Frimuś Opublikowano 16 Czerwca 2014 Opublikowano 16 Czerwca 2014 A jeszcze z innej strony patrzac lepsze takie cus jak nic
miferA4B5 Opublikowano 16 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 16 Czerwca 2014 A no pewnie, zawsze lepiej niż pod chmurką Wysłane z mojego LG-E460 przy użyciu Tapatalka
kaczaza5 Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Ha wiedziałem, że gdzieś już tą furmanke widziałem pozdro już z domu a nie z trasy Naprawde łanie wygląda...
miferA4B5 Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Opublikowano 9 Lipca 2014 A to nie kolega mi przypadkiem dzisiaj przed gorzedowem awaryjnymi mrugnal?
kaczaza5 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 No dokładnie, tak sobie jadę moją białą damą patrze a tu jakaś znajoma niunia
danko93 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Ile masz wlep na tylnej szybie ?? każda osobno dobrana czy te w górnym rogu to "pakiet" ??
miferA4B5 Opublikowano 14 Września 2014 Autor Opublikowano 14 Września 2014 (edytowane) Wiesz co nie wiem dokładnie ile, ale jak chcesz to mogę Ci policzyć. To jest cały set robiony pod wymiar tylnej szyby odjazdowenaklejki.pl jak cos Nowe fotki strona 1 Panowie jak myślicie.. na jaki kolor pomalować zaciski ?? jakieś propozycje? Edytowane 23 Sierpnia 2014 przez miferA4B5
szafa Opublikowano 16 Września 2014 Opublikowano 16 Września 2014 Czarne ewentualnie srebrne Kolorowanki sprawdzają się tylko na większych przy tarczach od 345
miferA4B5 Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 Wczoraj zamówiłem lakier, wiec lipa .. zobaczymy co z tego wyjdzie No to cos takiego z tego wyszlo Pie*dole to xD nikt nie zaglada, nie pisze. Szkoda czasu
kaFFFar Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 Opona za duża , ile cali maja ?
miferA4B5 Opublikowano 6 Października 2014 Autor Opublikowano 6 Października 2014 Noo balony w choooy, kola maja 18" a opona 225/40 na 8j. Niedlugo ida na handel i trzeba kupic cos nowego Taki maly update: w sobote wpadly kubelki w skorze
a4-freunde Opublikowano 6 Października 2014 Opublikowano 6 Października 2014 kolego wszystko idzie w dobrym kierunku.... dawaj foty srodka
miferA4B5 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 Prosze fotki Boczki z Bose 3 zaglówki Wiecie co zrobic zeby ta lampka kolo rygla mrugala po zamknieciu ? Jeszcze jedno pytanie, znacie jakies dobre srodki do skory ?? Nie wiem jak sie za nia zabrac.. da sie cos zrobic zeby byla ladniejsza ? Noo. Wiecie widze
misiek95 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 a masz ori alarm? ja tez sie przesiadałem na skóry i też miałem boczki z diodami. podpiąłem pod nie dokładany alarm i mrygają jak ori a co do skór to zestaw gliptona czyszczenie + dressing polecam. Sam takiego nie posiadam ale mialem okazje oglądać jak sie z tym pracuje i całkiem przyjemnie A jak tam zapach w aucie po przesiadce na skóry? bo ja sie nie mogłem przyzwyczaić
miferA4B5 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 a masz ori alarm? ja tez sie przesiadałem na skóry i też miałem boczki z diodami. podpiąłem pod nie dokładany alarm i mrygają jak ori a co do skór to zestaw gliptona czyszczenie + dressing polecam. Sam takiego nie posiadam ale mialem okazje oglądać jak sie z tym pracuje i całkiem przyjemnie A jak tam zapach w aucie po przesiadce na skóry? bo ja sie nie mogłem przyzwyczaić Wlasnie alarmu chyba wcale nie mam .. skory bede musial troche odnowic bo idealne nie sa a zapach nie przeszkadza
misiek95 Opublikowano 7 Października 2014 Opublikowano 7 Października 2014 To diody zostaw w spokoju. A skóry ciężko dostać idealne, ale nie ma co się wstydzić w 14 letnim aucie
miferA4B5 Opublikowano 7 Października 2014 Autor Opublikowano 7 Października 2014 To diody zostaw w spokoju. A skóry ciężko dostać idealne, ale nie ma co się wstydzić w 14 letnim aucie No pewnie ale chce zeby byly ladniejsze i musze cos z nimi zrobic
skubiii89 Opublikowano 9 Października 2014 Opublikowano 9 Października 2014 Biały jeleń, tarka do marchewki, woda i jedziesz :-D Wysłane z mojego LG-P710
miferA4B5 Opublikowano 9 Października 2014 Autor Opublikowano 9 Października 2014 Po umyciu woda z tym jeleniem bedzie lepiej ?
Rekomendowane odpowiedzi