Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jaki wosk ? od A do Z

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam sorry że w tym temacie, ale mam pytanko czy pastą K2 TEMPO lekko ścierną można przelecieć całe auto pytam ponieważ taką pastę akurat mam w garażu a mam drobne ryski a próbowałem na jednym elemencie auta i bardzo ładnie wychodzi wiadomo całe auto aby przelecieć ręcznie troszkę się zejdzie ale to mi nie przeszkadza tylko chodzi o to czy taka pasta nie jest szkodliwa dla lakieru czy coś podobnego

Opublikowano

Pewnie wypowiedzą się znawcy tematu, ale z tego co miałem do czynienia z taka pasta to zawiera ona dużo wypełniaczy i daje pozorny efekt polerki. Gdzies widziałem temat jak ktoś uzył takiej pasty i zamiast spolerować to porysował lakier.

Opublikowano

Najlepszym sposobem będzie wyrzucenie jej do kosza.

Opublikowano

czyli rozumiem że to badziew nie pasta bo znalazłem jeszcze w garażu z poprzedniego mojego auta Druchema Orginal Tempo i też pewnie do kosza. a co mógł byś polecić aby znikły mikro ryski i lakier troszkę odżył no i oczywiście robic wszystko będę ręcznie bo nie znam się na tym praktycznie więc wchodzi w grę tylko i wyłącznie coś prostego

Opublikowano

Odstawić auto do ogarniętej osoby na valeting, ręcznie lakier audi to można umyć i nawoskować.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Witam, mam autko 4 letnie. Lakier jest w dobrym stanie może ma 4 ryski :) Chciałbym na wiosne umyć i nawoskować auto aby miało ładny błyszczący kolor , aby taki efekt trochę się trzymał :) Co polecacie ???

Opublikowano

Koledzy a wosk do białego lakieru jaki polecacie?

Opublikowano

mam autko 4 letnie. Lakier jest w dobrym stanie może ma 4 ryski

Kurtka jak wy to robicie ??? trzymacie auto pod prześcieradłem....

Co polecacie ???

Ciężko powiedzieć bo są woski naturalne i syntetyczne droższe i tańsze, bardziej wymagające i mniej, samo co polecacie to trochę mało...

ja polecam np. SV Crystal ROCK albo Polish Angel Husaria :)

Koledzy a wosk do białego lakieru jaki polecacie?

To samo co do ciemnych przerobiłem na swoim srebrnym nie widzę różnicy.... a co o wosku j.w.

Opublikowano

Oglądałem filmik z tym drugim woskiem Mega efekt! Na ale cena tez nie mała :D

Opublikowano

Tak to jest jak nie sprecyzuje się pytania

Opublikowano

Jest ok. Dokup sobie jeszcze kilka mikrofibr do czyszczenia wnęk, trudno dostępnych miejsc i jakiś quick detailer pod ten wosk. QD używasz po 2-3 myciach ale można i po kazdym. Jak możesz wydać więcej to pomyśl nad jakimś czernidłem do opon :)

Opublikowano

Panowie co polecicie na usunięcie rys z auta, poprzedni właściciel zmywał smołę gąbką, w trudniejszych miejscach pojechał chyba strona z tym szorstkim filcem zostało dużo śladów po umyciu auta i wywoskowaniu prawie nic nie widać chce oddać auto na warsztat lakierniczy, aby zrobili poler tylko przydał by się jakiś porządny środek do tego polera nigdy tego nie robiłem a chce uzyskać jakiś ładny efekt?

Opublikowano

Ładnego efektu po "polerze" w lakierni nie uzyskasz. Oddaj auto do osoby zajmującej się detailingiem.

Opublikowano

Ładnego efektu po "polerze" w lakierni nie uzyskasz. Oddaj auto do osoby zajmującej się detailingiem.

Dzięki za podpowiedź nie przyszło mi to do głowy nigdy nie robiłem renowacji lakieru, może ktoś jest w tanie polecić zakład w szczecinie lub okolicy który zaopiekuje sie moimi autami na a4 mam własnie rysy, natomiast na a6 chciał bym uzyskać efekt takiego lustra, znacie może zbliżone cenny takich zabiegów kosmetycznych ?

Opublikowano

Panowie jakieś opinie o tym produkcie Ultimate Liquid Wax ?

Opublikowano

Presta ma fajny szampon,tego Aio nie używałem. Generalnie firma przyzwoita jesli chcesz przykryć rysy i jakos tam nawoskowac to jest spoko.

ULW z megsa? Połowa tej ceny to logo i zapach :) nie lepiej cos naturalnego na lato położyć?

Opublikowano

Tak z Meguiars .Co polecasz dobrego w płynie do szybkiego nakładania ?

Edytowane przez marcinch001

Opublikowano

f75e294fc5e77695202ce098f77e6473.jpg

Ostatnio kładłem na czarny lakier. Ładnie zrzuca wodę,jest na tyle tani,ze mozna pod niego kupic jogurt który sporo przykryje :)

To propozycja czegoś co nie wyglada,nie jest popularne ale działa.

Edytowane przez Wajsik86