Tomasz Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Swoją droga mogę napisać na forum A5 o tym zlocie, może ktoś się zdecyduje. Mam tez status sympatyka na 80-tce to mogę rzucić I tam temat. Jest też forum A6. Duzo osób z A4 wychodzi też do mnie na stronkę, mogę tam podrzucic posta, może coś, to da. Można to rozreklamowac I a noz,trafia się nowe twarze ;-)Naciapane z sedesu ... tylko nie A6 klub:facepalm: Zle dziady? Naciapane z sedesu ...
Kowi87 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Puma miałbyć z tego co pamietam.. ale juz go na liscie nie ma Armistead był na wczesniejszej liście jeszcze na innym wątku, musze mu przypomnieć chyba:decayed:
kaju Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 Puma miałbyć z tego co pamietam.. ale juz go na liscie nie maArmistead był na wczesniejszej liście jeszcze na innym wątku, musze mu przypomnieć chyba:decayed: Puma zrezygnował. ---------- Post dopisany at 19:15 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- OK, kolega od tych fotek, co je wrzuciłem jest w tym okresie aktywny u nas
Kowi87 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 no to pomoże w ujęciach:decayed: lepiej niech lista sie uzupełnia i kase wpłaca, bo głupio bedzie jak bedzie 10 aut:facepalm:
kaju Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 no to pomoże w ujęciach:decayed: lepiej niech lista sie uzupełnia i kase wpłaca, bo głupio bedzie jak bedzie 10 aut:facepalm: Dlatego pomysł OGra nie jest głupi z chłopakami z A5, czy porobionych 80tek... u nas przecież jedrek też a5tką podleci, Cuber mnie nakręcił na 120 osób, ale chyba poprzednia wersja 80 była rozsądniejsza, chociaż z drugiej strony na to patrząc - jeszce jest trochę czasu, a sporo osób ma dać ostatecznie znać co i jak
Kowi87 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 no 120 osób, jak bedzie połowa tego to bedzie bardzo dobrze, to jakieś 30 aut:wink: przy załozeniu że po 2 osoby w aucie bedą
kaju Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 Nie no, Piotrek, bez jaj, już jest 25 aut... a od nas jeszcze na pewno kilka dojdzie. Z kumplem jestem ustawiony na piątek, co by mu powiedzieć co i jak i ugadać wszystko, kuźwa ile to latania i ganiania jest... ogarnąłbyś parę projektów co do wlepy i byśmy może jakąś ankietę trzasnęli? Bo będe też rozmawiał z sick-stickers, oni nam fundują wlepę, a czekają na projekt
kaju Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 jaram się Jeszcze jak dochodzą do Ciebie nowe info co i jak to dopiero, a? ---------- Post dopisany at 20:03 ---------- Poprzedni post napisany at 20:01 ---------- BTW, dziewczyny - potrzebowałbym info, jakiego fi ewentualnie końcówki z kwasiaka porobić jako gifty... bądź jakiś inny pomysł, co mogłaby nam "podarować" fabryka tłumików. SugJestie słucham?
michu93 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 słyszałem kaju, że fabryka tłumików będzie robiła przedstawienie z rurami
kaju Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 słyszałem kaju, że fabryka tłumików będzie robiła przedstawienie z rurami Tak, prawda, Ty będziesz na jednej tańczył
michu93 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 słyszałem kaju, że fabryka tłumików będzie robiła przedstawienie z rurami Tak, prawda, Ty będziesz na jednej tańczył a jak chłopakom szczeny i szpachle poodpadają jak im pokażę tego co mnie mistrzu nauczyłeś
jedrekx Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 jaram się Jeszcze jak dochodzą do Ciebie nowe info co i jak to dopiero, a? jeszcze nie wiem czy sam przyjadę czy z kimś.. także w razie czego mam nadzieję, że jedno miejsce się gdzieś znajdzie
kaju Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 słyszałem kaju, że fabryka tłumików będzie robiła przedstawienie z rurami Tak, prawda, Ty będziesz na jednej tańczył a jak chłopakom szczeny i szpachle poodpadają jak im pokażę tego co mnie mistrzu nauczyłeś ale mistrzyni nie pobijesz Stalowa rura dance - video w cda.pl ---------- Post dopisany at 20:15 ---------- Poprzedni post napisany at 20:14 ---------- jaram się Jeszcze jak dochodzą do Ciebie nowe info co i jak to dopiero, a? jeszcze nie wiem czy sam przyjadę czy z kimś.. także w razie czego mam nadzieję, że jedno miejsce się gdzieś znajdzie
michu93 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 a nie dorównam jej, musiałbym pół wioski wpierolić chociaż, żeby mieć taką figurkę. może kiedyś...
kaju Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 a nie dorównam jej, musiałbym pół wioski wpierolić chociaż, żeby mieć taką figurkę. może kiedyś...
Gość harry19-19 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Czyżby tylko ja bym jechał sam besześć? ja też sam jadę :P
Rekomendowane odpowiedzi