blaszczuEL Opublikowano 10 Maja 2013 Opublikowano 10 Maja 2013 Dzisiaj odebrałem strippera każdy zachwalał więc zakupiłem. Według mnie szału nie robi taki sobie ten zapaszek. A mnie zaś leży i to bardzo. Dla mnie jest świetny - ale wiadomo, gusta...
Gibons Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Mogę odsprzedać jeśli ktoś chce mam dużą butelkę psiknięte kilka razy może z 5ml
pakotomasz Opublikowano 14 Maja 2013 Opublikowano 14 Maja 2013 Widziałem, że jest wiele odmian tego zapachu California Scents. Który oprócz Laguna Breez możecie jeszcze polecić?
Bielun22 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 ja uzywam tego Dr. MARCUS Ecolo - Grejpfrut - Sklep AUTOSPHERE i kazdy kto wchodzi do auta mowi ze fpyte pachnie:D minusem jest to ze szybko sie konczy ale jest na to sposób...
szakal222 Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 wunder baum -zielone jabuszko , klasyka najbardsziej lubie tekst jak mowia ze maja ochote na jablko ,najczesciej tyczylo sie to jak mialem galanta ,bo w audi rzadko
Treys Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Widziałem, że jest wiele odmian tego zapachu California Scents. Który oprócz Laguna Breez możecie jeszcze polecić? wszystkie są warte kupna , ja posiadam tego Brezze i NewPort Cara oba pachną super , CORONADO CHERRY jest chyba najbardziej pożądanym zapachem
pakotomasz Opublikowano 18 Maja 2013 Opublikowano 18 Maja 2013 Jeśli ktoś chętny to mam do sprzedania 2 buteleczki 118ml Chemical Guys Stripper Scent. Są nowe, w ogóle nie używane.
largovinch Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Jeśli ktoś chętny to mam do sprzedania 2 buteleczki 118ml Chemical Guys Stripper Scent. Są nowe, w ogóle nie używane. Za ile puścisz jedną butlę?
pakotomasz Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Odebrałem 3 dni temy California Scents CoronadoChrry i jakna razie bardzo miłe wrażenie. Fajny,intensywny zapach i co najważniejsze trzyma się ---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ---------- Jeśli ktoś chętny to mam do sprzedania 2 buteleczki 118ml Chemical Guys Stripper Scent. Są nowe, w ogóle nie używane. Za ile puścisz jedną butlę? Najchętniej to sprzedałbym obie razem, ale ewentualnie 1szt za ok 33zł z wysyłką.
Gibons Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Ja mogę sprzedać dużą butelkę za 60zł z wysyłką pojemność 473ml a więc 4 razy więcej. Psiknięte może 5ml.
largovinch Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Odebrałem 3 dni temy California Scents CoronadoChrry i jakna razie bardzo miłe wrażenie. Fajny,intensywny zapach i co najważniejsze trzyma się---------- Post dopisany at 23:59 ---------- Poprzedni post napisany at 23:56 ---------- Jeśli ktoś chętny to mam do sprzedania 2 buteleczki 118ml Chemical Guys Stripper Scent. Są nowe, w ogóle nie używane. Za ile puścisz jedną butlę? Najchętniej to sprzedałbym obie razem, ale ewentualnie 1szt za ok 33zł z wysyłką. Nowa nie odpakowana?
pakotomasz Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Buteleczki nie były opakowane tak jak np perfumy w kartoniku i zafoliowane tylko po prostu przyszły w pudełku luzem. Zamawiałem je w sklepie zajmującym się sprzedażą kosmetyków samochodowych Waxclusive.
HiRide Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Buteleczki nie były opakowane tak jak np perfumy w kartoniku i zafoliowane tylko po prostu przyszły w pudełku luzem. Zamawiałem je w sklepie zajmującym się sprzedażą kosmetyków samochodowych Waxclusive. od tego jest dzial sprzedam
Kwinto69 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 zapach panienki jak nie psikałem ze 2 tygodnie to czuć ale ciekaw jestem czy nie ma zapachu czarnej choinki "wunder-baum" w innej formie?
Kshyhu87 Opublikowano 26 Maja 2013 Opublikowano 26 Maja 2013 To byłby hit :-D najlepszy zapach jaki znam do auta. Czarna choinka
hustla Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Pytanie do kolegów którym podoba się Stripper. Dla mnie też jest bardzo ok, ale może znacie jakiegoś godnego rywala na zamianę żeby Stripper się nie znudził? Ważne aby był w miarę naturalny i nie za mocny, żeby głowa po nim nie bolała.
Kwinto69 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Opublikowano 2 Czerwca 2013 raczej rywalkę co tydzień nowa panienka
Rekomendowane odpowiedzi