medium_rze Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 Pewnie na chwile zaglądne. Sławek jak dasz rade to wez vaga sprawdzimy jeszcze raz te błędy
Tommy Gun Opublikowano 23 Marca 2014 Opublikowano 23 Marca 2014 To ja też ruszę 4 litery i przytargam szaraka na zlot.
Tommy Gun Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Ja tez chyba wpadnę dziś na spotkanie, jestem nowy tutaj nikogo nie znam ale wpadnę Chyba nie było tak źle, nikt nie gryzł itp
wrclaguna Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 ja będę z Wami tylko :kwasny:duchem Ja tez Marcin słyszałem ze jest cos w drodze
SpyAmericano Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 A mnie niestety choroba rozłożyła i nie pojawiłem się, choć też miał to być mój pierwszy spot :-\ Mam nadzieję że to nie ostatni w tym roku :-)
Tommy Gun Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 ja będę z Wami tylko :kwasny:duchem Ja tez Marcin słyszałem ze jest cos w drodze Który Marcin, bo jest ich 3 tutaj
wrclaguna Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 ja będę z Wami tylko :kwasny:duchem Ja tez Marcin słyszałem ze jest cos w drodze Który Marcin, bo jest ich 3 tutaj GM
GM Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 ja będę z Wami tylko :kwasny:duchem Ja tez Marcin słyszałem ze jest cos w drodze Który Marcin, bo jest ich 3 tutaj GM heheheh ...... a no jest "coś" w drodze , w innym przypadku Grzesiu atakowałbym z Wami BT no ale może za rok
F4R3LL Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Ja tez chyba wpadnę dziś na spotkanie, jestem nowy tutaj nikogo nie znam ale wpadnę Chyba nie było tak źle, nikt nie gryzł itp Dokładnie ale wiadomo jak to na początku
Marc!n Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Pogoda niezła, miejscówa też nie głupia.. tylko frekwencja mogła by być lepsza Właśnie wróciłem z UA 3h cała wyprawa, sam dojazd w jedną stronę 50 min tak że nieźle. ON po 3,30 reszta czyli vodka, słodycze itd grosze bo hrywna g warta a u nas
Marc!n Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 Spokój, cisza nawet na przejściu nie sprawdzali dokładnie i mogłem mieć fajek pod sam dach jak pomyślę, że musiałbym 70l po 5 z groszem zalać jeszcze kilkanaście strzałów i auto się zwróci
Grzechoo131 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 : jeszcze kilkanaście strzałów i auto się zwróci nie zebym sie czepiał ale nie chwaliłbym się tym aż tak
mech15 Opublikowano 24 Marca 2014 Opublikowano 24 Marca 2014 : jeszcze kilkanaście strzałów i auto się zwróci nie zebym sie czepiał ale nie chwaliłbym się tym aż tak dobrze, dobrze - następnym razem polecimy na dwa auta :decayed:
Rekomendowane odpowiedzi