Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak Zaślepić EGR w 1.9 TDi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Ja za swój też jakoś tak tylko ceny zapomniałem

Opublikowano

to widze ze na alledrogo sie niezle cenia, za AWX ponad 100 a AUY od 40 :facepalm:

Opublikowano

No za AUY z wysyłką kurierską tak by wychodziło:wink: Miał ktoś możliwość położyć obydwa obok siebie i porównać? Bo tak jak patrze na zdjęcia to różnic nie ma żadnych:facepalm:

Opublikowano

Nie kupowac awx tylko inne podobne bo to zlodziejstwo w bialy dzien za awx, a niczym sie nie rozni

Opublikowano

Ja za awx'a polozylem 20 :D na alledrogo :o

Opublikowano
  • Autor

He he licytacja kto dał mniej :grin:

Opublikowano
to za ile chodzą te od AUY? ja od AWX na szrocie dałem 30zł, tylko nie mówcie że drogo :facepalm:

Tyle?Toż to normalna cena do AFN-a:grin:

Opublikowano
to za ile chodzą te od AUY? ja od AWX na szrocie dałem 30zł, tylko nie mówcie że drogo :facepalm:

Tyle?Toż to normalna cena do AFN-a:grin:

Jaki AFN? :facepalm: Cały czas piszemy o kolektorze AWX

Opublikowano

Wiem.....

Chodzi o to ze w takiej cenie to do AFN-a chodzą....

Opublikowano
Wiem.....

Chodzi o to ze w takiej cenie to do AFN-a chodzą....

a to spoko :grin:

Opublikowano
  • Autor

Jak by kto chciał to mi został EGR i Kolektor z AFNa za grosze oddam

Opublikowano

Ja również:decayed:

Opublikowano
  • Autor

To jest nas 2 kto jeszcze :grin:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

a takie pytanie, jak odkręciliście kolektor ssący to bardzo był zasyfiony?

Opublikowano

Kazdy jest, nic tylko wypalic palnikiem ten nagar-syf

Opublikowano
  • Autor

Zalać benzyną i ogniem go u mnie było sporo ale w kolektorze z AWX było tylko trochę

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

No i znalazło się trochę wolnego czasu i kolektor zamontowany i tak to wygląda http://www.directupload.net/file/d/3711/hp5ee8l2_jpg.htm Jak zrobię lepsze fotki to wstawię więcej

No i znalazło się trochę wolnego czasu i kolektor zamontowany , http://www.directupload.net/file/d/3711/hp5ee8l2_jpg.htm Jak zrobię lepsze fotki to wstawię

Autko trochę odżyło po wywaleniu EGR-a i po zmianie kolektora , wydaje mi się że trochę lepiej się zbiera , negatywów na razie nie zauważyłem

Edytowane przez Mario82A4

Opublikowano

witam majsterkowicze! jak każdy (chyba) piszący w tym temacie chciałem dokonać modyfikacji kolektora ssącego tylko, że mnie to czekało przy silniku o oznaczeniu AJM. Udało się to egr wywalony kolektor zamontowany flansza też no i nic tylko smigać ! pojeździłem trochę (parę mieszków) i powiem szczerze że żadnego "-" nie dostrzegłem prócz "klepnięcia" przy gaszeniu auta . Zaczęło mnie to troszkę irytować więc pomyślałem, że przecież kolektor który mam zamontowany też był kiedyś połączony z egrem :banan: no i tu się zapaliła żarówka! :kox: przecież taki egr też można zaślepić i wstawić go zamiast flanszy tylko po to żeby klapa gasząca ładnie nam pomagała podczas gaszenia auta. Wziąłem się więc za robotę zaślepiłem egra zakupiłem ori kolanko no i zmontowałem odpaliłem graty i.... i wszystko pracuje jak należy ..mając kolektor od awx'a razem z zaślepionym egrem :banan: jakby ktoś chciał służę pomocą no i posiadam jedno kolanko te które wchodzi za egr :) będzie potrzebne przy tej przeróbce :) ...nie wiem jak sprawa wygląda w afn z klapą gaszącą czy jest w ori czy jej nie ma :huh: zdjęć nie wstawiłem jak się to prezenci bo byłem zbyt podjarany, że wszystko bangla jak należy :hi:

Opublikowano

Panowie jakieś foto po zakończonej pracy może ja się skusze

Opublikowano

Panowie jakieś foto po zakończonej pracy może ja się skusze

Kilka postów wyżej masz fote w moim poście , postaram sie wrzucić jeszcze kilka fotek