michu93 Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 elo. moj syn gra w jakas gre internetowa i chcial zebym tutaj wrzucil ten link: http://s11.gladiatus.onet.pl/game/c.php?uid=77060 wystarczcy kliknac a on jakies zlote monety dostanie a was to nic nie kosztuje. z gory dzieki i pozdro
krzyniek Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 niezły tekst "Zostałeś zaatakowany podstępnie przez michal_wro. Ukradł on ci 3 złota. Co zamierzasz z tym zrobić" uważajcie to jest podstęp :polew:
hornet Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Ja podobno dzisiaj juz zostałem napadnięty ...... kurde przecież niedawno wstałem po ciężkiej nocy
ykk Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 A ja zostalem oszczedzony.. Chyba sie przestraszyli..
moskal Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 a ja ujrzałem text : Zostałeś już dziś napadnięty i tym razem zostaniesz oszczędzony.
hornet Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Ja jest za dżużo wejść na lint to tak będzie. Właśnie po to żęby ludzie na forach nie zamieszczali linków i nie zdobywali powiedzmy mało legalnie przewagi
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 mi 7 zeta Mi też cerB żeś sobie syna wychował Tak w biały dzień ludzi napada. Jeszcze trochę i kupi sobie B8 a Ty dalej będziesz B5ką jeździł
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 Zostałeś już dziś napadnięty i tym razem zostaniesz oszczędzony.
hornet Opublikowano 5 Lipca 2008 Opublikowano 5 Lipca 2008 A mi aż 10 złota zakosił Widziała z kogo zdzierać :polew:
fahrenheit Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Zostałeś zaatakowany podstępnie przez michal_wro. Ukradł on ci 1 złota.
wesz82 Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 mnie oszczedzili :kox:zaraz klikne raz jeszcze to moze komus dowale
Młody Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 Nikomu nic nie zrobiłem a już tekst "Zostałeś już dziś napadnięty i tym razem zostaniesz oszczędzony." :polew: ale gra kurcze dzisiaj to napad mnie tylko ksiądz po składce :polew:
pawelc Opublikowano 6 Lipca 2008 Opublikowano 6 Lipca 2008 :polew: I 7 złota poszłłłło...... :polew:... creB, Ty naciągaczu :>.....
Rekomendowane odpowiedzi