Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

AUDI A5 8T 2.0T Quattro USA ---> S5 body / V10 T :) Aktualnie body RS5 FL!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jest slicznie :slina:

Opublikowano
:kox:
Opublikowano

Widze że konkretnie ogarniasz audice , powiedz mi czy da rade wsadzić silnik r32 (plus biturbo do tego)do audi a6 c6 ??? I czy ty byś ogarnął taki temat??

Opublikowano

Nosb dużo telefonów dostajesz z Inglostadt w sprawie pracy?:decayed:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano
  • Autor

peter22 dosc ambitna zabawa, w manualu ? Mozliwe ze do ogarniecia ale serio w tych nowszych autkach jest tak popierdolona elektronika ze mam dosc :)

Grzesiu szykuje szmate na wizyte u Ciebie w czwartek :) Zabezpieczylem juz wszystkie elementy ruszane ( klej/szczeliwo , baranek , w profile najdrozszy kurfa srodek do zamknietych chyba jakis jest dostepny : 90 zl za litr :shock3: ) , przymierzylem na dupe kola , przypasowalem zderzak i jakies duperele. Musze przerobic wlew paliwa ( a5 z boku rs5 z gory ma ) juz prawie jestem w domu z tym. Wnetrze przeczyscic i doskladac. Generalnie w czwartek bede :decayed:

Opublikowano

:kox:jest ogień

Opublikowano
peter22 dosc ambitna zabawa, w manualu ? Mozliwe ze do ogarniecia ale serio w tych nowszych autkach jest tak popierdolona elektronika ze mam

:decayed:

Obecnie auto jest w manualu 2.0 tdi dołożyłem już napęd quattro . Auta nie zamierzam sprzedawać i dlatego wpadł taki pomysł . I teraz chciałem sie rozeznac jakie pieniądze trzeba szykować na taki swap

Opublikowano
  • Autor

Mechanike to sie zawsze jakos spasuje. Pytanie czy ozeni sie elektronike :) Chociaz sterowniki podobne rocznikowo to moze by sie dogadaly :)

Opublikowano

Wiem ze masz sporo roboty ale jak byś znalazł chwile to zrób jakaś kalkulacje ile trzeba na to kasy szykować i pytanie czy skrzynia biegów od diesla moze zostać czy trzeba zmieniać

Opublikowano

Masz jakieś zdjęcie bokiem?

Opublikowano

Nosb :kox:

jesteś mega - piękność - marze o takim przodzie

Opublikowano

Poważnie chcesz mieć facjate jak Nosb??

W sumie z dwojga złego lepiej taka niz jak u Siemiana :)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nic sie nie pucowalem , troche z racji braku czasu ,troche z racji tego ze chcialem pokazac gotowy efekt :)

Buda dostala pelen pakiet RS5 od a do z. Jest to chyba pierwsze w pelni przebudowane A5 na RS5 FL ( bynajmniej mi znane : sa sztuki z przednimi zderzakami , progami , tylnimi itp ale nie widzialem innej A5 zrobionej full na RS5 lacznie z tylnimi blotnikami ) , heble front TTRS , tyl S5 , tylnie lampy full led usa , wnetrze/fotele S5 + boczki i glosniki bang&olufsen oraz customową kiere.

Rzucam foty zrobioną na szybko , jak sie ustawie z kumplem na focenie to beda lepsze.

P1100701.jpg

P1100703.jpg

P1100704.jpg

P1100710.jpg

Edytowane przez Nosb

Opublikowano

Co tu dużo mówić. Jest mega mega dobrze.

Opublikowano

to jest woz , felgi na bojowo widze :)

Opublikowano

jest świetnie! ale felgi do mnie nie przemawiają :P

Opublikowano

jest mega kox i w ogóle...masakruje łeb to autko :kox: gratulacje NOSB. i jedzie to jakoś?

Opublikowano

Ogólnie świetny projekt! Tak jak Jędrek mówisz... ALe to może dlatego, że są inne niż wszystkie i stąd wzbudzają jakieś tam kontrowersje... Co nie oznacza, że na minus, trzeba to na spokojnie ocenić... :wink4:

Opublikowano

Jak na taki projekt felgi do mnie nie przemawiają wcale, coś ori i będzie dobrze, ogólnie projekt gratulacje ;)