GM Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 ja jestem otwarty na wszelkie propozycje ..... no prawie wszystkie [br]Dopisany: 14 Listopad 2011, 22:07_________________________________________________no coz, z nasza ekipa rzeszowska juz tak jest............. jesli przyjdzie co do czego, to w efekcie max 3/4 osoby biora w tym udzial np: -wyjazd do Tarnowa 4 osoby - spot Bukowina - 3 osoby - wyjscie na piwo 3 w porywach 4 ludki - ustawka na zdjecia na miescie :gwizdanie: - itd. ....... ale ok , ja jestem za tym , a zeby juz ugadywac sie na lipcowego grilla - moze wypali sorrka za OT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 ja też jestem jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuCaS_gr44 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 jazobacze czy bede w stane bo to po ostatkach bedzie :cool1: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 ... - wyjscie na piwo 3 w porywach 4 ludki ... ale za to jakie udane wyjścia bania jeszcze do wieczora następnego dnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Panowie, często widuje b5 s4 avanta na al. niepodległości, klubowe może? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrystianBarud Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 Pany ja kończę się edukować o 18:40 jak poczekacie na mnie to ja się piszę..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 15 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 ... - wyjscie na piwo 3 w porywach 4 ludki ... ale za to jakie udane wyjścia bania jeszcze do wieczora następnego dnia ooooooo :kox: -to fakt, przyznaje racje- zawsze na grubo...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Pierwsze płatki śniegu dzis spadły ......a ja na letnich jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 U mnie też rano chwile popadało, ale lepiej żeby wytrzymało jeszcze 3 dni bo jutro jadę do UK na letnich kapciach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 U mnie też rano chwile popadało, ale lepiej żeby wytrzymało jeszcze 3 dni bo jutro jadę do UK na letnich kapciach Na ile ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ja też śmigam jeszcze na letnich będą problemy z jazdą to zmienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 A ja już na zimie ze dwa tygodnie. Bo 18" poszła się je..ć,, tzn przecieła się.. Ps., kupię jedną 225/40/18 Kumho ecsta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Miro http://allegro.pl/opona-1szt-kumho-ecsta-ku19-225-40-18-i1926748428.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ... - wyjscie na piwo 3 w porywach 4 ludki ... ale za to jakie udane wyjścia bania jeszcze do wieczora następnego dnia ooooooo :kox: -to fakt, przyznaje racje- zawsze na grubo...... Na Was dwóch to zawsze można liczyć Kręgle połączone z :drunk: zawsze pierwsza klasa :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalarx Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Panowie, często widuje b5 s4 avanta na al. niepodległości, klubowe może? moje. chwilowo tam mieszkam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimaczek89rz Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 albo tak rzadko ja bywam na spocie albo nie mam szczęścia żeby przyjrzeć się z bliska Twojej s4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 U mnie też rano chwile popadało, ale lepiej żeby wytrzymało jeszcze 3 dni bo jutro jadę do UK na letnich kapciach Na ile ? około 5 miechów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miro_x Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 SIXU ja mam SPT o takie w tamtym roku poszła mi przód przód na robotach drogowych i udało mi się kupić na wiosnę sztukę za 120 zeta a w tym roku liczę że też się uda. Tym razem lewy przód Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek180 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Coś na rozluźnienie po pracy... http://otomoto.pl/audi-a4-audi-a4-C21700254.html wrzucam tu bo widze ze jest na Rzeszowskich tablicach ale ciężko mi uwierzyć w taką okazje cenowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Coś na rozluźnienie po pracy... http://otomoto.pl/audi-a4-audi-a4-C21700254.html wrzucam tu bo widze ze jest na Rzeszowskich tablicach ale ciężko mi uwierzyć w taką okazje cenowa Bierz .... OKAZJA :gwizdanie: Z tego co pamietam to wisi od wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi