slaweq Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2008 Moze na spocie pogadamy o tym jak bedzie wiekszosc zainteresowanych i wybierze sie jakąs osobe, która czynnie udziela sie na forum, tak zeby pierwszy post na bieżąco mogł byc zmieniany
GM Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 slaweq ja wiem jedno juz masz zapewniony etacik (czy tego chcesz czy nie)
slaweq Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2008 GM dzieki Jesli jest mozliwosc takiej zmiany to moge sie tym zająć ale niech sie jeszcze reszta wypowie
Iverson Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 nie mówcie ,że bedziecie mieli do siebie żal za bycie autorem watku buahahahaha. Sławek bierz fuszkę, tylko dobrze się spisuj. :th:
slaweq Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2008 Sprawa odnosnie pierwszego posta wyjasniona... niestety nie ma mozliwości zmiany autora wiec bedziemy musieli prosic Szoguna o modyfikacje raz na jakis czas
Szuder Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 witam wszystkich... jeden dzień mnie nie było, a tu tyle zmian... dobrze sie spisujecie... ... no i coraz wiecej klubowiczów z podkarpacia sie pokazuje na forum... kalendarzyki robią "robotę" oby tak dalej
miro_x Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Kurde coś mi powiadomienia nie przychodzą raz na jakiś czas jak nic tu nie napiszę. A na spota nie przyjadę bo będę leczył kaca po chrzcinach córy. Ale będę z Wami duchem Poza tym nie kupiłem statywu więc nie jadę Szwagier mój ty pewnie też nie dojedziesz hehe
miro_x Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Next time... I juz na pewno ze statywem.
slaweq Opublikowano 5 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 5 Stycznia 2008 Miro szkoda ze Cie nie bedzie No ale chrzciny to wazna sprawa
Szuder Opublikowano 5 Stycznia 2008 Opublikowano 5 Stycznia 2008 Next time... I juz na pewno ze statywem. trzymamy za słowo...
dsz33 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Powitać Ja też sie pisze na spocika To będzie mój debiut ale mam nadzieje że bedzie spoko i poznam paru klubowiczów Pozdrowionka i oby nie było za zimno
slaweq Opublikowano 6 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2008 Powitać To będzie mój debiut ale mam nadzieje że bedzie spoko i poznam paru klubowiczów Hej U nas na spotach zawsze jest spoko Zapraszamy
dsz33 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 hehe widze ze "powitać" sie spodobało to takie moje skojarzenie jak tego gifa zobaczyłem pewnien góral raz tak podniósł czapke i do mnie powitac Jak zawsze jest spoko to sie ciesze
angela Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 No..no widze ze Rzeszow rosnie w sile..... Coraz was wiecej .....Tak trzymac
Szuder Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Angela, Rzeszów zawsze był silny... tylko sie nie ujawniał... :polew: dsz33, witaj w klubie...
angela Opublikowano 6 Stycznia 2008 Opublikowano 6 Stycznia 2008 Szuder jak kazdy spot bedzie wygladal tak jak ostatni.....to mozna powiedziec ze dopiero sie ujawniacie.....
Rekomendowane odpowiedzi