Młody_drog Opublikowano 16 Maja 2013 Autor Opublikowano 16 Maja 2013 Na razie nic nie kombinuje, idź stąd! :decayed:
Dev Opublikowano 16 Maja 2013 Opublikowano 16 Maja 2013 Nie. Myślałem, że się zakochałem ale zwaliłem sobie konia i mi przeszło:doh: ja pie...ee mlodziak grubo CI powiem dajesz Dev ile za taki zestawik? Wdzystko zalezy od uzytych czesci Ale wyjdzie ok 3,5
H4mm3R Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Fajne pudło, szkoda że kiera po złej stronie znając Mateusza, to będzie dobry ulep
Młody_drog Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 Patrzę, nowa odpowiedź, napisał tomek i myślałem, że już zdradził mój sekret:decayed: Jutro wpadnie najdroższy mod w tym aucie niestety przymusowy, dlatego taki zastój ostatnio. Mam do zapłacenia 3000 euro podatku za przerejerstrowanie:grin:
wladi Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Dobra Młody nie pucuj się tak i nawijaj co tam zbroiłeś...a furak pomału nabiera kolorów:wink:
H4mm3R Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Patrzę, nowa odpowiedź, napisał tomek i myślałem, że już zdradził mój sekret:decayed: Jutro wpadnie najdroższy mod w tym aucie niestety przymusowy, dlatego taki zastój ostatnio. Mam do zapłacenia 3000 euro podatku za przerejerstrowanie:grin: Nic nie powiem
wladi Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Pewnie Młody ma wyłączność u Hammera i całą dobę na jego MMI będzie leciało parno i duszno :polew: się nie dziwię że to najdroższy mod, Hammer aż tyle się cenisz:naughty:
Młody_drog Opublikowano 12 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2013 Przecież napisałem jaki mod wladi:decayed: W ogóle to z tym podatkiem też miałem jaja niezłe, już dawno bym go zapłacił żeby był święty spokój ale przed kupnem auta sprawdzałem online ile będzie kosztowało i nie mieli w tej wersji avanta tylko mieli sedana no to mówię, mniej więcej to samo więc będzie +- 500e (za sedana wyszło 2300), pojechałem na inspekcje, babka mówi, że nie mają w bazie danych i zadzwonią w ciągu paru dni, ja na to OK, więc zadzwonili do mnie po paru dniach i mówią, że mają cenę.... 7533 Euro:facepalm::facepalm::doh::doh::whistling: Ja mówię CO k**wa A ona na to, że auto jest warte 23500 euro :polew::polew::polew: No to ja jej mówię grzecznie, że jak jest tyle warte to jej sprzedam za 20 tyś i będzie miała zajebistą ofertę a ona na to, że jeśli mam wątpy to mogę się starać o zwrot ALE... najpierw trzeba zapłacić!! Na to ja powiedziałem, że po moim trupie zapłacę im 7.5k euro bo jestem pewny, że nigdy tego nie zobaczę i na wejścię będę ze 4.5k Euro w plecy więc podzowniłem po różnych biurach co się tym zajmują i wszędzie taka sama odpowiedź, w końcu się wkurzyłem i w poniedziałek zadzwoniłem po raz ostatni i poweidziałem sobie, że nie odłożę telefonu do póki nie pogadam z kimś co gada do rzeczy.. No to znowu pytania, przełączanie, odsyłanie do innych aż w końcu trafiła się kompetentna babka która na wieść o różnicy między sedanem a avantem sama zaczęła się śmiać, wróciła za 3 minuty, przeprosiła i zmieniła od razu na sensowną kwotę więc trzeba iść i zapłacić to cholerstwo i będzie spokój:wink:
wladi Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 To chyba małego szoku doznałeś co:decayed:
dziadek Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Przecież napisałem jaki mod wladi:decayed: W ogóle to z tym podatkiem też miałem jaja niezłe, już dawno bym go zapłacił żeby był święty spokój ale przed kupnem auta sprawdzałem online ile będzie kosztowało i nie mieli w tej wersji avanta tylko mieli sedana no to mówię, mniej więcej to samo więc będzie +- 500e (za sedana wyszło 2300), pojechałem na inspekcje, babka mówi, że nie mają w bazie danych i zadzwonią w ciągu paru dni, ja na to OK, więc zadzwonili do mnie po paru dniach i mówią, że mają cenę.... 7533 Euro:facepalm::facepalm::doh::doh::whistling: