Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ALL] Chromowane obramówki szyb - sedan - (już wykonane...)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Albo ori albo nic. Nie rob festynu :)

Opublikowano

dobra już koniec zbędnego OT.Zaproponowałem tylko koledze że taniej mu wyjdzie kupić chrom na metry niż już gotowe dociete z aukcji...a co z Tym fantem zrobi,czy złozy na metry ,kupi Ori czy wcale nie założy to już decyzja nalezy do niego :wink4::good: Pzdr :hi:

Opublikowano

a mam pytanie jakie są wymiary w oryginale szerokość, i długość listew w obu stronach auta?

Opublikowano

może ktoś podać linki z allegro z dobrymi wytrzymałymi listwami, często wystawiane są badziewia i nie chce kupić kiepskich oraz drugie pytanie nigdzie nie mogę znaleźć listwy rantowej 7mm oraz normalnej 10 mm. Szukać tego po za allegro ?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

ja ma jaja w moim avancie z tym poniewaz na zagieciu tylnej bocznej szyby odchodzi i kapa odtluszczalem matowalem i chu,,, :sick3: ;(

Opublikowano

Kumpel kleił na swoją, jeździ już dośc długo i dobrze się trzyma.Na ciemny lakier super pasuje!Ja mam ori ale gdybym nie miał to też bym założył bo mam granat i wygląda super. :decayed:

Opublikowano

Witam

Ciekawe Panowie czy szerokość tych obu listew w avancie będzie taka sama?

Opublikowano

Porada dla wszystkich kupujących już przycięte listwy. Dwie z nich są za krótkie. Wystarczy popatrzeć:

mldsc00004_2.jpg

Zauważyłem, że ma tak każdy kupujący listwy przycięte. Nie wszystkim to przeszkadza ale w oryginalnych obwódkach te listwy się stykają.

Opublikowano

Dlatego lepeiej kupić na metry, samemu wyliczyc i kupić tyle ile trzeba :tongue4: i zawsze to taniej ostatnio zmetrowaliśmy avanta za 50zł z czego zostało na drugi samochód jeszcze rantowej :naughty:

Opublikowano

Jak widzę te wszystkie fajne auta z listwami kuchennymi to ogarnia mnie gromki banan przez zaciśnięte żeby :decayed:

Poszukajta ori..można wyrwac taniej :naughty:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde na allegro nie ma 10mm, brać 9mm ?

Opublikowano

Zadnych nie bierz :decayed:

Opublikowano

poszukaj w jakimś meblowym :gwizdanie:, żart oczywiście, ja bym tej listwy na metry nie założył, wystarczy że założyłem siatex z allegro, nigdy więcej już :przebiegly:

Opublikowano

Bierz, 9mm jest ok do przyklejenia na dolną uszczelkę.

Opublikowano

Racja :decayed:

A jak już to proponuje paski ledów z allegro do kompletu ..nie ma to jak za***iście za***iste dejlajty :polew: :polew:

Opublikowano

Racja :decayed:

A jak już to proponuje paski ledów z allegro do kompletu ..nie ma to jak za***iście za***iste dejlajty :polew: :polew:

I do tego carbon na hektary co by środek nie odstawał od zewnętrznego tjuninku :polew: :polew: Ludzie nie da się "szkłem d.py utrzeć". Jak chcecie mieć coś dobrze zrobione to trzeba za to zapłacić.

Opublikowano

raggaman, Dibo po co płacić kupę kasy za ori, jak 99% ludzi i tak się nie skapuje że to zwykła taśma ?

Za te pieniądze wolę skórę kupić.

Opublikowano

Ja u siebie też jeżdziłem na chromie na metry na początku OK ale później to wypieprzyłem, klej się wylewał i wogóle chrom zaczął się łuszczyć następnie kupiłem sobie oryginalne chromy (kompletne dolne listwy) założyłem nawet listwy po jednej stronie ale nie mogłem dostać górnych listw tych nad drzwiami i dalem sobie spokój, leżą teraz w piwnicy także jeśli ktoś bardzo by chciał to moge odsprzedać oryginalne listwy dolne w chromie...

Opublikowano

raggaman, Dibo po co płacić kupę kasy za ori, jak 99% ludzi i tak się nie skapuje że to zwykła taśma ?

Za te pieniądze wolę skórę kupić.

Kup ze skaju, i tak 99% ludzi nie pozna :)

Opublikowano

spytaj mata4 jak zbierał listwy z parkingu:) bo słońce operowało )::):):)