darecy Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Napiszę tak: Zdjęcia zdjęciami, ale na żywca auto wyglada bosko. Kiera, dekory piano, siedzenia kosmos, zegary 3G+... Nie mówiąc o zewnętrznym pakiecie poliftowym s-line, kołach i innych cudach wiankach nie wspominam. Chylę czoło do wlożonej pracy, modzeniu, rezaniu i miesiącach spędzonych przed kompem, w schematach dokumentacji aby to wszystko działało... Jak wyjdzie b9 to Twoja będzie daleko z przodu tych nowych modeli! Brawo Bogdan! iPad Tapatalk HD
proximpuh Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Napiszę tak:Zdjęcia zdjęciami, ale na żywca auto wyglada bosko. Kiera, dekory piano, siedzenia kosmos, zegary 3G+... Nie mówiąc o zewnętrznym pakiecie poliftowym s-line, kołach i innych cudach wiankach nie wspominam. Chylę czoło do wlożonej pracy, modzeniu, rezaniu i miesiącach spędzonych przed kompem, w schematach dokumentacji aby to wszystko działało... Jak wyjdzie b9 to Twoja będzie daleko z przodu tych nowych modeli! Brawo Bogdan! iPad Tapatalk HD Dziękuję Jarku za uznanie, wiele z tych modów na pewno by nie powstało gdyby nie to forum i pomoc chłopaków jak Grzesiek, Ty Jarku i wielu innych, wielkie dzięki i szacun dla Was chłopaki:hi:
darecy Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Musiałem to głośno napisać. Nie mogę teraz spać a gruba kierownica śni mi się po nocach, nie to co moja chuda jak w ikarusie. iPad Tapatalk HD
proximpuh Opublikowano 28 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 28 Czerwca 2013 Musiałem to głośno napisać. Nie mogę teraz spać a gruba kierownica śni mi się po nocach, nie to co moja chuda jak w ikarusie. iPad Tapatalk HD Powoli Jarku, kiera też się w końcu trafi
cool506 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Musiałem to głośno napisać. Nie mogę teraz spać a gruba kierownica śni mi się po nocach, nie to co moja chuda jak w ikarusie. iPad Tapatalk HD Powoli Jarku, kiera też się w końcu trafi Oj bez słodzenia:jerk: Jak mi klima zabangla to się zabieram za grube mody, więc Bodzio miej skrzynke pod kontrolą - Minimum 5 PW do przyjęcia
proximpuh Opublikowano 29 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2013 Musiałem to głośno napisać. Nie mogę teraz spać a gruba kierownica śni mi się po nocach, nie to co moja chuda jak w ikarusie. iPad Tapatalk HD Powoli Jarku, kiera też się w końcu trafi Oj bez słodzenia:jerk: Jak mi klima zabangla to się zabieram za grube mody, więc Bodzio miej skrzynke pod kontrolą - Minimum 5 PW do przyjęcia Łukasz, skrzynka przygotowana:kox: na ile będę mógł to pomogę w zasadzie.....daleko nie masz, ja też
artek04 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Bogdan gratulacje dla Ciebie za upór w dążeniu do celu:oklasky: Naprawdę efekt powala:notworthy: Jak byś tak czasem - przypadkowo sprzedawał to daj znać na pw.
proximpuh Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 Dzięki za uznanie :hi:a odnośnie sprzedaży.....jeszcze trochę zamierzam się pobujać
proximpuh Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Co ogladasz ? .......Jak tam ACC , ACC.... zbieram graty (w zasadzie wszystko mam poza radarem), w przyszłym tygodniu pewnie będzie montaż, wstawiam do kumpla na polakierowanie drzwi tylnych, zaprawki na prawym progu pod błotnikiem, klapy S4, progów ori S-line i klamek z podświetleniem chrom od A8, przy okazji montaż ACC, wymiana wentylatorów i chłodnicy wody:facepalm:
darecy Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Bogdan tu masz jeszcze Davida wątek, który włożył MMI 3G + (jeszcze mi nie odpowiedział), ale przeszukałem google jak ustawić przesył danych i na razie nic New 3G Plus MMI in 2010 Retrofit
proximpuh Opublikowano 3 Lipca 2013 Autor Opublikowano 3 Lipca 2013 Masz wiazke do ACC ? Muszę sprawdzić w tej z S4 czy jest, gdybym nie było to masz Grześ ?
wrclaguna Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 Nie mam ale KUFATEC ma : Kabelsatz automatische Distanzregelung ACC A4 8K, A5 8T, Q5 8R-39676 Ja bym cos zamowił z kims inna wiazke
darecy Opublikowano 3 Lipca 2013 Opublikowano 3 Lipca 2013 chyba taka sama wtyka, jak przy czujniku jakości powietrza - nie, ona ma 4 piny
proximpuh Opublikowano 16 Lipca 2013 Autor Opublikowano 16 Lipca 2013 Kolejny modzik zakończony:wink: ACC na pokładzie !!!:banan:niestety klima umarła
darecy Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 A co się z chłodem stało ? wiedziałem że się odezwiesz pomóż mu z czujnikiem ciśnienia - podobne objawy co u Ciebie
cool506 Opublikowano 16 Lipca 2013 Opublikowano 16 Lipca 2013 A co się z chłodem stało ? wiedziałem że się odezwiesz pomóż mu z czujnikiem ciśnienia - podobne objawy co u Ciebie Dawaj Bodzio dzwoń jak coś pogadamy Może moje męczarnie i Tobie się przydadzą
Rekomendowane odpowiedzi