Duds Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 wróciliśmy... spalanie Puga 6,8 l na trasie gazuuuu :decayed:Duds.... ciekawe czy Monika G. mówiła Ci że jest moją sąsiadką..... bo ja byłem tak porobiony, że nie zjarzyłem że to Ona ps. dzięki za za***isty zlot..... mam nadzieje, że to nie ostatni Ostrów Mówiła, mówiła Od razu jak przyjechałeś Dobra Pany, zaczynam uploadować pikczersy Tylko to potrwa, bo dziewczyna ma słabego neta
Tomasz Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 mina mefia jak zobaczył na aparacie że ktoś leżał na jego aucie z piątku na sobotę bezcenna:polew:
Duds Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Mefju, ramki już zmieniłeś? :polew::polew: Mam dobry filmik z akcji rezania ramki
Tomasz Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Mefju, ramki już zmieniłeś? :polew::polew: Mam dobry filmik z akcji rezania ramki
WhyMe? Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Kaju mówisz że nowe gatki masz? ---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- Ramki zostały
JawoR36 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Kaju mówisz że nowe gatki masz? ---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:43 ---------- Ramki zostały Masz nowe skarpetki i nie fisiuj xD
krzysiek23 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Wszystko to c**j. Pamiętacie z piątku na sobote u mnie, jak Mefju spał w furze, a czorny sroł w kszokach i potem bez gaci przejechał Mefjowi po masce? Poszedłem ogarnąć trochę to pobojowisko, pacze a tam czornego gacie :polew: potem zarzuce fotą kurde bylo grubo,pozdro dla calej ekipy a zwlaszcza tych z piatku...szeryf dobrze ogarnales sytuacje bylo za***iście....a terz sie przyznaj gdzie zeba zostawiles
talib1990 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 wróciliśmy... spalanie Puga 6,8 l na trasie gazuuuu :decayed:Duds.... ciekawe czy Monika G. mówiła Ci że jest moją sąsiadką..... bo ja byłem tak porobiony, że nie zjarzyłem że to Ona ps. dzięki za za***isty zlot..... mam nadzieje, że to nie ostatni Ostrów Tomek podziękowania dla Ciebie za klucz :wink:przyda się na pewno. P.S. ---> Oświadczyłeś się w końcu ? i flaszki za to nie wypiliśmy :facepalm::facepalm: nie oświadczyłem sie... jechałem odebrać pierścionek jak wyjebało dziure w tłoku
JawoR36 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 wróciliśmy... spalanie Puga 6,8 l na trasie gazuuuu :decayed:Duds.... ciekawe czy Monika G. mówiła Ci że jest moją sąsiadką..... bo ja byłem tak porobiony, że nie zjarzyłem że to Ona ps. dzięki za za***isty zlot..... mam nadzieje, że to nie ostatni Ostrów Tomek podziękowania dla Ciebie za klucz :wink:przyda się na pewno. P.S. ---> Oświadczyłeś się w końcu ? i flaszki za to nie wypiliśmy :facepalm::facepalm: nie oświadczyłem sie... jechałem odebrać pierścionek jak wyjebało dziure w tłoku Moze nie dane Ci sie ozenic? Moze to znak. Jedziesz po pierscionek i silnik pada. Przypadek? Nie sadze
Arkadiush Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 wróciliśmy... spalanie Puga 6,8 l na trasie gazuuuu :decayed:Duds.... ciekawe czy Monika G. mówiła Ci że jest moją sąsiadką..... bo ja byłem tak porobiony, że nie zjarzyłem że to Ona ps. dzięki za za***isty zlot..... mam nadzieje, że to nie ostatni Ostrów Tomek podziękowania dla Ciebie za klucz :wink:przyda się na pewno. P.S. ---> Oświadczyłeś się w końcu ? i flaszki za to nie wypiliśmy :facepalm::facepalm: nie oświadczyłem sie... jechałem odebrać pierścionek jak wyjebało dziure w tłoku Słuchaj stary następnym razem napijemy się za 2 klucze mogłeś jechać PEUGEOTEM jechać
szymeniu Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za te dosłownie 3 godziny. Miło było poznać
czorny_07 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Wszystko to c**j. Pamiętacie z piątku na sobote u mnie, jak Mefju spał w furze, a czorny sroł w kszokach i potem bez gaci przejechał Mefjowi po masce? Poszedłem ogarnąć trochę to pobojowisko, pacze a tam czornego gacie :polew: potem zarzuce fotą a ile to roboty
krzysiek23 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za te dosłownie 3 godziny. Miło było poznać szymieniu twoje auto poprostu ryje beret szkoda ze tak krotko byles............. ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- Wszystko to c**j. Pamiętacie z piątku na sobote u mnie, jak Mefju spał w furze, a czorny sroł w kszokach i potem bez gaci przejechał Mefjowi po masce? Poszedłem ogarnąć trochę to pobojowisko, pacze a tam czornego gacie :polew: potem zarzuce fotą a ile to roboty czarny juz dotarles......ty z why jestescie niedoprzebicia milo bylo poznac
talib1990 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 wróciliśmy... spalanie Puga 6,8 l na trasie gazuuuu :decayed:Duds.... ciekawe czy Monika G. mówiła Ci że jest moją sąsiadką..... bo ja byłem tak porobiony, że nie zjarzyłem że to Ona ps. dzięki za za***isty zlot..... mam nadzieje, że to nie ostatni Ostrów Tomek podziękowania dla Ciebie za klucz :wink:przyda się na pewno. P.S. ---> Oświadczyłeś się w końcu ? i flaszki za to nie wypiliśmy :facepalm::facepalm: nie oświadczyłem sie... jechałem odebrać pierścionek jak wyjebało dziure w tłoku Moze nie dane Ci sie ozenic? Moze to znak. Jedziesz po pierscionek i silnik pada. Przypadek? Nie sadze czysty przypadek.... wtrysk lał już jakiś czas .. i w piątek poszło...
czorny_07 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za te dosłownie 3 godziny. Miło było poznać szymieniu twoje auto poprostu ryje beret szkoda ze tak krotko byles............. ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- Wszystko to c**j. Pamiętacie z piątku na sobote u mnie, jak Mefju spał w furze, a czorny sroł w kszokach i potem bez gaci przejechał Mefjowi po masce? Poszedłem ogarnąć trochę to pobojowisko, pacze a tam czornego gacie :polew: potem zarzuce fotą a ile to roboty czarny juz dotarles......ty z why jestescie niedoprzebicia milo bylo poznac 2h temu już dotarłem, a ruszylismy około 14, jak dropsone wstał miałem skromne 170~ Krzysiu mam nadzieję, że jeszcze będzie jakaś integracja
Gość cwiara Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Wszystko to c**j. Pamiętacie z piątku na sobote u mnie, jak Mefju spał w furze, a czorny sroł w kszokach i potem bez gaci przejechał Mefjowi po masce? Poszedłem ogarnąć trochę to pobojowisko, pacze a tam czornego gacie :polew: potem zarzuce fotą a ile to roboty A jak Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
krzysiek23 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Dzięki wszystkim za te dosłownie 3 godziny. Miło było poznać szymieniu twoje auto poprostu ryje beret szkoda ze tak krotko byles............. ---------- Post dopisany at 19:03 ---------- Poprzedni post napisany at 19:01 ---------- Wszystko to c**j. Pamiętacie z piątku na sobote u mnie, jak Mefju spał w furze, a czorny sroł w kszokach i potem bez gaci przejechał Mefjowi po masce? Poszedłem ogarnąć trochę to pobojowisko, pacze a tam czornego gacie :polew: potem zarzuce fotą a ile to roboty czarny juz dotarles......ty z why jestescie niedoprzebicia milo bylo poznac 2h temu już dotarłem, a ruszylismy około 14, jak dropsone wstał miałem skromne 170~ Krzysiu mam nadzieję, że jeszcze będzie jakaś integracja :banan:
Gość cwiara Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Cwiara jesteś nie do przebicia Nie wiem, nie pamietam Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi