nie widziałem na spocie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Piotrek przed slubem musi troszke poszaleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 o i wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi