pet3r Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Panowie a to nie jest tak, że jak loguję się ze swojego kompa to wylogowuje mnie automatycznie z innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 mnie tez podgladasz..... mcm00 5 lipiec 2008 08:08 ciekawe czy byles wtedy na forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pet3r Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 mcm00 05 Lipiec 2008, 08:29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaweq Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 mcm00 05 Lipiec 2008, 10:04 inwigilacja pełna parą :nabijasie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekm Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 U mnie jesteś 2-3 razy na dobę Dzisiaj pierwszy raz jakoś w nocy, drugi ok. 12 a trzeci ? Cóz, dzionek jeszcze trwa To nie błąd. Ja też się nie wylogowuję i nie nachodzę "towarzyszy" . Jeżeli to nie Ty, to myślę, że ktoś sobie "lata" z Twojego profilu Zmień hasełko i wylogowywuj się. Zobaczymy co będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek98igo Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 do mnie tez czesto zagladasz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 Ktoś już coś pisał o jakimś wirusie. Wg mnie to może być coś w tym stylu i może nawet nie jesteś tego świadomy. Może jakiś trojanik czy coś, może ktoś Ci wlazł na kompa lub sam wirusik odwala takie głupoty. Innej opcji nie ma... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korzeń Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 a może jakieś na forum jakieś statystyki się naliczają i przypadkiem mcm jest temu winny. w tym momencie szukał bym bardziej już błędu na forum jak winy Marcina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Uuu mnie to chyba był z 20 razy co 2-3 :polew: to ja napisałem PW że się obawaim tych podglądów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wąski Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Tylko komu to przeszkadza :gwizdanie: ja lubię gości i chętnie wszystkich zapraszam Możesz do mnie codziennie zaglądać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 U mnie jesteś 2-3 razy na dobę Dzisiaj pierwszy raz jakoś w nocy, drugi ok. 12 a trzeci ? Cóz, dzionek jeszcze trwa To nie błąd. Ja też się nie wylogowuję i nie nachodzę "towarzyszy" . Jeżeli to nie Ty, to myślę, że ktoś sobie "lata" z Twojego profilu Zmień hasełko i wylogowywuj się. Zobaczymy co będzie od wczoraj od 20 do dzisiaj do 17 byłem wylogowany i kompa nie włączałem - trzeźwiałem [br]Dopisany: 06 Lipiec 2008, 20:08 _________________________________________________ Ktoś już coś pisał o jakimś wirusie. Wg mnie to może być coś w tym stylu i może nawet nie jesteś tego świadomy. Może jakiś trojanik czy coś, może ktoś Ci wlazł na kompa lub sam wirusik odwala takie głupoty. Innej opcji nie ma... ale skoro komp wyłączony a ja się u kogoś pojawiam to chyba nie wirusik ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 do 17-stej Cię nie było ale jak patrzę w swój profil to widzę ze nadrabiasz mcm00 06 Lipiec 2008, 19:48 e tam nie też nie mam nic przeciwko, jak ktoś chce to niech sobie ogląda a co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 mcm00 06 Lipiec 2008, 19:48 dziwne....mnie podgladal o tej samej godz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 do 17-stej Cię nie było ale jak patrzę w swój profil to widzę ze nadrabiasz mcm00 06 Lipiec 2008, 19:48 e tam nie też nie mam nic przeciwko, jak ktoś chce to niech sobie ogląda a co nie zaglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 mcm00 sproboj zmienic haslo.. :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 mcm00 06 Lipiec 2008, 19:48 dziwne....mnie podgladal o tej samej godz tu też nie, więc coś nie halo [br]Dopisany: 06 Lipiec 2008, 20:19 _________________________________________________ mcm00 sproboj zmienic haslo.. :gwizdanie: zmieniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 do 17-stej Cię nie było ale jak patrzę w swój profil to widzę ze nadrabiasz mcm00 06 Lipiec 2008, 19:48 e tam nie też nie mam nic przeciwko, jak ktoś chce to niech sobie ogląda a co nie zaglądałem Sciemniasz :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 dziwna sprawa zmieniłem hasło i po ponownym zalogowaniu trafiłem prosto na profil ykk 20.22 na moim kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 mcm00 buahhaha A skad wiesz..? Nie wiesz tego, poki nie wejdziesz na profil.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcm Opublikowano 6 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 wylogowuję się teraz godz 20.25 ide kąpać synka za jakieś 20 minut ponownie się zaloguję więc jak bede u kogoś przez ten czas to już nie wiem o co biega [br]Dopisany: 06 Lipiec 2008, 20:25 _________________________________________________ mcm00 buahhaha A skad wiesz..? Nie wiesz tego, poki nie wejdziesz na profil.. dlatego dziwne że mi po zalogowaniu od razu bez pokazania pierwszej strony głownej wskoczyło na twój Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi