Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B7 ASB] sedan pospolity antygolas, mój "Dragon" ZDJĘCIA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Artur nie gadaj, że będziesz jeszcze jeździł swoim przez dwa/trzy lata :wink: więc pewnie mi odstąpisz swoje pierwsze miejsce w kolejce do kupna autka Szymka :decayed:. Tak więc Szymek szanuj moje przyszłe autko :wink:.

---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ----------

Jak byś chciał coś do niego jeszcze wrzucić (w sensie wypasu) to się nie krępuj :grin:.

:grin::grin::grin::grin::grin:

ja już nic nie mówię bo jak miałem b6 to też się kolejka po nie ustawiała a jak sprzedawałem to cenę dałem atrakcyjną i jakoś się zupełnie nie wstrzeliłem bo albo żeście dopiero co zmienili fury albo dzieci się urodzily albo domy zaczęli budowac, każdy miał coś :grin:

:decayed:

Opublikowano
Artur nie gadaj, że będziesz jeszcze jeździł swoim przez dwa/trzy lata :wink: więc pewnie mi odstąpisz swoje pierwsze miejsce w kolejce do kupna autka Szymka :decayed:. Tak więc Szymek szanuj moje przyszłe autko :wink:.

---------- Post dopisany at 18:56 ---------- Poprzedni post napisany at 18:52 ----------

Jak byś chciał coś do niego jeszcze wrzucić (w sensie wypasu) to się nie krępuj :grin:.

:grin::grin::grin::grin::grin:

ja już nic nie mówię bo jak miałem b6 to też się kolejka po nie ustawiała a jak sprzedawałem to cenę dałem atrakcyjną i jakoś się zupełnie nie wstrzeliłem bo albo żeście dopiero co zmienili fury albo dzieci się urodzily albo domy zaczęli budowac, każdy miał coś :grin:

zawsze tak jest :)

Opublikowano

hehe skad ja to znam :wink:

Opublikowano
hehe skad ja to znam :wink:

sam mu mówiłem że zbieram na wesele :P bo faktycznie zbieram :]

Opublikowano

Seves - po Twoje B7 sie już kolejka ustawia bo każdy by chciał dać za nią 20 tyś zł - jak będziesz sprzedawał i będziesz chciał za nią normalne pieniądze "odpowiednie" to będzie pół roku ciszy i każdy będzie szukał "okazji"

Opublikowano
Artur nie gadaj, że będziesz jeszcze jeździł swoim przez dwa/trzy lata :wink:więc pewnie mi odstąpisz swoje pierwsze miejsce w kolejce do kupna autka Szymka :decayed:. Tak więc Szymek szanuj moje przyszłe autko :wink:.

oki ....odpuszczam....modzę swoje pudło dalej :decayed:

Opublikowano
Seves - po Twoje B7 sie już kolejka ustawia bo każdy by chciał dać za nią 20 tyś zł - jak będziesz sprzedawał i będziesz chciał za nią normalne pieniądze "odpowiednie" to będzie pół roku ciszy i każdy będzie szukał "okazji"

chyba najlepszy komentarz :thumbup1:

Opublikowano

Po co ja tutaj wchodziłem, teraz nie zasnę w nocy :facepalm:

Opublikowano

Widzę tutaj jakby część mojej wypowiedzi - oczywiście mnie obecnie na Sevesowe a4 nie stać, a co do poprzedniej to obawiałem się tylko przekładki gdyby nie to to nie było problemu bo za dobry samochód trzeba zapłacić i koniec tematu.

Opublikowano
Po co ja tutaj wchodziłem, teraz nie zasnę w nocy :facepalm:

Kamil a co Cię takiego przestraszyło? :decayed:

Opublikowano

....Osiągi....??? zgaduję :wink::decayed:

Opublikowano

Ile to ma do setki ;> ?

Opublikowano
Ile to ma do setki ;> ?

nie mam pojęcia :facepalm: próbowałem sprawdzić z bratem na siedzeniu pasażera ale wychodziło ok. 6,5sek - tyle że bez "procedury startowej" bo jej wtedy nie znałem :grin: czyli zwykły start - lekko gaz i puszczałem sprzęgło...

W starym wątku Patroxa znalazłem że ok 5,5 ale być może to było na mniejszych kołach :wink:

Opublikowano

a co to za procedura startowa? strzal ze sprzegla? :grin:

Opublikowano
a co to za procedura startowa? strzal ze sprzegla? :grin:

no a co by innego w manualu :grin:

Opublikowano
no to widze ze pierwszy mod jaki zrobisz to nowe sprzeglo :P wez odrazu sachsa perfomance 3.0 TDI quattro (171 kW ; 01.2006-06.2008) - S-Performance GmbH , to i program bedziesz mogl zwiekszyc odpowiednio do 320-330 km

Kolego a z czego ty chcesz te 330ps podlać albo nadmuchać ?

Jaki zawias siedzi u Ciebie ??

Opublikowano
no to widze ze pierwszy mod jaki zrobisz to nowe sprzeglo :P wez odrazu sachsa perfomance 3.0 TDI quattro (171 kW ; 01.2006-06.2008) - S-Performance GmbH , to i program bedziesz mogl zwiekszyc odpowiednio do 320-330 km

Kolego a z czego ty chcesz te 330ps podlać albo nadmuchać ?

Jaki zawias siedzi u Ciebie ??

???

Opublikowano

Pytam z czego ty chcesz te 330ps zrobić? z serii pompek i serii turbo?

seves- jaki zawias siedzi u Ciebie ?? jakiś kit?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...