jedrekx Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 zawsze ktoś może wskoczyć na moje miejsce bo ja na 99% odpuszczę
Tomasz Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 zawsze ktoś może wskoczyć na moje miejsce bo ja na 99% odpuszczę popuś a nie odpuś
kaju Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 Jak widać z listy jest 9 miejsc wolnych jeszcze.
klysek Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 a jak by wyszła taka sytuacja ze zdecydował bym sie np. 1 sierpnia jest mozliwosc ze dotargam sie do was i jakos ulokuje
kaju Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 a jak by wyszła taka sytuacja ze zdecydował bym sie np. 1 sierpnia jest mozliwosc ze dotargam sie do was i jakos ulokuje Chociaż te 3 dni wcześniej daj znać, bo opcji namiotu nie będziesz miał na terenie hotelu, a jak już, to chcę, żeby wszyscy byli ulokowani w pokojach.
klysek Opublikowano 2 Lipca 2013 Opublikowano 2 Lipca 2013 a jak by wyszła taka sytuacja ze zdecydował bym sie np. 1 sierpnia jest mozliwosc ze dotargam sie do was i jakos ulokuje Chociaż te 3 dni wcześniej daj znać, bo opcji namiotu nie będziesz miał na terenie hotelu, a jak już, to chcę, żeby wszyscy byli ulokowani w pokojach.
kaju Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 a jak by wyszła taka sytuacja ze zdecydował bym sie np. 1 sierpnia jest mozliwosc ze dotargam sie do was i jakos ulokuje Chociaż te 3 dni wcześniej daj znać, bo opcji namiotu nie będziesz miał na terenie hotelu, a jak już, to chcę, żeby wszyscy byli ulokowani w pokojach. Nawet jak lista będzie zamknięta, to można śmiało do mnie pisać odnośnie wolnych miejsc, to ugadam z hotelem, bo możliwości oni na pewno będą mieli. Panowie, mamy 3 lipca, czyli miesiąc do zlotu, przypominam o opłacaniu zlotu najpóźniej do 15 lipca, do każdego z listy dziś lub jutro będę wysyłał osobne PW (chyba, że obok Twojego nicku istnieje informacja "zlot opłacony"). Jeszcze przez kilka dni będę troszkę "spowolniony" na forum ze względu na "wczasy" z rodziną i każdą wolną chwilę poświęcam dzieciakom i żonie, kompa ograniczam. Za tydzień wrócę "do normy" czyli minimum 100 postów dziennie
Arkadiush Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 a jak by wyszła taka sytuacja ze zdecydował bym sie np. 1 sierpnia jest mozliwosc ze dotargam sie do was i jakos ulokuje Chociaż te 3 dni wcześniej daj znać, bo opcji namiotu nie będziesz miał na terenie hotelu, a jak już, to chcę, żeby wszyscy byli ulokowani w pokojach. Nawet jak lista będzie zamknięta, to można śmiało do mnie pisać odnośnie wolnych miejsc, to ugadam z hotelem, bo możliwości oni na pewno będą mieli. Panowie, mamy 3 lipca, czyli miesiąc do zlotu, przypominam o opłacaniu zlotu najpóźniej do 15 lipca, do każdego z listy dziś lub jutro będę wysyłał osobne PW (chyba, że obok Twojego nicku istnieje informacja "zlot opłacony"). Jeszcze przez kilka dni będę troszkę "spowolniony" na forum ze względu na "wczasy" z rodziną i każdą wolną chwilę poświęcam dzieciakom i żonie, kompa ograniczam. Za tydzień wrócę "do normy" czyli minimum 100 postów dziennie ode mnie dostaniesz po wypłacie gołąb Ci przyniesie
mrogal Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 do każdego z listy dziś lub jutro będę wysyłał osobne PW. mnie sobie daruj ...
Arkadiush Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 do każdego z listy dziś lub jutro będę wysyłał osobne PW. mnie sobie daruj ... mnie tez
kaju Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 do każdego z listy dziś lub jutro będę wysyłał osobne PW. mnie sobie daruj ... Do Ciebie kuriera wyśle
Tomasz Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 do każdego z listy dziś lub jutro będę wysyłał osobne PW. mnie sobie daruj ... Do Ciebie kuriera wyśle byle nie tego:
Arkadiush Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 do każdego z listy dziś lub jutro będę wysyłał osobne PW. mnie sobie daruj ... Do Ciebie kuriera wyśle gołębia pocztowego który zagubi się
kaju Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 do każdego z listy dziś lub jutro będę wysyłał osobne PW. mnie sobie daruj ... Do Ciebie kuriera wyśle byle nie tego: http://e.asset.soup.io/asset/4493/4766_906b.gif Ależ gdzieeee tam, któregoś z jego chłopaczków pośle
Krycha Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Jak już się przyjedzie to trzeba zostawać na noc i płacić z góry ? Bo aktualnie nie wiem co i jak a być może zdecyduje się w ostatniej chwili.
kaju Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Jak już się przyjedzie to trzeba zostawać na noc i płacić z góry ? Bo aktualnie nie wiem co i jak a być może zdecyduje się w ostatniej chwili. Nie ma niestety opcji spania w aucie/rozbicia namiotu na terenie hotelu... Kryśka, przejedziesz tyle kilometrów, to co Ci zależy te 130 odżałować? tylko nie mów jak Gracjan i Puma, że finansowo nie wydolisz
Krycha Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Kaju wiesz kasa kasą, ale chodzi o auta czy będzie gotowe widzę znajome mordy na liście także wartało by się pojawić i zostać, parę dni na przemyślenie zostało także pomyśle
OGr Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Kaju wiesz kasa kasą, ale chodzi o auta czy będzie gotowe widzę znajome mordy na liście także wartało by się pojawić i zostać, widzę że parę dni na przemyślenie zostało także pomyśle Wez jakiegoś trupa do rozbiórki i sprzedaz na miejscu na faktu ;-) Naciapane z sedesu ...
kaju Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Kaju wiesz kasa kasą, ale chodzi o auta czy będzie gotowe widzę znajome mordy na liście także wartało by się pojawić i zostać, widzę że parę dni na przemyślenie zostało także pomyśle Ja swoim się pokażę (o ile nie wepchnę w krzoki i nie spale ) na 16tkach, 1BE, bez zderzaka maski i błotnika, bo w sarne wykurwiłem także się nie przejmuj, czorny na przykład ma srebrnego sedana z czarnymi klamkami, także tego
Rekomendowane odpowiedzi