mech15 Opublikowano 6 Lipca 2011 Opublikowano 6 Lipca 2011 kolego z czego ładujesz do niego mp3 tzn. z jakiego nośnika bo ja kupiłem pena kingstona 8gb i pupa to samo z kartą z telefonu wsadzoną przez adapter wertuje mi cały czas CD5 i nie odczytuje nic na pozostałych NO CD jaki model kupiłeś?
przemciotorun Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 moze czyta karty sd (a nie sdhc ktorych jest pelno) moj tak ma, i niestety u mnie max 4gb, ale w sumie z tymi nowszymi emulatorami nie powinno byc tych problemow
Kowi87 Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Moje radio czyta 32GB SD(class4) i na USB z powodzeniem dysk przenosny A Xcarlink którego miałem był tą wersja poprawiona niby i miał czytać max 4GBSDHC, noi czytał ale jak chciał, najlepiej sprawowały sie SD
przemek4net Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Wg mnie przyklejanie jakiegoś mp3 playera i walanie sie kabli po aucie to nie wygląda dobrze i pasuje jak juz do fiata 126p Co do dmc chodzi bez zarzutów, użytkuje juz go pół roku i nie mam z nim problemów. Jestem 100% zadowolony bo nie chce nie ori radia w aucie a przejscie z 1din na rns-e mnie troszke bedzie kosztować wiec narazie sie wstrzymałem. kable daje sie w srodku a sterownik z wyswietlaczem mocuje sie tasma 2stronna w miejscu gdzie kable wypuszczasz na zewnatrz by nic nie bylo widac - ale jak ktos lubi zamiast widziec na wyswiatlaczu nazwe utworu woli CD45 TRACK85 to "emulator" jest dla niego EDIT: Wyglada to tak: widzi sie katalogi i nazwy plikow, po wybraniu poza nazwa pliku jest title (jezeli jest zapisane w mp3)... wyobrazmy sobie, ze mam pare giga mp3 w 15 katalogach... dzieci mowia "tatus, chcemy posluchac drzewko Abybaby" - nie wiem jak mialbym to odnalezc na emulatorze widzac "CDxTrackY" Czerwona strzalka zaznaczylem szczeline gdzie przecisnalem kabel. Wiekszosc Was ma auta bez sterowania przy kierownicy... to znaczy, ze przelaczenie utworu wiaze sie z majtaniem przy radiu - tutaj jak widac mamy sterowanie praktycznie przy kierownicy... Pozdrawiam, Przemek
przemciotorun Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 Wg mnie przyklejanie jakiegoś mp3 playera i walanie sie kabli po aucie to nie wygląda dobrze i pasuje jak juz do fiata 126p Co do dmc chodzi bez zarzutów, użytkuje juz go pół roku i nie mam z nim problemów. Jestem 100% zadowolony bo nie chce nie ori radia w aucie a przejscie z 1din na rns-e mnie troszke bedzie kosztować wiec narazie sie wstrzymałem. kable daje sie w srodku a sterownik z wyswietlaczem mocuje sie tasma 2stronna w miejscu gdzie kable wypuszczasz na zewnatrz by nic nie bylo widac - ale jak ktos lubi kaseciaki i zamiast widziec na wyswiatlaczu nazwe utworu woli CD45 TRACK85 to "emulator" jest dla niego Pozdrawiam, Przemek [br]Dopisany: 08 Lipiec 2011, 11:47_________________________________________________temat jest o emulatorze a od jakis 20 stron w tym watku jest przepychanka czy emulator czy radio z usb..... zaluscie osobny watek z ankieta i bedzie git, a tu niech sie wypowiadaja Ci ktorzy uzywaja/uzywali urzadzen tego typu... Kowi tez sie spotkalem ze te nowsze "poprawione" emulatory sie rypaly ja mam tego starszego i nie mam zednych problemow no poza cd1 na wyswietlaczu
I r o Opublikowano 8 Lipca 2011 Opublikowano 8 Lipca 2011 muszę dorwać teraz kartę sd i zobaczymy ale w sumie próbowałem poprzez adapter wsadzać micro sd i to samo co na penie widzi tylko cd5 i tam wertuje track 1 i 16 i tak w kółko i lipa uj***ny dmc
KubaCK Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 a co myślicie o takim rozwiązaniu ? http://moto.allegro.pl/aux-in-audi-vw-skoda-seat-adapter-wejscie-mp3-i1696858371.html Jaka będzie jakość ? Przyzwoita ? Myślę, żeby kupić to + radio Concert na kasety to z gałką po środku.
