Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zapaszki do auta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ja tam ostatnio jeżdżę z choinką Kokonuss :decayed:

Opublikowano
Też o tym pomyślałem... Wszyscy zachwalali a u mnie słabo pachnie :-/

u mnie też lipnie, następnego dnia ledwo czuć

Opublikowano

A jakby to miało być czuć dłużej? Żeby zapach się utrzymywał musi być jakiś nośnik tego. Z takiego pryśnięcia jest tego tak niewiele że zaraz się to ulatnia. Tak samo z perfumami których używamy. Choinki i inne zapachy w postaci płynnej czy kostek one uwalniają cały czas zapach stopniowo. Wierzchnia warstwa powiedzmy takiej kostki się utlenia i ulatnia odkrywając głębsze i tak do odparowania całej kostki. A takie pryśnięcie niema prawa się utrzymywać dłuzej niż 2 dni. Wiec ja bym się tu nie doszukiwał podróbek.

Opublikowano
A jakby to miało być czuć dłużej? Żeby zapach się utrzymywał musi być jakiś nośnik tego. Z takiego pryśnięcia jest tego tak niewiele że zaraz się to ulatnia. Tak samo z perfumami których używamy. Choinki i inne zapachy w postaci płynnej czy kostek one uwalniają cały czas zapach stopniowo. Wierzchnia warstwa powiedzmy takiej kostki się utlenia i ulatnia odkrywając głębsze i tak do odparowania całej kostki. A takie pryśnięcie niema prawa się utrzymywać dłuzej niż 2 dni. Wiec ja bym się tu nie doszukiwał podróbek.

No wiesz....jak sie te parę złoty wyda to ....człowiek liczy ,że w 3 autach przez rok będzie pryskał co jakiś czas....więc ma być bardzo wydajne....w końcu nie za free.....to jest....

:decayed:

wysłane z one v :)

Opublikowano

Podobno zapachy firmy kemko czuć parę dni więc ten stripper mógłby trochę dłużej się w aucie utrzymywać. Najlepiej inwestować w CS i tyle w temacie.

Opublikowano
Podobno zapachy firmy kemko czuć parę dni więc ten stripper mógłby trochę dłużej się w aucie utrzymywać. Najlepiej inwestować w CS i tyle w temacie.

No właśnie tylko podobno. jak ktos wydał kase to będzie zachwalał żeby nie wyszło że badziewie kupił.

Arturoo dokładnie tak jak piszesz.:decayed:

Opublikowano

tiaaaa, tylko ja nie oczekuje nie wiadomo czego bo kupiłem drogi zapach, tylko widziałem opinie kolegów którzy używają tego zapachu i im trzyma parę dni, psikam dużo w drzwi pod dywaniki fotele nawiewy i nic to nie daje.

Opublikowano
Danny Way tez mnie te opinie zastanawiały i dlatego czekałem z jakimikolwiek kombinacjami w kierunku tego specyfiku na weryfikację i nie pomyliłem się widzę z ocena tego czegoś.
Opublikowano
tiaaaa, tylko ja nie oczekuje nie wiadomo czego bo kupiłem drogi zapach, tylko widziałem opinie kolegów którzy używają tego zapachu i im trzyma parę dni, psikam dużo w drzwi pod dywaniki fotele nawiewy i nic to nie daje.

tak jak pisał pastaldo....nośnik(choinka ,pucha z nasiąkniętym wkładem ) zawsze będzie lepszy niż atomizer ...:wink:...

wysłane z one v :)

Opublikowano

Gdzie wy kupujecie w psikaczu ? Na alledrogo tylko puszki sa praktycznie.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

bardzo dobry właśnie najbardziej podoba mi się orange :)

Opublikowano

no to zamawiam..własnie znajomy ma tez w swoim aucie ten zapach..i mi sie spodabał..długo sie trzema i kasa fajna tez

Opublikowano
Tak się zastanawiam czy nie zaczęli go przypadkiem podrabiać...

panowie kupilem tego stipera od producenta i powiem wam,ze mam to samo,z poczatku ladnie pachnie,ale ten zapach szybko mija,troche przereklamowany produkt:kwasny:

Opublikowano

mam resztkę od wakacji chyba japan czy lawenda z miesiąc ładnie nawet buchało z tego:wink: kupiony w selgrosie

Opublikowano

Nie ma jak WUNDERBAUM vanilia 15 lat temu w każdym mercu mojego znajomka - do dziś wspominam z teskotą ;-) CALIFORNIA SCENTS na tą chwilę faktycznie długo trzyma.

Opublikowano

A Cs gdzie najlepiej postawic zebt byl dobry efekt , bo mam cuba i nie miescil mi sie pod podlokietnikiem i dalem na pułke pod klimatronikiem i tam ma troche ciasno od góry, moze pod siedzenie mam grzane stolki moze wtedy bedzie lepszy efekt

Opublikowano

ja testuje na lusterku właśnie to, fajne ze nie dynda w zasadzie tego nie widać a czuć i to fajnie, nie wiem jak z trwalościa ale zapach bardzo przyjemny, w tesco dałem 15 zł !! a na allegro 8 zl z wysylka 10 !! tesco nieźle zdziera na tym masakra :)

WUNDER BAUM ZAPACH VANILLA WANILIA NOWOŚĆ KLIP! (3774193263) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

dl3b.jpg