Mati_23 Opublikowano 6 Września 2013 Opublikowano 6 Września 2013 Ładna ta twoja A4 lakier malina widzę ładnie się świeci
kraver Opublikowano 9 Września 2013 Autor Opublikowano 9 Września 2013 Ładna ta twoja A4 lakier malina widzę ładnie się świeci dzięki niestety lakier nie jest taki idealny na jaki wygląda muszę porobić parę zaprawek i na wiosnę będzie porządna korekta wtedy mam nadzieje ze będzie lakier malina:banan: a tym czasem zaczolem od poprawy tylnej listwy z której odchodził już lakier kilka fotek z prac i efekt końcowy
Mati_23 Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 Ładna ta twoja A4 lakier malina widzę ładnie się świeci dzięki niestety lakier nie jest taki idealny na jaki wygląda muszę porobić parę zaprawek i na wiosnę będzie porządna korekta wtedy mam nadzieje ze będzie lakier malina:banan: a tym czasem zaczolem od poprawy tylnej listwy z której odchodził już lakier kilka fotek z prac http://images62.fotosik.pl/155/01e702079fd899fcmed.jpg http://images61.fotosik.pl/154/d488159e44579c34med.jpg http://images64.fotosik.pl/154/a1e779fe813a1ea4m.jpg http://images64.fotosik.pl/154/c51db34ef1f85952med.jpg i efekt końcowy http://images65.fotosik.pl/155/74efda184c16c897med.jpg http://images63.fotosik.pl/154/e6530868ce0a83e5med.jpg malowałeś sprayem ??? ładnie wyszło
tarq Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 kraver, reklamuj tego zetexa dalem Ci fakture ? bo jak chcesz to wygmeram i normlanie bym to reklamowal ja na swoim 225/40 latam caly sezon i jest wsio ok
PiterA4 Opublikowano 12 Września 2013 Opublikowano 12 Września 2013 autko na zywca sie lepiej prezenci:kox:
Smallsqn Opublikowano 13 Września 2013 Opublikowano 13 Września 2013 Autko jak najbardziej na + czekam na kolejne mody:banan:
kraver Opublikowano 18 Października 2013 Autor Opublikowano 18 Października 2013 dzieki panowie kraver, reklamuj tego zetexa dalem Ci fakture ? bo jak chcesz to wygmeram i normlanie bym to reklamowalja na swoim 225/40 latam caly sezon i jest wsio ok dzięki twojej uprzejmości zetex jest w trakcie reklamacji czekam na odpowiedz zobaczymy co z tego wyjdzie a4-freunde nie zrozumiałem trochę a tak to troche doszlo gratow miedzy innymi : kompletny tunel środkowy 2din w stanie o wiele lepszym niż mój jedno zdjęcie podczas pracy, niestety nie mam jak to wygląda złożone ale chyba każdy wie jak nie zapomnę to pstryknę i wkleję jak wyszlo:decayed: i zgromadziłem jeszcze coś takiego:banan: dłubanie zaczolem od zamontowania imitacji samo poziomu od kolegi z forum który przeleżał chyba z rok czasu w szafie i czekał na swoja kolej potem upakowałem przetwornice w ori miejsca w lampach ale nie zrobiłem zdjęć i na koniec zajolem się spryskami ,z racji tego ze nie mam garażu i za bardzo gdzie rzeźbić przytachałem zderzak do domu i rzeźbiłem w dużym pokoju zona jak zawsze była bardzo szczęśliwa z tego powodu:banan: przynajmniej synowi się podobało ogólnie to rzeźby w brut miałem już dość nerwów kupa ,drugi raz już bym się za to chyba nie zabrał ale jakoś się udało dodam ze spryski i zaślepki z oktawki 2-ki , wyszlo cos takiego potem zabrałem się za zbiorniczek wyciolem dziurę kupiłem nowa uszczelkę w aso i poskładałem do kupy podłączyłem pompkę w lipny sposób bo pod pompkę od spryskow szyb ale na razie tak zostanie na koniec skręciłem zderzak nowymi śrubami i na sam koniec zostawilem sobie zaślepki które przemalowałem ze srebrnego w kolor mojej budy wyszło coś takiego niestety nie posiadam zdjęć jak to wyszło wszystko ale jak znajdę trochę czasu to porobie i wkleję pozdrawiam:wink: aha i mam troche gratow do opchniecia z 1din i 2 w gieldzie nie moge zalozyc tematu wiec jak by cos ktos potrzebowal walic na pw:decayed:
Mati_23 Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 no ładnie ładnie czekam na fotkę całości pewnie będzie zacnie
prezesik18 Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Jaką barwę hidów wybrałeś?
kraver Opublikowano 18 Października 2013 Autor Opublikowano 18 Października 2013 Palnikow nie m hidow te co na zdjeciu sie nie nadawały do użytku a barwa ich to 4300 k tak jak z fabryki wyjeżdżało
kraver Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Autor Opublikowano 21 Kwietnia 2014 siema pare fotek na odmule na dnia zmontuje jakis aktual peace:wink:
michcio88 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Ładny czerwony avancik i konkretna gleba
szafa Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Myslales moze nad pomalowaniem progow i dokladek? Bo to chyb jedyna rzecz ktora mozna poprawic z zewnatrz
PiterA4 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 wkleje ci pare fotek z prac nad lakierem ---------- Post dopisany at 22:48 ---------- Poprzedni post napisany at 22:30 ----------
a4-freunde Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Opublikowano 24 Kwietnia 2014 mega kozackie auto .... czerwien robi robote a powiedz jak sprawuje ci sie gwint ?
kraver Opublikowano 12 Sierpnia 2014 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2014 gwincik ok:) dawno nic nie pisałem bo w sumie nic się nie pozmieniało za bardzo wizualnie oprócz oczywiście mechaniki a trochę zostało na wymieniane nie będę was zanudzał zdjęciami kartonów bo jak dana cześć wygląda każdy wie a co zostało zrobione w takim mega szybkim skrócie ;p - kompletne hamulce przód tył ( ręczny tez )-przeguby -łożyska (pierścienie abs tez) -zestawy naprawcze zacisków -kompletne zawieszenie przód tył -slizki zderzaka przód nowe aso -wieszaki wydechu -niespodziewana naprawa klimy(od gleby rozwalone dolne przewody ;/) -kompletne sprzęgło z dwumasem i pewnie jeszcze parę rzeczy by się na pewno znalazło o których zapomniałem przez ten długi czas, dodat tylko ze prawie wszystko staralem sie kpowac lemfordera i shasa . Oczywiście dokupiłem nowa opone do kompetu jednak merce nie wytrzymaly takiego profili i 2 fele pękły i czeka je chyba śmietnik i tu nadarzyła sie okazja na zmine felunku i bez fajerwerkow ale mysle dalej klasycznie i ze sportowym zacieciem ta dam a tu z bliska juz po piaskowaniu i nowym proszku , chcilem zostawic w originalnym lakierze ale niestety byl zabardzo zniszczony i kupilem troche kosmetykow by ten lakier jakos wygladal a tu po malym woskowanku
PiterA4 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Opublikowano 13 Sierpnia 2014 Zestawik zacny dlugo ci posluzy:)
Rekomendowane odpowiedzi