grzes283 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 Grzesiek foteliczki i boczki,to ja mam w alkantarze u siebie ,ale takiego sprzętu to ja nie mam Ja swego czasu chorowałem na fotele i boczki w alkantarze, niestety nie znalazłem grzanych w pełnej elektryce i odpuściłem sobie, ale po głowie dalej mi chodzi....szczególnie latem
A4b6quattro Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 (edytowane) Taki zestaw u mnie siedzi nawet mam pamięć foteli,tylko coś nie działa,jakas przerwa jest w instalacji po sprawdzeniu vag . będę musiał podłubać Edytowane 6 Lutego 2015 przez A4b6quattro
grzes283 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 Pamięć fajna sprawa, ale zbyt droga,żeby doposażać ja mam dobrą pamięć, więc taniej wychodzi
A4b6quattro Opublikowano 6 Lutego 2015 Opublikowano 6 Lutego 2015 Hehe no ba ale jak już jest to niech działa, hehe powiec mi,bo wszędzie widzę że jak masz full. elektrykę z grzanymi d*pami foteli i pół skóre to są fotele speed, a jak masz dodatkowo alcantare to jak ten zestaw się nazywa?
grzes283 Opublikowano 6 Lutego 2015 Autor Opublikowano 6 Lutego 2015 Szczerze, to nie wiem. Chyba tylko "skóra w alkantarze", ale bańki nie dam. Speed i Sport, to chyba boki foteli skóra, a środki materiał siateczka.......Później są pełne skóry, to co u mnie i skóra w alkantarze, co u Ciebie, ale nie wiem do końca
Macco(lm) Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 Ładny ten RNS, duża robota jest z dostosowaniem jak w ori było 1-dinowe ?
C4NC3R Opublikowano 16 Marca 2015 Opublikowano 16 Marca 2015 (edytowane) Kosz 2din i trochę cięcia w tunelu. Chyba ze tunel też zapodasz 2din to ciąć nie trzeba.Nic trudnegoWysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2 Edytowane 16 Marca 2015 przez C4NC3R
grzes283 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 Ładny ten RNS, duża robota jest z dostosowaniem jak w ori było 1-dinowe ? Ori miałem 2 din Powoli łapiemy łączność satelitarną.... Dzięki Karol, może uda mi się to ogarnąć w najbliższym czasie
grzes283 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 Dobre rozwiązanie. W prawdzie tras nie robię dużych, aby nie móc obejść się bez BT, ale jeżdzę po mieście a to jest wówczas przydatne. O ile uda mi sie ogarnąć wszycho
ucho.77 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Quwa ja siedziałem nad tym we dwóch dwa dni ,dwa auta/rnsy/blutki,na koniec Domin na fonie i za uja nie chciało dobrze ruszyć(problem z głosem) na koniec auto do Grodu Kraka zawiozłem i gość zrobił profi robotę ale efekt
grzes283 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 No właśnie, różnie piszą. Jedni, że żaden problem, kilka kabli trzeba połączyć, kodowanie i hula, a inni, że w uj problem.....pewnie kwestia szczęścia....nie wiem. U mnie wcześnie był HF, więc pewnie jakieś kable mam już poprowadzone, ale zastanawiam się, czy nie olać fabrycznego HF i nie montować BT w innym miejscu na nowych kablach. Tak robiłem w przypadku MCE F, CLH etc i wyszło bardzo dobrze na nowej instalacji...się zobaczy
ucho.77 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Grzechu u mnie gość ze starego zestawu i mojej wiązki do bt wykorzystał jedynie kable do mikrofonu,reszta nowe A przejściówkę do rnsa kazał wykorzystać jako patyk dla psa żeby miał za czym ganiać Bo w niej był problem
grzes283 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 Mówisz o przejściówce pod BT - tej z allegro z kablami do wlutowania?
grzes283 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 Aha a ja mam z rnsd na rnse. Pewnie też będzie lipa. A wiesz co konkretnie było zje..ane?
ucho.77 Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Wiem nie było dobrych przejść i prąd się tracił Grzechu dzwoń jutro to ci powiem co i jak
grzes283 Opublikowano 19 Marca 2015 Autor Opublikowano 19 Marca 2015 Spoko. Będę miał chwilkę w ciągu dnia, to przekręcę.
C4NC3R Opublikowano 19 Marca 2015 Opublikowano 19 Marca 2015 Też miałem problem z przejsciowka z concert na rns. Wystarczyło wypiac jeden pin i było ok. Tylko który to był?... Wysyłane z mojego GT-I9070 za pomocą Tapatalk 2
grzes283 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Blutek już na pokładzie. Było trochę zabawy i nie udało się przy pierwszym podejściu Ale z Dominem na łączach nie może nie pójść Wszystko trybi elegancko, polecam tym którzy jeszcze nie mają
Rekomendowane odpowiedzi