Łukaszbl Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Witam potrzebuje wysłać kupującemu zderzak. Wymiary to ok 180x 60x40. Poczta polska tego nie ogarnia. Z kurierami niewiem-mało który zajmuje się czymś takim a ceny tez raczej z kosmosu. Podpowiedzcie, jeśli ktoś to przerabiał-zależy mi na cenie-nie koniecznie na czasie:grin:
sadek26 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Sendit.pl takie wymiary to kurier UPS koszt ~ 40zl o ile dobrze pamietam wysłane z HTC za pomocą Tapatalk
ryba85 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 musisz dzwonic a najlepiej jechac do firm kurierskich.ja pytałem o wysyłka skrzyni biegów to w DHL krzykneli mi 320 zl,a w siudemce 120.a w DPD powyzej 31 kilo nie wyslesz nic jak nie masz firmy.
greg2505 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 wysyłałem kilka zderzaków Pocztą Polską i nie robili problemu koszt ok 30-40 zł dokładnie niepamiętam
szakal222 Opublikowano 1 Maja 2013 Opublikowano 1 Maja 2013 ja puscilem ups i p-oszlo bez problemu niecale 40 kosztowalo o ilke poamietam
ŁYSY44 Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 ups lub dhl ale taniej wychodzi przez inne serwisy np https://www.kurjerzy.pl/
Gibons Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Ja mam do wysłania felgi wraz z oponami 14 cali jedno koło wazy 14,3kg czym polecacie wysłać to ?
Reggi Opublikowano 3 Maja 2013 Opublikowano 3 Maja 2013 Ze zderzakami to jest problem bo firmy kurierskie nie chcą tego brać bo możliwość uszkodzenia jest wysoka..ostatnio jak brałem zderzak i pookręcany był mega dobrze to była sytuacja, że paru kurierów odmówiło przyjęcia przesyłki.
radio22 Opublikowano 4 Maja 2013 Opublikowano 4 Maja 2013 Witam wszystkich nie chciałem wstawiać nowego tematu więc się podłącze do tego co jest. Mam pytanie muszę wysłać pilnie rower w Polskę proszę o podpowiedz jak zapakować taki towar i jaki koszt wysyłki rower waży 16kg może ktoś z was wysyłał rower???
miedzikos Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 ja sprzedałem dpd - [furgonetka.pl] koszt do30pln
szakal222 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Witam wszystkich nie chciałem wstawiać nowego tematu więc się podłącze do tego co jest. Mam pytanie muszę wysłać pilnie rower w Polskę proszę o podpowiedz jak zapakować taki towar i jaki koszt wysyłki rower waży 16kg może ktoś z was wysyłał rower??? musisz odkrecic korby skrecic kiere tak zeby bylo wszystko w lini prostej ,i jak najmniej wystajacych elementow max plasko caly obloz kartonami i owin streczem
radio22 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 Wielkie dzięki (szakal222) jeszcze jedno pytanie koła od roweru odkręcać czy nie trzeba??? Czym wyjdzie taniej naszą pocztą ukochaną czy kurierem?
szakal222 Opublikowano 7 Maja 2013 Opublikowano 7 Maja 2013 lepiej zostawic bo pewnie nbie beda delikatni dla przesylki a po co ma sie cos drapac obijac bez kol napewno uszkodza mocowania od szpilek w widelcu i tyl przerzutke przerabialem jako odbiorca paczki ,zniszczyli amortyzator za poltora kafla w ten sposob co do cen Kurierem.pl | Porównywarka cen | Tani kurier i firmy kurierskie ja z tego puszczam i wychodzi tanio ,a zpoczta to unikam ich nie lubie komuny i kolejek
maksik Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 W tego typu przesyłkach ważne jest by dobrze zapakować produkt nie tylko dlatego by się nie uszkodziła, ale też zgodnie z wymogami rodzaju. No i wybór odpowiedniej przesyłki też jest ważny, Myślę, że warto poczytać informacje na https://www.pogotowiepaczkowe.pl/jak-tanio-wyslac-zderzak-kurierem na pewno stosując się do tych wytycznych zaoszczędzimy na przesyłce.
m1chal Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 u nas w firmie wszystko wysyłamy http://www.groupecat.pl/ czy to zderzaki czy szyby, czy drzwi, całe poszycia...
adamresinski Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Jak mogę coś dodać, zderzaki opony itd najlepszy K-EX - nigdy nie marudzą i są tani.
moras22 Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 witam odswieze kotleta, potrzebuje wyslac zderzak kurierzy odmawiaja, co robic? czym wyslac??
Rekomendowane odpowiedzi