TyBucu Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Albo kupic wyscigowke. Jakby patrzec na oplacalnosc to zabawy by nie bylo. Wyklepane z klubowej wlepki za pomocą klepki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roboform550 Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Przy takich kosztach nie lepiej zrobic od razu swap na cos z wiekszym potencjalem? Jak to mówią gdzie zaczyna się pasja kończy się ekonomia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 były plany z 2.7t RS4, ale stwierdziłem że już za dużo B6 z 2.7 się porobiło i będę dalej męczył 1.8t, jest szansa zrobić najmocniejsze A4 1.8t w Polsce i to może jeszcze w przyszłym miesiącu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Jaki jest prog ????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 tzn? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Ile musisz zrobic zeby bylo pierwsze ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 7 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 do tej pory najmocniejsze o jakim mi wiadomo zrobił Colo w B5 - 417KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Colo w B5 - 417KM ACHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 były plany z 2.7t RS4, ale stwierdziłem że już za dużo B6 z 2.7 się porobiło i będę dalej męczył 1.8t,jest szansa zrobić najmocniejsze A4 1.8t w Polsce i to może jeszcze w przyszłym miesiącu i tak trzymaj ja wczesniej modziłem w civicu i każdy mówił nie grzeb tego strata kasy kup swap, najlepiej isc na łatwiznę ... a po skończeniu nie jedna osoba sie zdziwila jakie osiągi miał civic moduj 1.8t i pozdro sledzę temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 7 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2014 Colo w B5 - 417KM ACHA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 letni setup, w tym sezonie modny złoty:decayed: ostatnie foto przed odstawieniem na dłuższy czas do warsztatu na grube mody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 letni setup,w tym sezonie modny złoty:decayed: ostatnie foto przed odstawieniem na dłuższy czas do warsztatu na grube mody http://s3.postimg.org/cc6cr880v/DSC03946.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TyBucu Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 Ja cały czas moją próbuje przekonać że złote fele wcale nie są nygasowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 16 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Wczoraj rozważaliśmy jeszcze jedną opcję i stanęło na tym że auto będzie strojone na nowej turbinie: Garret GTX35 i zrobimy 2 mapy paliwa, drogową pod pb98 i torową pod E85. Dojdzie jeszcze trochę gratów, ale po konsultacjach z GTO na etanolu i tym setupie można zrobić 600KM+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Koleś ma golfa R32 z ta turbiną... 590kM 720Nm :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Koleś ma golfa R32 z ta turbiną...590kM 720Nm :kox: Tylko pojemność silnika ma inną... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Tak, o tym nie zapomnialem. Z tego co mowi to jeszcze setke spokojnie moze urwac ale to kolejne kilka tysiecy € Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Koleś ma golfa R32 z ta turbiną...590kM 720Nm :kox: Tylko pojemność silnika ma inną... i 2 cylindry wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booster Opublikowano 21 Marca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 zjechały ostatnie graty, zdecydowaliśmy się na sprężarę HKS GT3082R AR/.63 na kulkach:decayed: potencjał do 650HP miał być GTX35 ale ktoś był szybszy Wtryski Siemens Deka 850cc/3bar, ustawimy na 4 bary i będzie ponad 1000cc o rozrząd zadba kewlarowy pasek Gates Racing 300% mocniejszy w stosunku do serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi