Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Emulator zmieniarki na MP3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Próbowałem dzisiaj zrobić otwór w lewej ściance schowka żeby pociągnąć kabel i zamontować urządzonko na dwustronnym żepie niestety skończyło się na połamaniu noża do tapet. Czym wycinaliśce otwór w tym tworzywie bo wydaje mi się że be wiertary to się chyba nie obejdzie.

Opublikowano

Próbowałem dzisiaj zrobić otwór w lewej ściance schowka żeby pociągnąć kabel i zamontować urządzonko na dwustronnym żepie niestety skończyło się na połamaniu noża do tapet. Czym wycinaliśce otwór w tym tworzywie bo wydaje mi się że be wiertary to się chyba nie obejdzie.

przy lampce schowka nozykiem spokojnie dotniesz :wink4:

Opublikowano

No właśnie czytałem o tym rozwiązaniu ale patrzyłem dzisiaj w otwór po radiu a z drugiej strony tzn w schowku świeciłem w otwór po tej lampce latarką i nie widziałem światła od strony radia więc zwątpiłem czy tamtędy przejdzie kabel. Tak jakby było jeszcze czymś zabudowane ?

Opublikowano

przejdzie kabel, troche ciezko sie tam z rękami dostać ale da rade, od strony schowka przeciskasz wtyczke i szukasz druga ręka w wnęce radia :wink4:

Opublikowano

Potwierdzam, kolega miał racje :wink4:

- w B6 też kabel się prześlizgnął trochę ręce podrapane i niemal wyłamany kciuk w stawie ale warto było :>

Xcarlink śmiga aż miło jakość dźwięku rewelka a po podregulowaniu equalizerków łupie basem aż miło :gwizdanie:

ps nie wiedziałem że jest taka możliwość regulacji pod podpiętym Xcarlinkiem a tu proszę miła niespodzianka

Pozdrawiam

Opublikowano

ja swoje sprzedałem :gwizdanie: wole radio z MP3 :tongue4:

Opublikowano

ja tam wyciąłem kawałek szczypcami do kabli i drutu

Opublikowano

Wszystko ładnie tylko teraz zauważyłem ze po zamknięciu auta świeci mi trójkąt od awaryjnych :shocked: o co chodzi ?

-sprostowanie:

Trójkąt świeci się przez max minutę, nie wiem czy tego wcześniej nie zauważyłem, po prostu gasi się trochę później niż podświetlenie wnętrza.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

endriuu ja mam tego ostatniego/najdrozszego i u mnie juz chyba z 2-3lata siedzi i niemoge zlego slowa powiedziec, mialem podlaczone z chorusem2 a teraz z concertem1 ok roku, nie mam zadnych problemow, ale pare osob narzekalo na niego,ja niemialem zadnego problemu z masa, z zawieszaniem, z otwarzaniem dlugich kawalkow... ogolnie cena odstrasza...

Opublikowano

Ja też śmigam na tym http://allegro.pl/zmieniarka-usb-sd-audi-vw-seat-skoda-super-prezent-i1451569724.html

czasem złapie jakąś zwieche przy przełączniu ale nie wiem czy to nie wina jednej z mp3 ktora wgrałem musze ją usunąć i wtedy potestować. Ale ogólnie oceniam go bardzo dobrze :good:

teraz już wiem ze to była wina mp3

Opublikowano

Mam bardzo podobny jak kolega marbol i tez nie narzekam , kupilem w Niemczech i nazwa na obudowie inna ale funkcje i obudowa sa takie same.

Opublikowano

Witam

Mam pytanie. Czy ktoś się orientuje czy te zmieniarki chodzą z radiem Audi Delta CC ?

Opublikowano

Witam

Mam pytanie. Czy ktoś się orientuje czy te zmieniarki chodzą z radiem Audi Delta CC ?

jeżeli nie posiadasz sterowania zmieniarką cd, to nie

Opublikowano

Posiada, ale z deltą nie chodzą.

Opublikowano

Mam ochotę zakupić ta zmieniarkę

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380177269865

Wiem że kilku kolegów ja posiada i nawet od tego sprzedającego , Czy dobrze działa ten sprzęcik? czy po zakupie na tej aukcji trzeba dokupić jakieś kabel jeszcze do concerta w B6?

Opublikowano

poza zmieniarkami USB, ktore na radiu zamiast nazwy utworu pokaza "CD 36 Track 76" warto pomyslec o lepszym zestawie glosnomowiacym z fcja playera MP3 z USB - w przypadku radia na ISO to wpina sie to pomiedzy kostki i dodatkowo "line out" z zestawu podlacza sie jako "line in/cdcharger" w radiu (inaczej sterowanie glosnoscia bedzie w zestawei glosnomowiacym ale pozatym jezeli w radiu jest aktywny tyl to by nie gral) - wtedy na jakims wyswietlaczu zestawu gl bedzie nazwa utworu, zmiana utworow mp3 takze na "pilocie od zestawu" natomiast sterowanie glosnoscia przez radio. Po podpieciu "adpatera CAN" w przypadku niektorych zestawow gl bedzie nazwa utworu MP3 na FISie + sterowanie z multikiery

Ja kupowalem motorole TK30 za 340pln??? ale nie polecam bo motoroli serwis to dowcip a soft niedopracowany (parrot i chyba tez nokia maja podobne produkty ale troche drozsze - o jakosci nic nie wiem)

Pozdrawiam,

Przemek

Opublikowano

moj zestaw to: concert I, zmieniarka mp3 (pare postow wyzej pisze jaka) parrot 3100, (bez sterownika i z dodatkowym glosnikiem) kiera z multifunkcja z a6/usa i pelen fis wszystko pieknie dziala, jedyny minus to nie brak nazw utworow na radiu/fisie a brak mozliwosci przewijania utworow... ale idzie sie przyzwyczaic

Opublikowano

Mam ochotę zakupić ta zmieniarkę

http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=380177269865

Wiem że kilku kolegów ja posiada i nawet od tego sprzedającego , Czy dobrze działa ten sprzęcik? czy po zakupie na tej aukcji trzeba dokupić jakieś kabel jeszcze do concerta w B6?

standard poczta czas około miesiąca jak dobrze pójdzie, koszt całkowity około 230zł, o demnie masz raptem 30zł więcej i przesyłkja na drugi dzień, poza tym chodzi świetnie