Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALL] Chromowane obramówki szyb - sedan - (już wykonane...)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wygląda ok , ale ja wolałbym zainwestować w ORI :wink4:

zobaczymy jak będą wyglądać po zimie i spotkaniu z solą , byłeś na myjni z tymi chromami już? :naughty:

Po zimie to pryszcz! W upały wypływa z pod tych na rynienkach -klej!!!

Opublikowano

Musze przyznać że niezle Ci to wyszło :)

Wiadomo ze Ori to Ori ale takie tanie rozwiązanie tez jest dobre.

Teraz sam zastanawiam się nad tym :kox:

Opublikowano

u mnie nic klej nie wypływa a mam juz ponad rok takie listwy i jestem zadowolony jak ktos nie zorientowany dobrze to nawet nie wie że to nie orginalne :naughty:

Opublikowano
  • Autor

Po zimie to pryszcz! W upały wypływa z pod tych na rynienkach -klej!!!

Auto stało na słońcu pół dnia w środku wszystko sie aż gotowało było tak gorąco a ani śladu wypływającego kleju. Wszystko zależy od listw jakie sie kupuje..

Opublikowano

no ładna robota, graty za checi, z tym chromem auto staje sie takie eleganckie... ładnie poprawiło walory :a4fan:

Opublikowano

lady kawalek roboty i najwazniejsze ze tanio sam rozwazam zalozenie tego bo autko jakos mlodziej wyglada

Opublikowano

Wyszło ok! Mam pytanko listwe którą przyklejałeś u góry wygiełeś poprostu ręką czy czymś przygżałeś, czymś na na gorące powietrze?

Opublikowano

witam chcę również założyć listwy chromowe i mam pytanko jaką szerokośc dałeś na dole szyb a jaką na górnej obwódce mierzyłem to mi wyszło że dolna 16-17 mm a górna 9 mm ale nie wiem czy dobrze zmierzyłem???????pozdrawiam i czekam na odp.

Opublikowano
  • Autor

Wyszło ok! Mam pytanko listwe którą przyklejałeś u góry wygiełeś poprostu ręką czy czymś przygżałeś, czymś na na gorące powietrze?

Sorry ze odpowiadam dosc pozno ale dopiero co wrociłem z nad morza :]

gorna listwa nie jest przyklejana tylko nakładana na rant - kanalik wodny. Listewka jest bardzo plastyczna nie trzeba było nic podgrzewac. A dzięki temu że robiłem to w słoneczna pogode klej znajdujacy sie w srodku listewki (rynienki) na słońcu ładnie związał się.

witam chcę również założyć listwy chromowe i mam pytanko jaką szerokośc dałeś na dole szyb a jaką na górnej obwódce mierzyłem to mi wyszło że dolna 16-17 mm a górna 9 mm ale nie wiem czy dobrze zmierzyłem???????pozdrawiam i czekam na odp.

jeszcze raz...

- listwa rantowa (nakładana w srodku z klejem wiążącym) szerokośc: 7 mm. długośc: potrzebujesz 5 m.

- listwa dolna przyklejana (z taśma 3M) szerokośc: 10 mm. długośc: wystarczy 4,5 m

Opublikowano

trochę pracy i auto wygląda ekskluzywniej :kox:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A może ktośmi z kolegów zaproponuje do Avanta - chodzi mi o długości i szerokości tych listw i jakiej marki te listwy wybrac?

• 8 miesięcy temu...
Opublikowano
zrób tak jak kolega Dibo radził albo zakup sobie po prostu chrom na metry...bo to jest dokładnie to samo tylko że już docięte odpowiednio do konkretnego modelu...no i wieksza część kasy zostanie w portfelu...Było sporo już na temat tych listew wiec jak chcesz zaczerpnąć wiekszych wiadomośći to opcja szukaj i łykaj wiedzę na ten temat :wink4:
Opublikowano

Chrom na metry to kupa :)

Opublikowano

to ten chromik z aukcji jest niby lepszy od tego na metry :mysli::no:

Opublikowano

to ten chromik z aukcji jest niby lepszy od tego na metry :mysli::no:

ta sama kupa, mi się tam wogóle te ramki nie podobają :thumbdown:

Opublikowano

3 posty wyzej napisałem ze to jest to samo tylko ze odpowiednio dociete do auta...w wiekszosći sklepów motoryzacyjnych mozna dostać taki chrom...wiec po co płacić za docinanie + koszt przesyłki tomcio1600 napisał ze wyniosło to go 60 złotówek wiec wampir nie przepłacaj i kup zwykle na metry w sklepie motoryzacyjnym.Bo jedno jak i drugie jest tej samej jakości, i do tego 40 dychy w kieszeni zostaje :decayed:

Opublikowano

kup zwykle na metry w sklepie motoryzacyjnym.Bo jedno jak i drugie jest tej samej jakości, i do tego 40 dychy w kieszeni zostaje

Nic takiego nie kupuj. Znajomy ma właśnie takie listwy i z daleka może jest OK ale z bliska porażka :thumbdown:

Opublikowano

bierz 800 stów albo wiecej w łape i jedz do ASO po ORI listwy.Wtedy każdy bedzie zadowolony :przebiegly: