Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[C6 BPJ]A6 Tfsi S-line Avant Blue Bandit by Młody_z_drogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajne autko :thumbup1: Będę śledził postępy...

Opublikowano

Fura KOKS :thumbup1: tylko pogratulować :decayed: kolor mega :wink:

Opublikowano

Furka daje radę :thumbup1:

Drugi Niebieski Bandyta na forum tylko ciut większy :kox:

zastanawia mnie tylko czemu Avaciar , planujesz powiększenie rodziny :sexinbed::wink:

Opublikowano

pewnie fajny :D bo fot nie widać :D

gratki :D

Opublikowano

no młody widze ze przesiadka jest gruba hehe powodzenia w modach pewnie beda zacne :decayed:

Opublikowano

Nie widac?? :eusathink: To skad tyle ludzi pisze ze fajny, cos boberek masz spitolone:decayed:

Opublikowano

ja nie widze :D

Opublikowano
ja nie widze :D

Wiadomo weekend był :decayed:

Opublikowano

o już widze za***isty kolor :)

Opublikowano

powodzenia w modach :decayed::good:

Opublikowano

Zacna fura, plany też niczego sobie :wink: Graty zakupu :naughty: Teraz masz taką dużą furke, że jak będziesz się wybierał do BT to przywieziesz swoje sanki a nie żeby od mojego syna pożyczać :grin::grin::grin:

Opublikowano

macałem jechałem jest grubo :P

Opublikowano

Świetnie leży :)

Dobry wybór!

Opublikowano

Piękny kolorek. :whistling: I ogólnie piękna furka! Gratki! Bezawaryjności! :wink:

Opublikowano

Dzięki :hi::hi:

Jak tylko zapłacę podatek to się zacznie rezanie, myślę, że zacznę od AAS'a ale to się okaże:whistling:

Opublikowano

Mlody jest Z-A-J-E-B-I-S-T-A :oklasky:.... Musze ja kiedy live zobaczyc.... Kolor trochy nie w moim guscie ale to Tobie ma sie podobac.... Jak zalozysz ledy bodzie :kox:.... mnie jeszcze podobaja sie na nich listwy chromowane boczne z allroada.... ale cena w aso zabija... bezawaryjnosci...

Opublikowano

Właśnie rozważam, czy zostawić chrom na grillu czy wykorzystać fakt, że nie ma chromu w około szyb i zrobić schwarz przód :eusathink:

Opublikowano

nie zastanawiaj się nawet.. czarny grill to będzie zewnętrzna wisienka na torcie IMO

Opublikowano
Właśnie rozważam, czy zostawić chrom na grillu czy wykorzystać fakt, że nie ma chromu w około szyb i zrobić schwarz przód :eusathink:

tez bedzie kosa...

Opublikowano

Czarny grill dawaj , ja żałuje ze pakietun czerń nie wziąłem i bialego lakieru :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...