Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[C6 BPJ]A6 Tfsi S-line Avant Blue Bandit by Młody_z_drogi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na razie nic nie kombinuje, idź stąd! :decayed::decayed:

Opublikowano
Nie. Myślałem, że się zakochałem ale zwaliłem sobie konia i mi przeszło:doh::decayed:

ja pie...ee mlodziak grubo CI powiem dajesz

Dev ile za taki zestawik?

Wdzystko zalezy od uzytych czesci

Ale wyjdzie ok 3,5

Opublikowano

Fajne pudło, szkoda że kiera po złej stronie :decayed: znając Mateusza, to będzie dobry ulep :decayed:

Opublikowano

Patrzę, nowa odpowiedź, napisał tomek i myślałem, że już zdradził mój sekret:decayed::decayed: Jutro wpadnie najdroższy mod w tym aucie :doh: niestety przymusowy, dlatego taki zastój ostatnio. Mam do zapłacenia 3000 euro podatku za przerejerstrowanie:grin:

Opublikowano

Dobra Młody nie pucuj się tak i nawijaj co tam zbroiłeś...a furak pomału nabiera kolorów:wink:

Opublikowano

Byłoby modów za ten podatek... :whistling:

Opublikowano
Patrzę, nowa odpowiedź, napisał tomek i myślałem, że już zdradził mój sekret:decayed::decayed: Jutro wpadnie najdroższy mod w tym aucie :doh: niestety przymusowy, dlatego taki zastój ostatnio. Mam do zapłacenia 3000 euro podatku za przerejerstrowanie:grin:

Nic nie powiem :decayed:

Opublikowano

Pewnie Młody ma wyłączność u Hammera i całą dobę na jego MMI będzie leciało parno i duszno :sexinbed::polew::polew: się nie dziwię że to najdroższy mod, Hammer aż tyle się cenisz:naughty::grin:

Opublikowano

Przecież napisałem jaki mod wladi:decayed:

W ogóle to z tym podatkiem też miałem jaja niezłe, już dawno bym go zapłacił żeby był święty spokój ale przed kupnem auta sprawdzałem online ile będzie kosztowało i nie mieli w tej wersji avanta tylko mieli sedana no to mówię, mniej więcej to samo więc będzie +- 500e (za sedana wyszło 2300), pojechałem na inspekcje, babka mówi, że nie mają w bazie danych i zadzwonią w ciągu paru dni, ja na to OK, więc zadzwonili do mnie po paru dniach i mówią, że mają cenę.... 7533 Euro:facepalm::facepalm::facepalm::doh::doh::doh::doh::whistling::whistling::whistling: Ja mówię CO k**wa A ona na to, że auto jest warte 23500 euro :polew::polew::polew::polew::polew::polew: No to ja jej mówię grzecznie, że jak jest tyle warte to jej sprzedam za 20 tyś i będzie miała zajebistą ofertę a ona na to, że jeśli mam wątpy to mogę się starać o zwrot ALE... najpierw trzeba zapłacić!! :facepalm: Na to ja powiedziałem, że po moim trupie zapłacę im 7.5k euro bo jestem pewny, że nigdy tego nie zobaczę i na wejścię będę ze 4.5k Euro w plecy więc podzowniłem po różnych biurach co się tym zajmują i wszędzie taka sama odpowiedź, w końcu się wkurzyłem i w poniedziałek zadzwoniłem po raz ostatni i poweidziałem sobie, że nie odłożę telefonu do póki nie pogadam z kimś co gada do rzeczy.. No to znowu pytania, przełączanie, odsyłanie do innych aż w końcu trafiła się kompetentna babka która na wieść o różnicy między sedanem a avantem sama zaczęła się śmiać, wróciła za 3 minuty, przeprosiła i zmieniła od razu na sensowną kwotę więc trzeba iść i zapłacić to cholerstwo i będzie spokój:wink:

Opublikowano

To chyba małego szoku doznałeś co:decayed::decayed::grin:

Opublikowano
Przecież napisałem jaki mod wladi:decayed:

