prezesik18 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Opublikowano 25 Sierpnia 2013 I jak tam fura? Zmieniło się coś w temacie?
BartekA4AFN Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 no panowie wróciłem z Angli i troszkę się zmieniło:D ---------- Post dopisany at 02:02 ---------- Poprzedni post napisany at 01:56 ---------- narazie wygląda tak ale jeszcze trzeba spolerować zderzak bo sierzo w nocy malowany i jechać na mapę bo IC większy jest rozrząd zmieniony także powoli do przodu ---------- Post dopisany at 02:05 ---------- Poprzedni post napisany at 02:02 ---------- jutro wywoskuje tzn dziś i dodam fajne foty jak pogoda dopisze
Kowi87 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 było brac zderzak pod spryski:whistling:
BartekA4AFN Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 chciałem ale taki się trafił ---------- Post dopisany at 12:58 ---------- Poprzedni post napisany at 12:13 ----------
jihaad Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Wydaje się, że w końcu idziesz w dobrym kierunku, ale jakby jakiś diabełek na ramieniu cię powstrzymywał. Prawda jest taka, że przynajmniej w przypadku tego modelu audi (choć pewnie z wiekszością jest podobnie) nie ma na rynku tzw. tuningowym nic lepszego od oryginalnych elementów. Tak więc nie znajdziesz ładniejszego, lepiej dopasowanego zderzaka od polifta, S4, RS4. To samo z grilem, reflektorami i tylnymi lampami. Nie idź w żadne półśrodki, bo to tylko strata czasu i kasy. Rzeźbiłeś jakiś dziwny zderzak i teraz okazuje się, że zwykły polift lepszy. Tylne lampy na czarno? Szkoda tych paru złotych na farbę czy folię. Trzeba ładować od razu drugi lift. Jedyny element, przy którym mozna "zaszaleć" to felgi. Poza audi można szukać z innych VAGów, mercedesów albo nieOEMowe. No i ostatnia sprawa, to czy na pewno dobrym pomysłem jest zrobienie auta w tym kolorze na czarno? Nie wydaje mi sie, choć może to kwestia tragicznych zdjęć i po prostu na nich wszystko bedzie źle wyglądać.
Kowi87 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Jak bym miał sedana to tylne lampy miałbym ledowe takie jak u armisteada:wink: jedyny niefabryczny model który naprawde dobrze wpada w to nadwozie:wink:
jihaad Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Tak, jakieś tam wyjatki są. Do avanta niestety już nie ma nic śwecącego na tył.
Kowi87 Opublikowano 1 Września 2013 Opublikowano 1 Września 2013 Tak, jakieś tam wyjatki są. Do avanta niestety już nie ma nic śwecącego na tył. nie ma, alee.... jest Bidzio:dancing:i są customy:naughty:
BartekA4AFN Opublikowano 1 Września 2013 Autor Opublikowano 1 Września 2013 takie jest jakie jest i narazie inne nie będzie, uwidziało mi sie na czarno i tak mi się podoba i tyle
prezesik18 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Mam wrażenie że za dużo elementów jest czarnych w Twoim aucie, przez co według mnie nie prezentują się tak dobrze. Głównie mam na myśli lampy przednie i tylne. Według mnie ładniejsze są lampy w style USA. Ogólnie furę w tym kolorze można fajnie odwalić (przykład A4 kolegi Krycha - http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/se-a4-latania-wsi-lansu-remiza-110868/ ) i ja zmierzam powoli ku temu kierunkowi ze swoją bryką. Powodzenia w modzeniu
JawoR36 Opublikowano 2 Września 2013 Opublikowano 2 Września 2013 Jak bym miał sedana to tylne lampy miałbym ledowe takie jak u armisteada:wink: jedyny niefabryczny model który naprawde dobrze wpada w to nadwozie:wink: Ja bym do ładnych jeszcze takie zaliczył. Występowały w wersji clear oraz smoke, które ja skutecznie obkleiłem na czerwono. Mijania na dole (cienki pasek tylko, w nocy mega). Na samej górze stop. Pasek bez ledów, to kierunek i wsteczny, przynajmniej teoretycznie, bo zrezygnowałem ze wstecznego i zrobiłem jeden duży pasek na kierunek
BartekA4AFN Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Opublikowano 10 Listopada 2013 Auto sprzedane::::::::::!
Rekomendowane odpowiedzi