st4yKool Opublikowano 5 Czerwca 2013 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Ja bym prosil fakture z nju-mobile na priv, z wyhashowanymi danymi moze byc
Qn666 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Chcesz nielimitowane rozmowy w NJU mobile na karte? - Wykop.pl Pod tym linkiem znajdziecie ciekawa dyskusję na temat nowej oferty orange
Krzysztof Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Od dziś jestem w nju z rachunkiem. Fizyczne przeniesienie numeru z Orange do nju trwało ~12h. Jak na razie wszystko zgodnie z umową i żadnych haczyków. Coś co mi się rzuciło od razu ale to tylko subiektywne odczucie: lepsza jakość rozmów niż Orange. Po pierwszej fakturze zobaczymy jaka to promocja
snajper1998 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Od dziś jestem w nju z rachunkiem. Fizyczne przeniesienie numeru z Orange do nju trwało ~12h. Jak na razie wszystko zgodnie z umową i żadnych haczyków. Coś co mi się rzuciło od razu ale to tylko subiektywne odczucie: lepsza jakość rozmów niż Orange. Po pierwszej fakturze zobaczymy jaka to promocja daj znac czy sie nic nie spierdzieli po drodze
stomi Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Od miesiąca jestem w nju na karte, u mnie przeniesienie nr to z 2h trwało. Nju to jest marka stworzona przez orange dlatego migracja z tej sieci idzie tak łatwo. Ogólnie polecam.
kris-krzysztof Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 Play ma od dziś nowa oferte na karte konkurencja do NJU
stomi Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 szczerze to kiepska to konkurencja jeśli mowa o tych cenach http://www.play.pl/resources/pdf/2013/Cennik-Oferty-Formula-Play-Mini-Max-na-karte_11062013.pdf
Krzysztof Opublikowano 29 Lipca 2013 Opublikowano 29 Lipca 2013 Ktoś tam na początku pytał: pierwsza faktura 34.91 ;-) żadnych ukrytych kosztów.
Tomeks Opublikowano 30 Lipca 2013 Opublikowano 30 Lipca 2013 Ja mam już 3 fakturę i wszystko cacy,wszystko jest identycznie jak w orange,nawet kom operatora wyświetla orange,a płace 1/3:wink:
Gik Opublikowano 21 Sierpnia 2013 Opublikowano 21 Sierpnia 2013 A ja polecam coś nowego - Play na kartę Formula dzwonie bez limitów do każdego i nie zapłaciłem więcej niż 29zł za miesiąc. Abonamenty mogą się schować. Oferta najlepsza na rynku. No chyba, że ktoś ma znajomych w sieciach "biedronka" nju itp. Bo Play Formula dotyczy tylko normalnych sieci. Abonamenty nawet firmowe dawno się skończyły i przestały dla mnie liczyć. Teraz oferują tylko sprzęt na kredyt okupiony drogim dzwonieniem.
buras933 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 Opublikowano 22 Sierpnia 2013 U nas na sklepie sluzbowy tel to Nju Mobile, zamawiaja towary itp i caly czas 30zl bez haków
lolkak Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Koledzy z Nju Abo kiedy wystawiają wam FV? Okres rozliczeniowy zaczyna wam się dokładnie tego samego dnia co zmigrowaliście do Nju czy mają tam z góry ustalone dni rozliczeniowe?
pablo_9 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ostatnio przedłużyłem umowę w play abonament bez telefonu umowa na 12 m-cy: -nielimitowane połączenia w PLAY -nielimitowane sms/mms do wszystkich sieci -0,5 GB pakiet danych -pakiet 200 minut do wszystkich sieci -abonament 29 zł / m-c pierwszy miesiąc 19 zł minuta poza abonamentem 19 gr
serfin Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Calkiem ladna oferte otrzymales ja zaluje ze 3 lata temu nie wybralem Play tylko Orange. Kasowali ode mnie 79zl/msc przez te 3lata i zadnych promocji ani gratisow od nic nie dostalem, dzwonia teraz kiedy konczy mi sie umowa i proponuja niby wiecej za nadal 79zl. Podziekowalem i powiedzialem aby nie dzwonili dopoki nie znajda naprawde ciekawej oferty do max 40-50zl z umowa na rok bez telefonu. No i cisza, maja 3 miechy by pogimnastykowac sie
Tomeks Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Koledzy z Nju Abo kiedy wystawiają wam FV? Okres rozliczeniowy zaczyna wam się dokładnie tego samego dnia co zmigrowaliście do Nju czy mają tam z góry ustalone dni rozliczeniowe? Od dnia przejścia
kris-krzysztof Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Play ma dobra oferte. 39,25 zł - Bez limitu wszytko
Tomeks Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Play ma dobra oferte.39,25 zł - Bez limitu wszytko Ale bez sms/mms W nju za 38 masz bez limitu do wszystkich,łącznie z sms/mms
pablo_9 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ostatnio przedłużyłem umowę w play abonament bez telefonu umowa na 12 m-cy:-nielimitowane połączenia w PLAY -nielimitowane sms/mms do wszystkich sieci -0,5 GB pakiet danych -pakiet 200 minut do wszystkich sieci -abonament 29 zł / m-c pierwszy miesiąc 19 zł minuta poza abonamentem 19 gr oczywiście złożone wypowiedzenie przed końcem umowy
lolkak Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Koledzy z Nju Abo kiedy wystawiają wam FV? Okres rozliczeniowy zaczyna wam się dokładnie tego samego dnia co zmigrowaliście do Nju czy mają tam z góry ustalone dni rozliczeniowe? Od dnia przejścia Dzięki. Właśnie czekam na przesyłkę i już nie długo będę testować no-limits ;-)
Rekomendowane odpowiedzi