Fr0styyy. Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Dziś na carrefourze rano trafiłem na letnie płyny do spryskiwaczy Sonaxa. Xtreme nano taki fioletowy za 9,99zł/4l i cytrynowy za 8,99/4l. Wziałem oba na próbę, cena chyba OK, bo półka już prawie pusta była tylko 3 pojemniki stały... Normalnie po ponad 20zł są.
Fr0styyy. Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 ja jestem inwalidą bez fb Boś d*pa, ja muszę za Ciebie robotę odwalać
Gość Kamil86_Wwa Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ostatnio kupiłem preparat Sonax do chromów. Efekt...wodą już lepiej bym doczyścił te chromy . Generalnie kupiłem, wypróbowałem i wywaliłem do śmieci. Spróbuję teraz z pastą autosol.
wszary Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Ostatnio kupiłem preparat Sonax do chromów. Efekt...wodą już lepiej bym doczyścił te chromy . Generalnie kupiłem, wypróbowałem i wywaliłem do śmieci. Spróbuję teraz z pastą autosol. Kamil, czy to był Sonax do chromu i aluminium? Kupiłem to z myślą o wyczyszczeniu ramki grila w mojej b7, ale doczytałem się na odwrocie, żeby tego nie używać na chromowanych plastikach. Czy ktoś to próbował? Wysłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk
Gość Kamil86_Wwa Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Ostatnio kupiłem preparat Sonax do chromów. Efekt...wodą już lepiej bym doczyścił te chromy . Generalnie kupiłem, wypróbowałem i wywaliłem do śmieci. Spróbuję teraz z pastą autosol. Kamil, czy to był Sonax do chromu i aluminium? Kupiłem to z myślą o wyczyszczeniu ramki grila w mojej b7, ale doczytałem się na odwrocie, żeby tego nie używać na chromowanych plastikach. Czy ktoś to próbował? Wysłane z mojego Milestone za pomocą Tapatalk To kupiłem autokosmetyki.pl - Do chromu, metali, SONAX pasta do chromu i aluminium
matys89 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 ten płyn letni do sprysków xtreme to fajny nawet:)
koziol1006 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Jak dla mnie sonax to dobra marka , ostatnio np kupilem na próbe PB natural look jak dla mnie to wcale mi sie nie podoba wole efekt extreem mat sonaxa a moze ktos chce oddam za 3 dyszki caly praktycznie pluss pp
matys89 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 co polecacie do ramki chromowanej? chciałbym ją jakoś doprowadzić do ładu po zimie
Hans47 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 uzywam tego wosku SONAX - Polish & Wax Color Nano Pro Czerwony :: 296400 :: myjauto.pl - autokosmetyki, chemia samochodowa, kosmetyki samochodowe, sonax, CarPlan, plak, prestone, stp jestem bardzo zadowolony trwalosc efekt latwosc aplikacji na wysokim poziomie jak za takie pieniadze.
cptolgierd Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Pasta Mothers'a, chyba Billet, Megs też ma coś do chromu, z tańszych autosol do chromu
matys89 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 a tego Autosola można gdzieś kupić w stacjonarnych sklepach?
cptolgierd Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Jesteś z Wołomina! Wal do mxnowickich, Pawła i Wioli w Wawie: MX NOWICKI kosmetyki samochodowe, auto detailing, zaprawki lakiernicze Często organizują spoty, wielu detailerów, którzy ogarniają autodetailing jest z WWL, potrafią zamieszać projektami więc podejrzewam że będą mieli coś do aluminium
Griffe Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Woski koloryzujace mozna stosowac tylko na lakierach akrylowych, bez lakieru bezbarwnego, gdy so mocno porysowane/utlenione - inaczej nie ma to sensu
Gość Kamil86_Wwa Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Opublikowano 21 Kwietnia 2013 a tego Autosola można gdzieś kupić w stacjonarnych sklepach? Podjedź do Moto-akcesoria, np. w Markach i tam mają autosol. A dzisiaj byłem kupować rzeczy do czyszczenia autka i pasty autosol są też w Norauto
Kshyhu87 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 ostatnio używałem tego SONAXA i powiem że efekt jest mega
Rekomendowane odpowiedzi