Mike_D Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Na dniach będę wymianiał część wahaczy - mam najprawdopodobniej jeszcze ori założone (wskakują nowe Lemy). Jest ktoś kto skupuje zużyte używki w celu regeneracji i dalszej sprzedaży? Może uda się choć na piwo kilka groszy wyciągnąć z tego interesu..
fafnasty Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 w wahaczach jedynie se da wymienic duza tuleje w bananie to male szanse na opchniecie wez wybij tuleje i oddaj na zlom na piwo zarobisz
semi281 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 w wahaczach jedynie se da wymienic duza tuleje w bananie to male szanse na opchniecie wez wybij tuleje i oddaj na zlom na piwo zarobisz Są przecież warsztaty które regenerują wahacze.Sworznie też wyciskają. Sam mam zarzucone na prawej stronie regenerowane.
mlodziak22 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 od kilku lat w Malborku pewien Pan regeneruje wahacze, końcówki drążków i łaczniki, ja robiłem u niego wszystkie wahacze, ale zrobiłem może ze 3tyś
Marc!n Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Szukaj w swojej okolicy takiego zakładu co by z nimi gdzieś dalej nie jechać, jak dają lepszą cenę niż na złomie to zawsze będzie na 2 piwa a nie jedno:wink: Wszystkie może nie poleciały to próbuj popchnąć te sprawne może ktoś akurat potrzebuje - może na 3 piwa się na zbiera:grin:
15lolo Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 a propo sens jest w ogóle regenerować jaki to koszt przecież MS są w dobrej cenie a regeneracja zapewne bd drozsza
Banan Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Na dniach będę wymianiał część wahaczy - mam najprawdopodobniej jeszcze ori założone (wskakują nowe Lemy). Jest ktoś kto skupuje zużyte używki w celu regeneracji i dalszej sprzedaży? Może uda się choć na piwo kilka groszy wyciągnąć z tego interesu.. W Poznaniu jest zakład przyjmują na wymianę Oryginały, Lema i TRW - REGUM - Naprawa układów zawieszenia: samochody i motocykle - Poznań, Skórzewo mam wahacze górne od 55 tyś km i nic nie puka , koszt 60 zł za sztukę ( taki był trzy lata temu ) Jakbyś jeszcze potrzebował kogoś w Poznaniu kto za małe pieniądze wymieni ci na takie , to mam kontakt od Młodzika z forum do pewnego pana która ma mały warsztacik na Junikowie
Mike_D Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2013 Rozmawiałem z facetem z Regumu ale dolnych prostych wahaczy (te mi padły) nie chciał - zostaje opcja fafnastego
Rekomendowane odpowiedzi