Ka4mil Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Avant listopad 99' 1.9TDI AFN po lifcie klimatronik lustra grzane i regulowane el. 2 szyby w prądzie tył korby Jest zmieniarka chodź radio nie oryginał kpl. kół zima roczna na stali Na razie fotki z przed zakupu, ponieważ nie ma pogody aby umyć autko i coś pstryknąć. Po za tym są ważniejsze sprawy np jak rozrząd itp. PeEs. Sorry za pralkę EDIT: Dziś nawet pogoda więc... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
sector Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Ładny kolorek Zapodaj zdjęcia środka. Rozrząd sam modzisz?
apaczinio Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 ładny kolorek powodzenia życzę i czekamy na zdjęcia !
Marc!n Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Ładny polift Dawaj plany na mody, chyba że zostaje seria..... joke
Ka4mil Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Opublikowano 17 Marca 2013 Pierwszy mod już poszedł, wyleciały żarówki. Są już xenony z tym że jeszcze sprysków nie zamontowałem, ale będą Rozrząd robił mi dobry kolega, niestety ja boję się ruszać takie rzeczy. Przy rozrządzie od razu wymienił paski pk, napinacz paska od klimy, termostat (nie grzał się teraz równo 90 stoi) i filtr powietrza. Drugi etap nastąpi chyba w następny weekend: Olej, filtr oleju, filtr paliwa i niestety uszczelka pod miską (poci się). Na razie jakichś większych planów modowych to nie mam, najpierw chce autko doprowadzić do stanu idealnego, potem zajmę się modami. Chodź zastanawiam się w pierwszej kolejności nad tempomatem:wink: EDIT: Ładnie słoneczko świeci więc zdjęcia środka jak niektórzy prosili, z tym że jeszcze nie wysprzątane autko:slina:
sector Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 mam nadzieję że pompę wody też wymieniłeś przy okazji.
Ka4mil Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Oczywiście, pompa także została wymieniona Dziś zawitała centralka od amt co by klucze oszczędzaćFirma AMT - alarmy, zabezpieczenia, telewizja przemysłowa, CB radia, nawigacja gps, oświetlenie Xenon, sklep internetowy. Czekam tylko na scyzory, kumpel ma mi zamówić. Pe.Es. Szkoda że nie sedan i klapa się sama nie unosi:kwasny: ---------- Post dopisany 03-04-2013 at 11:05 ---------- Poprzedni post napisany 27-03-2013 at 14:45 ---------- Przymierzam się do automatycznej klapy z pilota, jak się uda zdam foto relacje. Źródło: [MkIII] Automatycznie otwierana klapa bagażnika - Strona 16 5 post od góry
apaczinio Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 GRATULACJE ! Czekamy na dalsze plany
Ka4mil Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Panowie na razie szukam siłowników od klapy bo moje umierają. Wsadziłem od Mondeo ale są za mocne (600Nm). Po zamknięciu klapę ciągną w dół i ciężko się zamyka. Dlatego mam małe pytanko czy ktoś w avancie ma oryginalne siłowniki sprawne i czy klapa sama się podnosi od momentu lekkiego jej dźwignięcia?
bogdansky Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Opublikowano 10 Kwietnia 2013 klapa podnosi się tak mniej więcej od połowy
Ka4mil Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2013 To bedzię trzeba ciut mocniejsze spróbuje wsadzić 520 Nm jak znajdę
Rekomendowane odpowiedzi