Ja mówię CO k**wa A ona na to, że auto jest warte 23500 euro :polew::polew::polew: No to ja jej mówię grzecznie, że jak jest tyle warte to jej sprzedam za 20 tyś i będzie miała zajebistą ofertę a ona na to, że jeśli mam wątpy to mogę się starać o zwrot ALE... najpierw trzeba zapłacić!! Na to ja powiedziałem, że po moim trupie zapłacę im 7.5k euro bo jestem pewny, że nigdy tego nie zobaczę i na wejścię będę ze 4.5k Euro w plecy więc podzowniłem po różnych biurach co się tym zajmują i wszędzie taka sama odpowiedź, w końcu się wkurzyłem i w poniedziałek zadzwoniłem po raz ostatni i poweidziałem sobie, że nie odłożę telefonu do póki nie pogadam z kimś co gada do rzeczy.. No to znowu pytania, przełączanie, odsyłanie do innych aż w końcu trafiła się kompetentna babka która na wieść o różnicy między sedanem a avantem sama zaczęła się śmiać, wróciła za 3 minuty, przeprosiła i zmieniła od razu na sensowną kwotę więc trzeba iść i zapłacić to cholerstwo i będzie spokój:wink: hmm, to ty w Polsce siedzisz? bo o takich rzeczach słysząc , myślałem że się mogą dziać tylko w Polsce
Flyer Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 hmm, to ty w Polsce siedzisz? bo o takich rzeczach słysząc , myślałem że się mogą dziać tylko w Polsce dziadek, przestań w końcu hejtować nasz kraj, bo wszędzie trawa jest bardziej zielona... ja się już nasłuchałem tylu rzeczy o różnych krajach, że wcale nie uważam, że Polska to kraj absurdu. Wszędzie jest korupcja, wszędzie są głupie przepisy, wszędzie mogą Cię spotkac podobne problemy i niespodzianki jak w PL i taka jest prawda. Kumpel kiedyś mi opowiadał, że np. w Wiedniu za opóźnienie w opłacie za telefon komórkowy płaci się setkami EUR (opóźnienie 1-2 dni), a za przekroczenie limitu danych (gdzie w PL po prostu blokują transfer, albo doliczają do rachunku za każdy MB) to też 300-500EUR... komedia? Nie, życie
dziadek Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 ludzie to ludzie , wszędzie mogą być idioci ale w PL najczęściej się po prostu nie chce i mają wyjebkę na petenta czy to w szpitalu czy na policji itp
MARCIN607 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 3k podatku zapłaciłeś?? Ja Cię nie ............. Dobrze że nam Tusku takiej Irlandii nie zrobił jeszcze. Chociaż pewnie i u nas akcyzę niezłą zaplaciloby się za taką furkę?!
dudas307 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Kumpel kiedyś mi opowiadał, że np. w Wiedniu za opóźnienie w opłacie za telefon komórkowy płaci się setkami EUR (opóźnienie 1-2 dni), a za przekroczenie limitu danych (gdzie w PL po prostu blokują transfer, albo doliczają do rachunku za każdy MB) to też 300-500EUR... komedia? Nie, życie Sorry za OT. Ja mam austriacki tmobile i blokują mi transfer (obniżają prędkość łącza po 6Gb), a gdy nie mogą ściągnąć pieniędzy z konta to przysyłają rachunek pocztą z wypełnionym drukiem i proszą o uregulowanie
Młody_drog Opublikowano 13 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2013 3k podatku zapłaciłeś?? Ja Cię nie .............Dobrze że nam Tusku takiej Irlandii nie zrobił jeszcze. Chociaż pewnie i u nas akcyzę niezłą zaplaciloby się za taką furkę?! Tyle podatku za import auta z UK, cena zależna od wartości auta, kolega przywiózł polifta c6 z 2009r w full s line i zapłacił coś pod 5k:kox:
kris-krzysztof Opublikowano 13 Czerwca 2013 Opublikowano 13 Czerwca 2013 Brak Bi-xen w a6 to nieporozumienie. Takiej klasy samochód powinien to mieć w standardzie tak samo jak i klime Powodzenia w modach.
Młody_drog Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 No więc rezam listwy w carbonie, jako, że jest to moja pierwsza zabawa z carbonem - średnio jestem zadowolony, dopiero teraz do głowy wpadają mi techniki ułatwiające to 'carbonowanie' no ale coś tam wyszło:whistling: dwie mam w aucie dopiero, reszta w weekend skończę to wrzucę foty w aucie
Rekomendowane odpowiedzi