przemek4net Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 a co myślicie o takim rozwiązaniu ? http://moto.allegro.pl/aux-in-audi-vw-skoda-seat-adapter-wejscie-mp3-i1696858371.html Jaka będzie jakość ? Przyzwoita ? Myślę, żeby kupić to + radio Concert na kasety to z gałką po środku. jezeli bedziesz mial zrodlo liniowe to wystarczy takie cosik (albo ciac kable i polutowac) http://moto.allegro.pl/wejscie-aux-in-audi-bmw-opel-seat-skoda-vw-avw2-i1706082449.html zmieniarka prawdziwa, zmieniarka wirtualna MP3 czy np /jak ja mam/ zestaw glosnomowiacy z playerem mp3 z wyjsciem liniowym jest dla radia podlaczone na tych samych pinach!!! - roznica jest taka, ze zmieniarka MP3 obsluguje sterowanie wirtualnymi CD a taki zestaw gl ma wlasny wyswietlacz z panelem do miany utworow, katalogow, list itp W auckji (tej co podalem) jest info, ze radio musi obslugowac aux in... obstawiam, ze po prostu wtedy ma dostosowanie poziomu napiecia 'wbudowane' w radiu - czy jest spadek jakosci na "Twoim kabelku"? - cholera wie (najbezpieczniejsze jest zrodlo z sygnalem liniowym) Dla tych co chce upgradowac stare radio o AUX IN i dodatkowo jeszcze zostawiajac mozliwosc korzystania ze zmieniarki (czy prawdziwej czy tez wiertualnej) podaje link (fotostory) http://www.audipages.com/Tech_Articles/electrical_equipment/ipodinstall.html Pozdrawiam, Przemek
KubaCK Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 ja nie potrzebuje mieć tego i tego - wystarczy mi sama obsługa lini.
mech15 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 które radia widzą wam więcej niż sześć folderów na karcie/pendrivie? Ja mam Chorusa i widzi sześć, siódmy przeskakuje, ósmy lata elegancko, ale później to już cisza i wraca do pierwszego
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 które radia widzą wam więcej niż sześć folderów na karcie/pendrivie? Ja mam Chorusa i widzi sześć, siódmy przeskakuje, ósmy lata elegancko, ale później to już cisza i wraca do pierwszego concert też 6 folderów widział
mech15 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 które radia widzą wam więcej niż sześć folderów na karcie/pendrivie? Ja mam Chorusa i widzi sześć, siódmy przeskakuje, ósmy lata elegancko, ale później to już cisza i wraca do pierwszego concert też 6 folderów widział concert CD?? sprawdziłem dokładnie i widzi 8 folderów, ale 7 i 8 przypisuje odpowiednio jako 1 i 2
Kowi87 Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 concert 1 a nie concert2 CD U mnie widział 6 folderów bez róźnicy(niekoniecznie pokolei) jak było nawet 10 folderów, taka specyfikacja radia
dzedaje Opublikowano 27 Lipca 2011 Opublikowano 27 Lipca 2011 concert I plus DMC. 8gigaSD. 14 katalogow mam teraz (sprawdzalem do 20 mi czytalo) . katalogi pokazuje normalnie do cd09 na wyswietlaczu , a pozniej juz niby cd01.ale wiem ze to nastepny folder z karty. cd010 cd011 tak mam foldery zapisane na karcie.
mech15 Opublikowano 28 Lipca 2011 Opublikowano 28 Lipca 2011 concert I plus DMC. 8gigaSD. 14 katalogow mam teraz (sprawdzalem do 20 mi czytalo) . katalogi pokazuje normalnie do cd09 na wyswietlaczu , a pozniej juz niby cd01.ale wiem ze to nastepny folder z karty. cd010 cd011 tak mam foldery zapisane na karcie. a co to dokładnie za DMC?
mech15 Opublikowano 30 Lipca 2011 Opublikowano 30 Lipca 2011 a np takiec coś do dzisiaj żałuję, że takiego nie kupiłem ;(
dzedaje Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 a np takiec coś do dzisiaj żałuję, że takiego nie kupiłem ;( a gdzies na forum pisalem o tym urzadzeniu. i jego mozliwosciach.. za 200 wtedy kupilem u szwaba za ojro, a w pl xcarlingi staly kolo 360.. wiec powiem tak.. mam pare goldenow polskich w kieszeni
Kowi87 Opublikowano 31 Lipca 2011 Opublikowano 31 Lipca 2011 A pomyśleć jak ten wątek został załozony to ktoś tym handlował w tym wątku po 250-300zł z bluetoothem!! A teraz to straszne pieniądze kosztuje
Rekomendowane odpowiedzi