virus Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 virus Ciebie to ja już dawno nie widziałem na spocie :gwizdanie: Chwile mnie nie było ale to zazwyczaj przez to że w sobotę zawszę coś wyskoczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Pany !!! dzis chyba jest gala boksu na Podpromiu o 18-ej, tak wiec z parkingiem moze byc roznie :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 ale chyba i tak miało byś spotkanie na podrpomiu a potem przejazd na milenium Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slowiketdi Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 witam mam pytanko czy bedzie miał ktoś waga na spocie dzisiaj ??? mam zamiar przyjechac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 No i jak wszyscy cali po Spocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Fotki spoko tylko pasuje numery rejestracyjne zakryc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek180 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 fotki po retuszu : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzes1150 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Foty szkoda że moja się na załapała. Ja musiałem się wcześniej zmyć bo byłem jeszcze gdzieś ustawiony ale czy było jakieś brykanie po mieście? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianBarud Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 gratulacje za fotki ...... ale widzę że kto się spóźnia ten ponosi karę ;( bo się nie załapałem na fotostory.... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 :hi:ello ja nie dojechałem zabrakło czasu, cos innego musiałem załatwiać szkoda .... ps. pytanko może by kiedys się ustawić na jakiegoś spotka w knajpce lub restautant na kafke dzis widziałem spot Accord Polska zorbili sobie pod Strzechą co wy na to było z ok 10 autek może wiecej nie liczyłem co wy na taki pomysł na zimnne nocce i dnie nie musi to byc po za rzeszowem w rz nie brakuje lokali ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 ha i moja padaka się załapała właśnie.. było jakieś brykanko po mieście? grzes1150 łądnie to tak zasuwaćpo moście? jade sobie spokojnie a tu mnie lewym b6 avant mija i na prawy ostro co do pomysłu plugiego, ja jestem jak najbardziej za, nie żeby się od razu w spód czy coś ale jakieś takie spotkanie można by zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek180 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 sorry Panowie niektóre fotki po prostu kiepsko wyszly proszę o to brakujące sztuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 to mamy klubowego fotografa [br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 22:39_________________________________________________szkoda że się zmyłem już... długo jeszcze siedzieliście? jak jechałem przez most to widziałem że ustawiliście się w rzędzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja dalem dyla do domciu jakas stluczka byla chyba na swiatlach za mostem Reszta pojechala do MH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek180 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Ja przejechalem przez parking pod MH ale bylo full i potem kierunek home Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Autek bylo 12 sztuk :hi:ello ja nie dojechałem zabrakło czasu, cos innego musiałem załatwiać szkoda .... ps. pytanko może by kiedys się ustawić na jakiegoś spotka w knajpce lub restautant na kafke dzis widziałem spot Accord Polska zorbili sobie pod Strzechą co wy na to było z ok 10 autek może wiecej nie liczyłem co wy na taki pomysł na zimnne nocce i dnie nie musi to byc po za rzeszowem w rz nie brakuje lokali ??? Jezeli chodzi o Strzeche to pomysl spoko Akurat znam wlasciciela i nie ma problemu ze stolikiem Pasuje nam oczywiscie zajechac pod bar z przodu ale to wszystko do omowienia . Pomysl jest OK i warto przedyskutowc ja jestem na tak :gwizdanie: http://www.karczma.info.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 14 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Odnośnie robienia spota gdzieś w knajpie..., wiele razy był pomysł, żeby wyskoczyć gdzieś w końcu z tego Podpromia a jak przyszło co do czego to chętnych było kilka osób..., tak było z grillem przez cały "ciepły" sezon. Co do knajpy, po co jechać gdzieś za Rzeszów jak można siąść u mnie. Ogródka na zewnątrz już nie ma, ale w środku miejsce by sie znalazło zawsze www.pizza.rzeszow.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Co do knajpy, po co jechać gdzieś za Rzeszów jak można siąść u mnie. Ogródka na zewnątrz już nie ma, ale w środku miejsce by sie znalazło zawsze www.pizza.rzeszow.pl Nie głupi pomysl slawqu Tylko tak jak piszesz oby wiecej sie ludzi zebrało na wypad . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plugibugi Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Co do knajpy, po co jechać gdzieś za Rzeszów jak można siąść u mnie. Ogródka na zewnątrz już nie ma, ale w środku miejsce by sie znalazło zawsze www.pizza.rzeszow.pl to trzeba nagłosnic temat i sie wybrać zrobic jakąś rundkę po rz i lux co wy na to kto chętny ...ja się piszę ... Nie głupi pomysl slawqu Tylko tak jak piszesz oby wiecej sie ludzi zebrało na wypad . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi