P-U-M-A Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 A tutaj:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miszka Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 A tutaj:decayed:https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/298012_566090086755737_1262817067_n.jpg https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/400742_566090110089068_878668842_n.jpg https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/67586_566090120089067_1337206309_n.jpg kurcze tak się błyszczą że na pewno nawet mucha by się bała klocka postawić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jechałem 20km za tirem i kurzyło mi się na auto strasznie więc moje nie było zbytnio czyste:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jechałem 20km za tirem i kurzyło mi się na auto strasznie więc moje nie było zbytnio czyste:wink: Czemu go nie wyprzedziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Jechałem 20km za tirem i kurzyło mi się na auto strasznie więc moje nie było zbytnio czyste:wink: Czemu go nie wyprzedziłeś? Spoko założysz te 19" to będziesz wiedział dlaczego:whistling::whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidzior Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 To po co Ci te 200 ps jak jezdzic sie nie da tym autem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jechałem 20km za tirem i kurzyło mi się na auto strasznie więc moje nie było zbytnio czyste:wink: Czemu go nie wyprzedziłeś? Spoko założysz te 19" to będziesz wiedział dlaczego:whistling::whistling: Aż tak nie przesadzaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 To po co Ci te 200 ps jak jezdzic sie nie da tym autem? Jak pojedziesz na gwincie po dziurach to rzeczywiście najważniejsze co pomyśleć jest to ah mam 200ps przyspieszę sobie na tych dziurach:doh: ---------- Post dopisany at 08:36 ---------- Poprzedni post napisany at 08:35 ---------- Jechałem 20km za tirem i kurzyło mi się na auto strasznie więc moje nie było zbytnio czyste:wink: Czemu go nie wyprzedziłeś? Spoko założysz te 19" to będziesz wiedział dlaczego:whistling::whistling: Aż tak nie przesadzaj :grin::grin::grin: Nie mogę się doczekać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidzior Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie no to sorry... myslalem ze jak juz sie wj***e worek kasy w 10cio letnie auto to po to zeby miec jakas przyjemnosc z jazdy a nie bujac sie jak inwalida:polew::polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie no to sorry... myslalem ze jak juz sie wj***e worek kasy w 10cio letnie auto to po to zeby miec jakas przyjemnosc z jazdy a nie bujac sie jak inwalida:polew::polew: Spoko myśl sobie co chcesz. Pozdrawiam:wink: ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ---------- Nie wiem co przyjemność jazdy ma z komfortem. Ja lubie jak mam twarde auto bo moge sobie w zakrętach pośmigać bezpiecznie. To że nie zapierdalam po dziurach łączy się z tym że dbam o swoje. ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:08 ---------- Nie wiem co przyjemność jazdy ma z komfortem. Ja lubie jak mam twarde auto bo moge sobie w zakrętach pośmigać bezpiecznie. To że nie zapierdalam po dziurach łączy się z tym że dbam o swoje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody_drog Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Jak możesz sobie w zakrętach pośmigać bezpiecznie jak za zakrętem może być dziura:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Nie no to sorry... myslalem ze jak juz sie wj***e worek kasy w 10cio letnie auto to po to zeby miec jakas przyjemnosc z jazdy a nie bujac sie jak inwalida:polew::polew: Spoko myśl sobie co chcesz. Pozdrawiam:wink: ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ---------- Nie wiem co przyjemność jazdy ma z komfortem. Ja lubie jak mam twarde auto bo moge sobie w zakrętach pośmigać bezpiecznie. To że nie zapierdalam po dziurach łączy się z tym że dbam o swoje. ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:08 ---------- Nie wiem co przyjemność jazdy ma z komfortem. Ja lubie jak mam twarde auto bo moge sobie w zakrętach pośmigać bezpiecznie. To że nie zapierdalam po dziurach łączy się z tym że dbam o swoje. +1! Zaciski z tyłu jeszcze czerwone . Auto meega wygląda, ale już nie chcę się powtarzać . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Nie no to sorry... myslalem ze jak juz sie wj***e worek kasy w 10cio letnie auto to po to zeby miec jakas przyjemnosc z jazdy a nie bujac sie jak inwalida:polew::polew: Spoko myśl sobie co chcesz. Pozdrawiam:wink: ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:05 ---------- Nie wiem co przyjemność jazdy ma z komfortem. Ja lubie jak mam twarde auto bo moge sobie w zakrętach pośmigać bezpiecznie. To że nie zapierdalam po dziurach łączy się z tym że dbam o swoje. ---------- Post dopisany at 10:08 ---------- Poprzedni post napisany at 10:08 ---------- Nie wiem co przyjemność jazdy ma z komfortem. Ja lubie jak mam twarde auto bo moge sobie w zakrętach pośmigać bezpiecznie. To że nie zapierdalam po dziurach łączy się z tym że dbam o swoje. +1! Zaciski z tyłu jeszcze czerwone . Auto meega wygląda, ale już nie chcę się powtarzać . Ostatnio mało czasu aby temat ogarnąć na dniach będzie zrobione:wink: ---------- Post dopisany at 10:36 ---------- Poprzedni post napisany at 10:35 ---------- Jak możesz sobie w zakrętach pośmigać bezpiecznie jak za zakrętem może być dziura:decayed: I akuku:decayed: ---------- Post dopisany 25-04-2013 at 20:26 ---------- Poprzedni post napisany 23-04-2013 at 10:36 ---------- Żeby nie było że nic się nie dzieję, zabrałem się dzisiaj za nadkola oraz zaciski o to zdjęcia z prac:wink: Nadkola przed:whistling::whistling: Na pierwszy ogień poszła Piana aktywna Efekt po Następnie zabrałem się za konserwację o to efekty po Wydech także doczekał się wypolerowania Nadkola i zaciski z drugiej strony Tym malowane zaciski Potem zabrałem się za materiałowe wypełnienia nadkola Przed Efekt Po No i zostały felgi Na jutro zostało wrzucenie materiałowych nadkoli, ponieważ baranek musi wyschnąć. Dodatkowo na zaciski przyjdzie utwardzacz. Linki ręcznego nareszcie zamontowałem na zaciskach po ściągnięciu z wahacza jednak pasowały:doh: Zostało wyregulować i wróci ręczny. Na dniach zabieram się za konserwację przodu oraz spodu auta:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Gracjan ma rywala Wyszło super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Kawał dobrej roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Twoje przyszłe dzieci i tak nie będą chciały B6, nie wiem komu konserwujesz te pudło:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Jak bym nie miał powycinanych nadkoli to bym tego nie konserwował nawet:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.Audi Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 prędzej PUMA się rozleci niż audik:decayed: widziałem dzisiaj na żywo efekty pracy nadkola wyglądają jak by z fabryki wyjechały:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Czym nadkola zabezpieczłałeś ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Standardowo barankiem:wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi