Gość Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 8.00 – Otwarcie parku maszyn 9.30-10.30 – Badania techniczne 11.00 – 16.00 – Eliminacje 16.30 – 18.00 Finały 19 .00 – Rozdanie nagród , 20.00 - zakończenie imprezy na Sikorskiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 8.00 – Otwarcie parku maszyn9.30-10.30 – Badania techniczne 11.00 – 16.00 – Eliminacje 16.30 – 18.00 Finały 19 .00 – Rozdanie nagród , 20.00 - zakończenie imprezy na Sikorskiego Dzięki piękne ---------- Post dopisany at 13:23 ---------- Poprzedni post napisany at 13:21 ---------- Jeszcze pytanko: jak wypadł spot w niedzielę? Dużo osób zjechało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
medok1980 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Niestety nie bylem sam:facepalm: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziomek0101 Opublikowano 18 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2013 Koledzy start na 1/4 mili jest tu od eclerka w strone jak by tyczyna czy odwrotnie? To jest zaraz przy krzyżowce koło plazy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_G Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 yyy... ja mam czarny metalic... i również będę na 1/4 Ale o co chodzi ? Masz moją zaślepkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Tomi_G - żarcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 19 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Mi z niedzieli na poniedziałek zaje**ali dekielki od felg... Nie tylko mi. Na osiedlu widziałem kilka A4 i A6 bez dekielków, bez zaślepek do sprysków itp. Ku**wa gnoja złapać to bym zaje***ał... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chemik21 Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 Z tego co wiem jutro w nowinach ma byc artykuł na temat kradzieży, widze że mój list do redakcji więcej zdzialał niż nasza policja. Gdzie w rzeszowie mogę dostać dekielki 165mm ( nie oryginalne zwykłe nawet bez znaczka ,szkoda kasy jak zaraz zwina) oraz zaslepki spryskiwaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Moja paść od wczoraj jest na myjni - pranie tapicerki . Siedzenia to już tak uświnione były że aż wstyd . Dzisiaj wieczorem odbieram . ---------- Post dopisany at 11:10 ---------- Poprzedni post napisany at 11:08 ---------- Chemik21 - w Niedzielę masz giełdę na Załężu. Często tam widuję dekle do audic . ---------- Post dopisany at 11:12 ---------- Poprzedni post napisany at 11:10 ---------- Podkarpacie: Uwaga kierowcy! Na Podkarpaciu złodzieje okradają i niszczą samochody - 20 czerwca 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 W dzisiejszym papierowym wydaniu Nowin jest właśnie ten sam artykuł na str. 4 Policja ma w du..e a jak sam złapiesz gnoja i wymierzysz karę to albo znajdzie zaraz pięciu kumpli którzy potwierdzą jak go lałeś i czeka Cię sporo nieprzyjemności albo skurwiele przyjdą tydzień później i zrobią na aucie jeszcze większy rozpierdziel. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 taki przewód potrzebuje: AUDI A4 1.9 TDI PRZEWÓD RURKA KLIMATYZACJI (3339285108) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ma ktoś A4 na części? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi_G Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Ciekawy jestem czy gdyby chociaż członkowie klubu kupowali części w serwisach (albo przynajmniej w pewnych źródłach - tylko jak je sprawdzić na 100% ) a nie na Allegro i giełdach to czy skala kradzieży byłaby mniejsza. Jak są chętni do „tańszych” zakupów to biznes kradzionych części będzie się kręcił w nieskończoność, a nam pozostaje tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GM Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Mi z niedzieli na poniedziałek zaje**ali dekielki od felg... Nie tylko mi. Na osiedlu widziałem kilka A4 i A6 bez dekielków, bez zaślepek do sprysków itp. Ku**wa gnoja złapać to bym zaje***ał... grrrrrrrrrr..., kurrrrrrrrrrr.... i Ciebie dopadło ? szkoda ps. Sławek gratulacje silnika bo pod avatarem widzę opis 2.7 TDI ( coś się popier.....ło , bo i u mnie wskoczył silnik 2.5 tdi i nie mogę tego poprawić ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 O f*ck Szokujący wypadek Polaka. S8 rozpadło się na części - Motoryzacja w INTERIA.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 mechu - do jutra będę wiedział czy mam - znajomy Handlarz niedawno rozbierał B5, mówi że jeśli znajdzie to no problem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekW. Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 O f*ck Szokujący wypadek Polaka. S8 rozpadło się na części - Motoryzacja w INTERIA.PL Pewnie kupił okazję z Allegro A podobno Niemiec płakał jak sprzedawał do Polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Mi z niedzieli na poniedziałek zaje**ali dekielki od felg... Nie tylko mi. Na osiedlu widziałem kilka A4 i A6 bez dekielków, bez zaślepek do sprysków itp. Ku**wa gnoja złapać to bym zaje***ał... grrrrrrrrrr..., kurrrrrrrrrrr.... i Ciebie dopadło ? szkoda ps. Sławek gratulacje silnika bo pod avatarem widzę opis 2.7 TDI ( coś się popier.....ło , bo i u mnie wskoczył silnik 2.5 tdi i nie mogę tego poprawić ) ooo, nie widziałem tego..., a swoją drogą nie pogardziłbym 2.7 TDI w A6 C6:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 mechu - do jutra będę wiedział czy mam - znajomy Handlarz niedawno rozbierał B5, mówi że jeśli znajdzie to no problem . daj znaka jak coś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 co Wy Chłopaki, to S8 za trzy tygodnie będzie wyklepane czekało na kolejnego Szczęśliwca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 auta pochowane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi