Duds Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 wróciliśmy... spalanie Puga 6,8 l na trasie gazuuuu :decayed:Duds.... ciekawe czy Monika G. mówiła Ci że jest moją sąsiadką..... bo ja byłem tak porobiony, że nie zjarzyłem że to Ona ps. dzięki za za***isty zlot..... mam nadzieje, że to nie ostatni Ostrów Mówiła, mówiła Od razu jak przyjechałeś Dobra Pany, zaczynam uploadować pikczersy Tylko to potrwa, bo dziewczyna ma słabego neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 mina mefia jak zobaczył na aparacie że ktoś leżał na jego aucie z piątku na sobotę bezcenna:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duds Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Mefju, ramki już zmieniłeś? :polew::polew: Mam dobry filmik z akcji rezania ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Mefju, ramki już zmieniłeś? :polew::polew: Mam dobry filmik z akcji rezania ramki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Kaju mówisz że nowe gatki masz? ---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- Ramki zostały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Kaju mówisz że nowe gatki masz? ---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- Ramki zostały Masz nowe skarpetki i nie fisiuj xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Wszystko to c**j. Pamiętacie z piątku na sobote u mnie, jak Mefju spał w furze, a czorny sroł w kszokach i potem bez gaci przejechał Mefjowi po masce? Poszedłem ogarnąć trochę to pobojowisko, pacze a tam czornego gacie :polew: potem zarzuce fotą kurde bylo grubo,pozdro dla calej ekipy a zwlaszcza tych z piatku...szeryf dobrze ogarnales sytuacje bylo za***iście....a terz sie przyznaj gdzie zeba zostawiles Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 wróciliśmy... spalanie Puga 6,8 l na trasie gazuuuu :decayed:Duds.... ciekawe czy Monika G. mówiła Ci że jest moją sąsiadką..... bo ja byłem tak porobiony, że nie zjarzyłem że to Ona ps. dzięki za za***isty zlot..... mam nadzieje, że to nie ostatni Ostrów Tomek podziękowania dla Ciebie za klucz :wink:przyda się na pewno. P.S. ---> Oświadczyłeś się w końcu ? i flaszki za to nie wypiliśmy :facepalm::facepalm: nie oświadczyłem sie... jechałem odebrać pierścionek jak wyjebało dziure w tłoku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 wróciliśmy... spalanie Puga 6,8 l na trasie gazuuuu :decayed:Duds.... ciekawe czy Monika G. mówiła Ci że jest moją sąsiadką..... bo ja byłem tak porobiony, że nie zjarzyłem że to Ona ps. dzięki za za***isty zlot..... mam nadzieje, że to nie ostatni Ostrów Tomek podziękowania dla Ciebie za klucz :wink:przyda się na pewno. P.S. ---> Oświadczyłeś się w końcu ? i flaszki za to nie wypiliśmy :facepalm::facepalm: nie oświadczyłem sie... jechałem odebrać pierścionek jak wyjebało dziure w tłoku Moze nie dane Ci sie ozenic? Moze to znak. Jedziesz po pierscionek i silnik pada. Przypadek? Nie sadze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 wróciliśmy... spalanie Puga 6,8 l na trasie gazuuuu :decayed:Duds.... ciekawe czy Monika G. mówiła Ci że jest moją sąsiadką..... bo ja byłem tak porobiony, że nie zjarzyłem że to Ona ps. dzięki za za***isty zlot..... mam nadzieje, że to nie ostatni Ostrów Tomek podziękowania dla Ciebie za klucz :wink:przyda się na pewno. P.S. ---> Oświadczyłeś się w końcu ? i flaszki za to nie wypiliśmy :facepalm::facepalm: nie oświadczyłem sie... jechałem odebrać pierścionek jak wyjebało dziure w tłoku Słuchaj stary następnym razem napijemy się za 2 klucze mogłeś jechać PEUGEOTEM jechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za te dosłownie 3 godziny. Miło było poznać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Wszystko to c**j. Pamiętacie z piątku na sobote u mnie, jak Mefju spał w furze, a czorny sroł w kszokach i potem bez gaci przejechał Mefjowi po masce? Poszedłem ogarnąć trochę to pobojowisko, pacze a tam czornego gacie :polew: potem zarzuce fotą a ile to roboty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za te dosłownie 3 godziny. Miło było poznać szymieniu twoje auto poprostu ryje beret szkoda ze tak krotko byles............. ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- Wszystko to c**j. Pamiętacie z piątku na sobote u mnie, jak Mefju spał w furze, a czorny sroł w kszokach i potem bez gaci przejechał Mefjowi po masce? Poszedłem ogarnąć trochę to pobojowisko, pacze a tam czornego gacie :polew: potem zarzuce fotą a ile to roboty czarny juz dotarles......ty z why jestescie niedoprzebicia milo bylo poznac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
talib1990 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 wróciliśmy... spalanie Puga 6,8 l na trasie gazuuuu :decayed:Duds.... ciekawe czy Monika G. mówiła Ci że jest moją sąsiadką..... bo ja byłem tak porobiony, że nie zjarzyłem że to Ona ps. dzięki za za***isty zlot..... mam nadzieje, że to nie ostatni Ostrów Tomek podziękowania dla Ciebie za klucz :wink:przyda się na pewno. P.S. ---> Oświadczyłeś się w końcu ? i flaszki za to nie wypiliśmy :facepalm::facepalm: nie oświadczyłem sie... jechałem odebrać pierścionek jak wyjebało dziure w tłoku Moze nie dane Ci sie ozenic? Moze to znak. Jedziesz po pierscionek i silnik pada. Przypadek? Nie sadze czysty przypadek.... wtrysk lał już jakiś czas .. i w piątek poszło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za te dosłownie 3 godziny. Miło było poznać szymieniu twoje auto poprostu ryje beret szkoda ze tak krotko byles............. ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- Wszystko to c**j. Pamiętacie z piątku na sobote u mnie, jak Mefju spał w furze, a czorny sroł w kszokach i potem bez gaci przejechał Mefjowi po masce? Poszedłem ogarnąć trochę to pobojowisko, pacze a tam czornego gacie :polew: potem zarzuce fotą a ile to roboty czarny juz dotarles......ty z why jestescie niedoprzebicia milo bylo poznac 2h temu już dotarłem, a ruszylismy około 14, jak dropsone wstał miałem skromne 170~ Krzysiu mam nadzieję, że jeszcze będzie jakaś integracja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Wszystko to c**j. Pamiętacie z piątku na sobote u mnie, jak Mefju spał w furze, a czorny sroł w kszokach i potem bez gaci przejechał Mefjowi po masce? Poszedłem ogarnąć trochę to pobojowisko, pacze a tam czornego gacie :polew: potem zarzuce fotą a ile to roboty A jak Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Cwiara jesteś nie do przebicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek23 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za te dosłownie 3 godziny. Miło było poznać szymieniu twoje auto poprostu ryje beret szkoda ze tak krotko byles............. ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- Wszystko to c**j. Pamiętacie z piątku na sobote u mnie, jak Mefju spał w furze, a czorny sroł w kszokach i potem bez gaci przejechał Mefjowi po masce? Poszedłem ogarnąć trochę to pobojowisko, pacze a tam czornego gacie :polew: potem zarzuce fotą a ile to roboty czarny juz dotarles......ty z why jestescie niedoprzebicia milo bylo poznac 2h temu już dotarłem, a ruszylismy około 14, jak dropsone wstał miałem skromne 170~ Krzysiu mam nadzieję, że jeszcze będzie jakaś integracja :banan: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cwiara Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Cwiara jesteś nie do przebicia Nie wiem, nie pamietam Sent from my iPhone 5 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi