paulo77 Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Opublikowano 4 Listopada 2009 daj se spokój z tymi lampami Znaczy olać te lampy czy w ogóle LED'y ?
boberek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 olać lampy wogule seria jest najładniejsza
paulo77 Opublikowano 4 Listopada 2009 Autor Opublikowano 4 Listopada 2009 olać lampy w ogule seria jest najładniejsza Panie Kierowniku idąc tym tokiem myślenia to jeździłbym cały czas na felach 16" i z dokładkami w kolorze szarym Każdy modzi jak mu się podoba, grunt żeby nie kopiować wszystkiego z kogoś i żeby nie wyszła wioska przy tym Ps. lampy w serii ładne są też dla mojej żonki, która ostatnio zresztą powiedziała "ja ci dam LEDY"
boberek Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 no nie przesadzaj ledy nie pasują do B6 seria jest śliczna i niech tak zostanie wszytsko trzeba robić ale ze smakiem
Flyer Opublikowano 4 Listopada 2009 Opublikowano 4 Listopada 2009 IMO ledy w sedanie sa spoko... ale te do avanta co mial malik, czy maja inni sa kupowate.
paulo77 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 Odświeżam wątek swojej niuni i wrzucam nowe fotki do pierwszego postu. Poważniejszych modów nie było ale należy założyłem klubowe ramki więc fura wygląda duuuużo lepiej
skovroon Opublikowano 25 Marca 2010 Opublikowano 25 Marca 2010 Odświeżam wątek swojej niuni i wrzucam nowe fotki do pierwszego postu. Poważniejszych modów nie było Jak to nie było?? a grill bez znaczka ?? ...powiało świeżością
paulo77 Opublikowano 25 Marca 2010 Autor Opublikowano 25 Marca 2010 a jak się odpycha 1.6 na 18stkach? Domyślam się, że chodzi Ci o przyspieszenie Szału nie ma, ale gdyby zależało mi na prędkości i "odpychaniu" to bym jej nie kupował. Poza tym na tylnej klapie nie mam żadnych oznaczeń więc kto nie zna mnie i fury mysli że to co najmniej 2.4 [br]Dopisany: 25 Marzec 2010, 23:37_________________________________________________ Odświeżam wątek swojej niuni i wrzucam nowe fotki do pierwszego postu. Poważniejszych modów nie było Jak to nie było?? a grill bez znaczka ?? Fakt, zapomniałem, że jakieś gówniarze zaje**li mi kółka z przedniego grilla Dobrze że mam drugiego grilla
wladca_pierscieni Opublikowano 29 Marca 2010 Opublikowano 29 Marca 2010 paulo77 ja tez mam ALZ dawal rade na 19 ale zmienilem na 17 rs6II felunek ladny
mikibu1982 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Jak dla mnie furka super się prezentuje Gratuluje cierpliwości bo wszystkie zmiany troszkę zajęły a nieprzychylnych wpisów było co nie miara jak sądzę teraz można tylko chwalić bo jak dla mnie autko LUX TORPEDA
Ukasz699 Opublikowano 31 Marca 2010 Opublikowano 31 Marca 2010 Hey Paweł możesz podesłać mi info ile płaciłeś za dokładki w kolorku ??
paulo77 Opublikowano 15 Maja 2010 Autor Opublikowano 15 Maja 2010 Jak dla mnie furka super się prezentuje Gratuluje cierpliwości bo wszystkie zmiany troszkę zajęły a nieprzychylnych wpisów było co nie miara jak sądzę teraz można tylko chwalić bo jak dla mnie autko LUX TORPEDA Dzięki. Fakt, początki były trudne bo początkowe komentarze nie napawały optymizmem do działania Na szczęście jakoś dałem rade i furka prezentuje się sporo lepiej niż standard Zresztą na klapie nie mam oznaczeń silnika i w moim mieście nikt oprócz chłopaków z klubu A4 nie wie, że to 1.6 benzyna :gwizdanie: A jak jade to za furka ogląda się większość młodych ludzi i widać że auto podoba się [br]Dopisany: 31 Marzec 2010, 11:02_________________________________________________Jako, że mój temat troszkę się zakopał zarzucę fotke z moimi dwoma slicznotkami Ps. Furka będzie niedługo sprzedawana, tak więc jak kogoś interesuje powyższa A4 z silnikiem 1.6 prosze o kontakt na priv pozdro.
andr3i Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 ja bym zostawil ten felunek co na 1 zdjeciu jest te co zalozyles jakos mi sie nie podobaja ale ogolnie auto na +
David Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 Pawel spoko fura kolor wlasciwy jak idziesz w czarne to pomysl nad grillami na czarno i listwa z tylu. ta fotka z dzisiaj nie dziala :gwizdanie:
Reniu Opublikowano 15 Maja 2010 Opublikowano 15 Maja 2010 ta fotka z dzisiaj nie dziala :gwizdanie: Jako zagnieżdżona nie działa, kliknij w linka (i jeśli potrzeba odśwież nowe okno) http://photos.nasza-klasa.pl/6840334/53/main/593ec608e7.jpeg
paulo77 Opublikowano 4 Czerwca 2010 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2010 Jak już wcześniej pisałem furka jest do sprzedania http://allegro.pl/show_item.php?item=1040269402 Oczywiście dla Klubowiczow A4 będzie wiekszy upust w cenie i wszystkie elementy jakie zostały mi po wymianie zawiasu, itp. [br]Dopisany: 20 Maj 2010, 19:22_________________________________________________Fura sprzedana ;( Temat do zamknięcia.
Rekomendowane odpowiedzi