JawoR36 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ok ok i bedziemy zygac dalej niz horyzont A co do tego DV, tamten link jest akurat z usa, ale ogolnie w Uk tez sa, tyle tylko ze za 170 $ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Ok ok i bedziemy zygac dalej niz horyzont A co do tego DV, tamten link jest akurat z usa, ale ogolnie w Uk tez sa, tyle tylko ze za 170 $ Poszukaj cene w funtach i sie dogadamy, robisz przelew, mam kuriera door2door za 20£ wiec to doliczysz i ja ci to moge zamowic Napaćkane z japca kaja ---------- Post dopisany at 09:27 ---------- Poprzedni post napisany at 09:25 ---------- Teraz kwestia jest taka ze ja moge w czwartek juz byc w pl bo widze w robocie ze nie bede mial zbytnio co robic wiec bez sensu zebym siedzial a mam remont w pl i troche bym ekipe pogonil bo bida a cza placic. Bede wiedzial dzisiaj lub jutro co i jak. Napaćkane z japca kaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Jest w Zabkach.Ale co Coli Waniliowej bym sie napil to bym sie napil probowal ktos to zmieszac z Janielsem? Pomieszamy na zlocie Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Cola waniliowa nie nadaje się do łychy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Kaju, klepie Ci PW zaraz :-) Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Dajesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Przydałoby się opłacić ten zlot do końca Bo aż wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Kaju, dopisz przy mnie +1, chyba ze mam zonie powiedzieć ze ży zostaje w domu ;-) Naciapane z sedesu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Kaju, dopisz przy mnie +1, chyba ze mam zonie powiedzieć ze ży zostaje w domu ;-)Naciapane z sedesu ... Zwariował? Drzewo do lasu chcesz wieźć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Kaju, dopisz przy mnie +1, chyba ze mam zonie powiedzieć ze ży zostaje w domu ;-)Naciapane z sedesu ... Zwariował? Drzewo do lasu chcesz wieźć? Te, niech bierze, niech nie będzie psem ogrodnika, co sam nie weźmie, a drugiemu nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Pogoda powinna nam dopisać Ostrów Wielkopolski - Prognoza pogody dla Ostrowa Wielkopolskiego, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Pogoda powinna nam dopisaćOstrów Wielkopolski - Prognoza pogody dla Ostrowa Wielkopolskiego, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl Widziałem, sobota mam nadzieję, że te burze zamienią się w samo słoneczko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Na którą godzinę planujecie tam być? Bo zastanawiam się o której w sumie o wyjechać mam:whistling: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemots Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Pogoda powinna nam dopisaćOstrów Wielkopolski - Prognoza pogody dla Ostrowa Wielkopolskiego, Pogoda na 16 dni | TwojaPogoda.pl Widziałem, sobota mam nadzieję, że te burze zamienią się w samo słoneczko Przecież nie będziemy nocować pod gołym niebem, ale pogoda do sesji zdjęciowej to się przyda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaju Opublikowano 23 Lipca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Będzie git, od dawna to wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Będzie git, od dawna to wiem Kaju wróżbita:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A tymczasem przygotowania trwają... Wczoraj polerka mechaniczna Nawet na srebrnym nie wyszło tak źle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 A tymczasem przygotowania trwają... Wczoraj polerka mechaniczna Nawet na srebrnym nie wyszło tak źle http://s18.postimg.org/no6ld8lxh/2013_07_22_12_57_48.jpg http://s18.postimg.org/y76l2eolh/2013_07_22_15_55_01.jpg http://s18.postimg.org/fu5zrue4l/2013_07_22_15_55_06.jpg http://s18.postimg.org/9cn38c3r9/2013_07_22_15_55_13.jpg Wot k**wa muszę jakiś deatiling zapodać bo widzę że landrynki takie zajadą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 Twoja fura niczego nie potrzebuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC87 Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 ja zbieram kurz z odkurzacza o rozrzucę po całym aucie... jade sie napier.... i nie bede marnował czasu na porzadki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 23 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2013 ja zbieram kurz z odkurzacza o rozrzucę po całym aucie... jade sie napier.... i nie bede marnował czasu na porzadki zwłaszcza że jedziesz nie swoim autem i w dodatku za pasażera na tylnej kanapie:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi