Dadok34b Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 A4 B5 z roku 1999 , 1.9TDI AFN 110 km Od początku użytkowania należało zrobić ... zawieszenie cały przód , rozrząd , oleje, filtry , zrobiłem / wymieniłem : -lampy tył na oryginał -ori xenon -dokładki w kolor -czujniki cofania -dekory ( black piano ) -roleta na tylnej szybie -oryginalny pilot od zamykania system comfortu (zamykanie się auta po przekroczeniu 30km/h ) -środek oświetlany w led -gwint -moduł świateł dziennych DRL (30% świateł długich ) -fis -18` A8D2 -itd plany rzezania są jeszcze dłuugie ale w skrócie to : -Recaro -tempomat Jest (2014r) : Było (2012r) : Było (2013r) : mile widziane podpowiedzi:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 to juz 3 w tym najlepszym kolorze ;p autko fajne zmiana lamp tyl oczywiscie wielki plasu tylko widze ze one zawsze maja ten brazowy srodek ;/ taki jak u mnie sraczkowaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 tylko widze ze one zawsze maja ten brazowy srodek ;/ taki jak u mnie sraczkowaty Mi osobiście podoba się środek jasny beżowy a kolor jest piękny i niespotykany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 wiem bo mam idento tylko ja mam avanta ja mam problem z tapicerka bo nie umiem dostac nigdzie takiego fotela a kupilem juz rozwalony ;/ i chyba bede szukac skory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 znając życie przetarte boczki , ale to można ładnie dać obszyć , ładnie potem wygląda , można dobrać kolor , skóra/materiał wszystko a nie jest to takie drogie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olaf Opublikowano 31 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 nie ja mam dziurawy fotel ;/ wiec predzej zakupie skore Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 31 Marca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2013 skromne alu na to lato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smiszny Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 te felgi to 16 cali? to jak chcesz takie opony założyć to koniecznie obniż auto bo będzie taka koza że nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 taki rozmiar felgi to na zime sie kupuje, a opony mozesz juz sprzedać, do tego rozmiaru to sie zakłada 205/55 ewentualnie 50, ale nie 45 czy co gorsza 40:decayed: będzie smieszne to auto jak to załozysz:polew: koła nie proporcjonalnie małe do nadwozia i d o tego komiczna szpara miedzy kołem a błotnikiem:polew: ale dla zdjecia mozesz przymierzyc:grin: Jak chcesz miec nisko to nie -15 tylko gwint i do tego nie 16 a conajmniej 18 i dopiero profil 40:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marc!n Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Felgi na zimówki by się nadały bo na lato 17 to min i nie tłumaczyć mi się tu kiepskim stanem dróg Kolor i wnętrze świetne. I nie sraczkowate tylko przytulne:grin: Hidy to raczej do pierwszej kontroli na drodze, nie lepiej 4300? więcej byś widział i miał spokój. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 co do hidów to nie ma problemu policja się nie czepia , są sprywskiwacze jest ok , alumy na lato myślę nad 18` sline , a obniżanie to na chwilę obecną pójdzie bankowo -40 a co dalej czas pokaże ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2013 Powiem tak ladna lecz ten moto w garazu ogien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ciemne pasy (wygląda według mnie dobrze) , naprawa podgrzewania tylnej szyby , rozebrany gril pomalowany podkładem przygotowany do malowania pasy i przedni grill pasy: [ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OLI_B5 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No ładnie , nie wolałes dac ramki w mat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 -lampy tył zmienione na oryginalne a nie jakieś wieś tun -ksenony HID 8000k z tyłu dobrze zrobiłes, ale za to z przodu zrobiłes to co było z tyłu... fajnie ze wali na niebiesko po oczach innych kierowców:kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 No ładnie , nie wolałes dac ramki w mat? myślałem nad tym , też tak będę robił tylko chciałem jak będzie wyglądać w pełnym połysku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Toja Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Audi zajefajny:thumbup1:, bardzo ładny kolor super prezentuje się lakierowany grill. Czekam z niecieprliwością na te -40 może razem uda nam się coś pomodyfikować przez wakacje. Dzisiaj na wspólnej sesji z moim Lancelotem było super, oba autka ładnie się prezentowały. Myślę, że dojdzie troszkę fotek do tego tematu? Jak tam krwostoczerwone zaciski? Krew tętnicza czy żylna xD? Pozdro Dadok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dadok34b Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Zaciski jak na razie przednie pomalowane na czerwono (nietypowy czerwony) , tylne w najbliższym czasie i przy okazji mała sesja - parę zdjęć z niej - zdjęcie zacisków gotowych dzięki Andrzej http://a4-klub.pl/members/andrzej+toja-89992/ za dziś sory za zdjęcia ale jak narazie uczę się robić dobrych fotek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arcus Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Też czekam na efekt obniżenia. Planuję u siebie i chcę zobaczyć jak będzie to wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Toja Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Dzięki nie no Audi wymiata sesję uważam za udaną oby więcej. Mogliśmy przynajmniej na myjnię skoczyć chociaż takie drogi w Cn że zaraz były by brudne. Teraz Lancelot czeka na modyfikacje, co proponujesz Michał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi