Dadok34b Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 A4 B5 z roku 1999 , 1.9TDI AFN 110 km Od początku użytkowania należało zrobić ... zawieszenie cały przód , rozrząd , oleje, filtry , zrobiłem / wymieniłem : -lampy tył na oryginał -ori xenon -dokładki w kolor -czujniki cofania -dekory ( black piano ) -roleta na tylnej szybie -oryginalny pilot od zamykania system comfortu (zamykanie się auta po przekroczeniu 30km/h ) -środek oświetlany w led -gwint -moduł świateł dziennych DRL (30% świateł długich ) -fis -18` A8D2 -itd plany rzezania są jeszcze dłuugie ale w skrócie to : -Recaro -tempomat Jest (2014r) : Było (2012r) : Było (2013r) : mile widziane podpowiedzi:decayed:
Olaf Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 to juz 3 w tym najlepszym kolorze ;p autko fajne zmiana lamp tyl oczywiscie wielki plasu tylko widze ze one zawsze maja ten brazowy srodek ;/ taki jak u mnie sraczkowaty
Dadok34b Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Opublikowano 31 Marca 2013 tylko widze ze one zawsze maja ten brazowy srodek ;/ taki jak u mnie sraczkowaty Mi osobiście podoba się środek jasny beżowy a kolor jest piękny i niespotykany
Olaf Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 wiem bo mam idento tylko ja mam avanta ja mam problem z tapicerka bo nie umiem dostac nigdzie takiego fotela a kupilem juz rozwalony ;/ i chyba bede szukac skory
Dadok34b Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Opublikowano 31 Marca 2013 znając życie przetarte boczki , ale to można ładnie dać obszyć , ładnie potem wygląda , można dobrać kolor , skóra/materiał wszystko a nie jest to takie drogie
Olaf Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 nie ja mam dziurawy fotel ;/ wiec predzej zakupie skore
Smiszny Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 te felgi to 16 cali? to jak chcesz takie opony założyć to koniecznie obniż auto bo będzie taka koza że nie wiem...
Kowi87 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 taki rozmiar felgi to na zime sie kupuje, a opony mozesz juz sprzedać, do tego rozmiaru to sie zakłada 205/55 ewentualnie 50, ale nie 45 czy co gorsza 40:decayed: będzie smieszne to auto jak to załozysz:polew: koła nie proporcjonalnie małe do nadwozia i d o tego komiczna szpara miedzy kołem a błotnikiem:polew: ale dla zdjecia mozesz przymierzyc:grin: Jak chcesz miec nisko to nie -15 tylko gwint i do tego nie 16 a conajmniej 18 i dopiero profil 40:whistling:
Marc!n Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Felgi na zimówki by się nadały bo na lato 17 to min i nie tłumaczyć mi się tu kiepskim stanem dróg Kolor i wnętrze świetne. I nie sraczkowate tylko przytulne:grin: Hidy to raczej do pierwszej kontroli na drodze, nie lepiej 4300? więcej byś widział i miał spokój.
Dadok34b Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2013 co do hidów to nie ma problemu policja się nie czepia , są sprywskiwacze jest ok , alumy na lato myślę nad 18` sline , a obniżanie to na chwilę obecną pójdzie bankowo -40 a co dalej czas pokaże ;P
PiterA4 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Powiem tak ladna lecz ten moto w garazu ogien
Dadok34b Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ciemne pasy (wygląda według mnie dobrze) , naprawa podgrzewania tylnej szyby , rozebrany gril pomalowany podkładem przygotowany do malowania pasy i przedni grill pasy: [
OLI_B5 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No ładnie , nie wolałes dac ramki w mat?
MAGIC87 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 -lampy tył zmienione na oryginalne a nie jakieś wieś tun -ksenony HID 8000k z tyłu dobrze zrobiłes, ale za to z przodu zrobiłes to co było z tyłu... fajnie ze wali na niebiesko po oczach innych kierowców:kwasny:
Dadok34b Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No ładnie , nie wolałes dac ramki w mat? myślałem nad tym , też tak będę robił tylko chciałem jak będzie wyglądać w pełnym połysku
Andrzej Toja Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Audi zajefajny:thumbup1:, bardzo ładny kolor super prezentuje się lakierowany grill. Czekam z niecieprliwością na te -40 może razem uda nam się coś pomodyfikować przez wakacje. Dzisiaj na wspólnej sesji z moim Lancelotem było super, oba autka ładnie się prezentowały. Myślę, że dojdzie troszkę fotek do tego tematu? Jak tam krwostoczerwone zaciski? Krew tętnicza czy żylna xD? Pozdro Dadok
Dadok34b Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zaciski jak na razie przednie pomalowane na czerwono (nietypowy czerwony) , tylne w najbliższym czasie i przy okazji mała sesja - parę zdjęć z niej - zdjęcie zacisków gotowych dzięki Andrzej http://a4-klub.pl/members/andrzej+toja-89992/ za dziś sory za zdjęcia ale jak narazie uczę się robić dobrych fotek
Arcus Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Też czekam na efekt obniżenia. Planuję u siebie i chcę zobaczyć jak będzie to wyglądało.
Andrzej Toja Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dzięki nie no Audi wymiata sesję uważam za udaną oby więcej. Mogliśmy przynajmniej na myjnię skoczyć chociaż takie drogi w Cn że zaraz były by brudne. Teraz Lancelot czeka na modyfikacje, co proponujesz Michał?
Rekomendowane odpowiedzi