W ogóle to z tym podatkiem też miałem jaja niezłe, już dawno bym go zapłacił żeby był święty spokój ale przed kupnem auta sprawdzałem online ile będzie kosztowało i nie mieli w tej wersji avanta tylko mieli sedana no to mówię, mniej więcej to samo więc będzie +- 500e (za sedana wyszło 2300), pojechałem na inspekcje, babka mówi, że nie mają w bazie danych i zadzwonią w ciągu paru dni, ja na to OK, więc zadzwonili do mnie po paru dniach i mówią, że mają cenę.... 7533 Euro:facepalm::facepalm::facepalm::doh::doh::doh::doh::whistling::whistling::whistling: Ja mówię CO k**wa A ona na to, że auto jest warte 23500 euro :polew::polew::polew::polew::polew::polew: No to ja jej mówię grzecznie, że jak jest tyle warte to jej sprzedam za 20 tyś i będzie miała zajebistą ofertę a ona na to, że jeśli mam wątpy to mogę się starać o zwrot ALE... najpierw trzeba zapłacić!! :facepalm: Na to ja powiedziałem, że po moim trupie zapłacę im 7.5k euro bo jestem pewny, że nigdy tego nie zobaczę i na wejścię będę ze 4.5k Euro w plecy więc podzowniłem po różnych biurach co się tym zajmują i wszędzie taka sama odpowiedź, w końcu się wkurzyłem i w poniedziałek zadzwoniłem po raz ostatni i poweidziałem sobie, że nie odłożę telefonu do póki nie pogadam z kimś co gada do rzeczy.. No to znowu pytania, przełączanie, odsyłanie do innych aż w końcu trafiła się kompetentna babka która na wieść o różnicy między sedanem a avantem sama zaczęła się śmiać, wróciła za 3 minuty, przeprosiła i zmieniła od razu na sensowną kwotę więc trzeba iść i zapłacić to cholerstwo i będzie spokój:wink:

hmm, to ty w Polsce siedzisz? bo o takich rzeczach słysząc , myślałem że się mogą dziać tylko w Polsce :whistling:

Opublikowano
hmm, to ty w Polsce siedzisz? bo o takich rzeczach słysząc , myślałem że się mogą dziać tylko w Polsce :whistling:

dziadek, przestań w końcu hejtować nasz kraj, bo wszędzie trawa jest bardziej zielona... ja się już nasłuchałem tylu rzeczy o różnych krajach, że wcale nie uważam, że Polska to kraj absurdu.

Wszędzie jest korupcja, wszędzie są głupie przepisy, wszędzie mogą Cię spotkac podobne problemy i niespodzianki jak w PL i taka jest prawda.

Kumpel kiedyś mi opowiadał, że np. w Wiedniu za opóźnienie w opłacie za telefon komórkowy płaci się setkami EUR (opóźnienie 1-2 dni), a za przekroczenie limitu danych (gdzie w PL po prostu blokują transfer, albo doliczają do rachunku za każdy MB) to też 300-500EUR... komedia? Nie, życie :wink:

Opublikowano

ludzie to ludzie , wszędzie mogą być idioci ale w PL najczęściej się po prostu nie chce i mają wyjebkę na petenta czy to w szpitalu czy na policji itp :decayed:

Opublikowano

3k podatku zapłaciłeś?? Ja Cię nie .............

Dobrze że nam Tusku takiej Irlandii nie zrobił jeszcze. Chociaż pewnie i u nas akcyzę niezłą zaplaciloby się za taką furkę?!

Opublikowano
Kumpel kiedyś mi opowiadał, że np. w Wiedniu za opóźnienie w opłacie za telefon komórkowy płaci się setkami EUR (opóźnienie 1-2 dni), a za przekroczenie limitu danych (gdzie w PL po prostu blokują transfer, albo doliczają do rachunku za każdy MB) to też 300-500EUR... komedia? Nie, życie

Sorry za OT. Ja mam austriacki tmobile i blokują mi transfer (obniżają prędkość łącza po 6Gb), a gdy nie mogą ściągnąć pieniędzy z konta to przysyłają rachunek pocztą z wypełnionym drukiem i proszą o uregulowanie :eusathink:

Opublikowano
3k podatku zapłaciłeś?? Ja Cię nie .............

Dobrze że nam Tusku takiej Irlandii nie zrobił jeszcze. Chociaż pewnie i u nas akcyzę niezłą zaplaciloby się za taką furkę?!

Tyle podatku za import auta z UK, cena zależna od wartości auta, kolega przywiózł polifta c6 z 2009r w full s line i zapłacił coś pod 5k:kox:

Opublikowano

f*ck :doh: ale fura warta

Opublikowano

Brak Bi-xen w a6 to nieporozumienie. Takiej klasy samochód powinien to mieć w standardzie tak samo jak i klime :) Powodzenia w modach.

Opublikowano

No więc rezam listwy w carbonie, jako, że jest to moja pierwsza zabawa z carbonem - średnio jestem zadowolony, dopiero teraz do głowy wpadają mi techniki ułatwiające to 'carbonowanie' no ale coś tam wyszło:whistling:

dwie mam w aucie dopiero, reszta w weekend skończę to wrzucę foty w aucie

xy74.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...