Stich Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 (edytowane) mozna wiedzieć jakie szkła i pudełko na tych ostatnich fotkach? editjuz sprawdziłem w exif ale nie ma długości ogniskowej.BTw Sony a99 to juz wysoka półka i trzeba umiec ją wykorzystac. JEstem pod wrażeniem Edytowane 9 Listopada 2015 przez Stich
Griffe Opublikowano 9 Listopada 2015 Autor Opublikowano 9 Listopada 2015 24-70 F2,8 Sigma oraz 50 RS F1,4 Minolta
Stich Opublikowano 9 Listopada 2015 Opublikowano 9 Listopada 2015 24-70 F2,8 Sigma oraz 50 RS F1,4 Minolta dzięki. Mój rozwój fotograficzny narazie stoi na standardowym 18-55 canon
kivlov Opublikowano 11 Listopada 2015 Opublikowano 11 Listopada 2015 Griffe jaki polecasz zapach do auta, ale taki, aby był ładny i intensywny. Jakiś sprawdzony model masz. Scenta ostatnio miałem i jakoś prawie wcale nie czuję.
Griffe Opublikowano 11 Listopada 2015 Autor Opublikowano 11 Listopada 2015 To bardzo indywidualny temat. Osobiście od lat w RS6 jeździ Napa Grape, a w S3 Malibu Melon Jak czasem mi się nudzą to psiknę sobie Strippera.
Griffe Opublikowano 21 Listopada 2015 Autor Opublikowano 21 Listopada 2015 Kolejna zaległa relacja, tym razem miejskiego wozidełka, żony mego kumpla ze szkolnej ławy. Citroen C3 w półautomatycznej skrzyni biegów, bogatym wyposażeniu i czarnym lakierze zdegradowanym niemalże do granic możliwości.Francuskie lakiery mają to do siebie, że nie są tak twarde jak niemieckie, a jak do tego dorzuci się czystą czerń oraz lata złych praktyk czyszczących mamy taki oto wynik.Z racji, że korekta i zabezpieczenie powłoką kwarcową miało być poniekąd niespodzianką dla właścicielki, tym bardziej starania o jak najlepszy wynik były uzasadnione.Jedyną drogą do wspaniałego wyglądu okazał się wetsanding - ilość oraz głębokość rys i wypiaskowania nie pozostawiały innej możliwości, a że grubość powłoki lakierniczej pozwalała na taki zabieg zabraliśmy się do dzieła.Jak zwykle miłego oglądania: Citroen zawitał w takim stanie Wieloetapowy proces mycia zaczęliśmy jak zwykle od "oprysków" Piana od APP - tradycyjnie u nas. Po spłukaniu Słońce już zaszło Ręcznie mycie Po reszcie zabiegów wjazd do garażu i czas na inspekcję - jest FATALNIE Sprawdzamy jak cięcie na miękkim francuskim lakierze Jak widać bez rewelacji, więc szlifujemy na mokro Powierzchnia po wetsandingu Jakieś fotki do relacji Czas odzyskać blask Postaraliśmy się również zająć wgnieceniami Na szczęście nie wszystkie elementy wymagały szlifowania, na niektórych wystarczyło cięcie Jak widać nie brakowało "grubych tematów" Były różne "kwiatki" Hokus Pokus Dzięki za poświęcony czas.
beny2303 Opublikowano 21 Listopada 2015 Opublikowano 21 Listopada 2015 Oglądając Twoje relacje to przyjemność i nigdy nie żałuje poświęconego czasu!!!
Animal Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 Jak zawsze zarówno praca jak i relacja na najwyższym poziomie! Aż chce się oglądać
Stich Opublikowano 23 Listopada 2015 Opublikowano 23 Listopada 2015 najbardziej podoba mi sie ostatnie zdjęcie wet sanding zrobil robote w kwestii lustrzanego odbicia Pplastiki na przednim zderzaku moze strzelic z opalarki? maja jakies takie chmurki, próbowałeś?
Griffe Opublikowano 24 Listopada 2015 Autor Opublikowano 24 Listopada 2015 Dzięki za słowa uznania. Plastiki wyglądają, że mają lekkie chmurki - w rzeczywistości są ostro obdarte - tylko wymiana.
Stich Opublikowano 24 Listopada 2015 Opublikowano 24 Listopada 2015 Plastiki wyglądają, że mają lekkie chmurki - w rzeczywistości są ostro obdarte - tylko wymiana. kumam, mimo to- za***iście
bananowiec Opublikowano 29 Listopada 2015 Opublikowano 29 Listopada 2015 Jedno słowo - P R Z E P I Ę K N E !!!
Grzesiek1985 Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 (edytowane) :hi:Podejście do aut to pełen profesjonalizm z Waszej strony Gratki Edytowane 30 Listopada 2015 przez Grzesiek1985
disem Opublikowano 30 Listopada 2015 Opublikowano 30 Listopada 2015 A co ze środkiem ? Tez się zajmujecie czy tylko zewnętrznie ?
Rekomendowane odpowiedzi