SotoM Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Czyż nie piękny jest widok po otwarciu maski-aż inaczej mechanik podchodzi do naprawy...szkoda ze mamy inne podejscie przy kupnie auta....-umyty,pewnie cieknie zewsząd... Mam tak samo cudnie blyszcząco pod maską,ale nie pamiętam jakiej firmy chemi używają chłopaki na myjni...
Garet Opublikowano 15 Grudnia 2014 Opublikowano 15 Grudnia 2014 Umylem tdika srodkiem tenzi apc out bez karchera, spryskalem go roztworem srodka tenzi za pomoca opryskiwacza, zostawilem na pare mminut i pedzelkiem szorowalem i tak dwavrazy, efekt super
hustlazz Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Witam, Orientuje się ktoś gdzie w Warszawie można umyć silnik profesjonalnie (od spodu), potrzebuje zlokalizować wyciek oleju i niestety muszę silnik umyć. Z góry dziękuję za pomoc
Denis Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 czy umyć to nie wiem, ale masz coś takiego jak Auto Hobby tak za parę pln podniesiesz na podnośniku auto i spokojnie możesz szperać
House Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Do czyszczenia z zabrudzeń "smaropodonych" używam cleanera do hamulców, potem zwykły preparat z feuverta (pomarańczowa butla) i na koniec plak. Pod maską wystarczy tym bardziej, że wszystko obudowane
Blachu Opublikowano 2 Stycznia 2016 Opublikowano 2 Stycznia 2016 Tenzi Truck Clean daje radę Nie zrobiłem fotek przed myciem, ale każdy się domyśla jak może wyglądać silnik przed myciem
TOM3K Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Czyściłem ostatnio EGR i niestety troche się kolektor uwalił o tego brudu, wcześniej był jak nówka a teraz troche mnie kuje w oczy próbowałem benzyną pod ciśnieniem ale zeszło tylko troche, Macie może jakieś preparaty które dogłębnie w to wejdą i wyczyszczą ?
Blachu Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Czyściłem ostatnio EGR i niestety troche się kolektor uwalił o tego brudu, wcześniej był jak nówka a teraz troche mnie kuje w oczy próbowałem benzyną pod ciśnieniem ale zeszło tylko troche, Macie może jakieś preparaty które dogłębnie w to wejdą i wyczyszczą ? Hmm płyn do czyszczenia hamulcy, taki w sprayu... Powinien dać radę. Jest lepszy niż benzyna ekstrakcyjna imo...
Denis Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 Wurth ma 3 genialne produkty: - zmywacz uniwersalny - zmywacz przemysłowy - zmywacz do przepustnic i gaźników. Przy czyszczeniu swojego EGR'a używałem tych produktów i nie ma śladu po robocie
TOM3K Opublikowano 11 Stycznia 2016 Opublikowano 11 Stycznia 2016 dzięki, zaraz będę szukał i zamawiam, bo wstyd maske otwierać...
lukaszwidz3 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Opublikowano 12 Stycznia 2016 Panowie wyszukajcie: ADBL GreenN'gine Jako dressing po polelce wam: Chemical Guys Bare Bones
pksmlody Opublikowano 10 Lipca 2016 Opublikowano 10 Lipca 2016 Tenzi Truck Clean daje radę Nie zrobiłem fotek przed myciem, ale każdy się domyśla jak może wyglądać silnik przed myciem Czyyyyyściutko :) W chwili obecnej nie miałem czasu, żeby zrobić czyszczenie silnika samemu, dlatego byłem na myjni gdzie mili panowie zrobili to za mnie za odpowiednią cenę, natomiast środek którym czyściłeś motor zapisuję, bo ładnie wyszło
peter251 Opublikowano 22 Października 2017 Opublikowano 22 Października 2017 Bardzo rewelacyjny efekt po tym Tenzi Truck Clean
Rekomendowane odpowiedzi