siemian Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 o tym to można by książke napisać a nie posta
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 Jeszcze brakuje tylko historii remontow Mi sie nie chce opisywać .... a poza tym jest tego tyle ,że jakiś mod by to usunął bo by nudą wiało ---------- Post dopisany at 10:30 ---------- Poprzedni post napisany at 10:27 ---------- o tym to można by książke napisać a nie posta true
Aron21 Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 Furka zacna Kolorek to już bajka A co do modów :eusathink: To teraz chyba tylko Silnik zostaje bo reszta jest
Dadok34b Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 nie no robi robote auto daleko nie ma to kiedyś trzeba wpaśc i pooglądać na zlot
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 Furka zacna Kolorek to już bajka A co do modów :eusathink: To teraz chyba tylko Silnik zostaje bo reszta jest thx jak kiedyś przy nim zacząłem dłubać przy wymianie wałków i hydrauliki to do dziś mi wstręt pozostał do dłubania przy tej motorowni ale............może ..............kiedyś .............................jakiś programik się zobaczy ---------- Post dopisany at 14:39 ---------- Poprzedni post napisany at 14:39 ---------- nie no robi robote auto daleko nie ma to kiedyś trzeba wpaśc i pooglądać na zlot w Nałężu czasem bywam u chłopaków z BB
Majkel Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 no w końcu smerf doczekał się swojego wątku :naughty: Fajne autko, w które wpakowałeś sporo pracy, serca no i troszke nerwów, ale w tej chwili naprawde robi robote na żywo, felga elegancka i świetnie komponuje się z kolorem Wypas wewnątrz też na poziomie ...zazdroszcze tych hamulców, u Ciebie te tarcze wyglądaja i hamują, a u mnie...niestety tylko smieszą przy obecnym kole :facepalm::grin: BEZAWARYJNOŚCI ŻYCZE ORAZ CIĄGLEJ FRAJDY Z JAZDY I HAMOWANIA, BO MASZ CZYM!!!
Dadok34b Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 smerf robi furora każdy czekał kiedy smerf będzie opisany to teraz robi
siemian Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 ...zazdroszcze tych hamulców, u Ciebie te tarcze wyglądaja i hamują, a u mnie...niestety tylko smieszą przy obecnym kole :facepalm::grin: BEZAWARYJNOŚCI ŻYCZE ORAZ CIĄGLEJ FRAJDY Z JAZDY I HAMOWANIA, BO MASZ CZYM!!! zawsze możemy znaleźć jakiś odpowiedni rozmiar
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 no w końcu smerf doczekał się swojego wątku :naughty:Fajne autko,........................... dzięki Maniek ....................................zazdroszcze tych hamulców, u Ciebie te tarcze wyglądaja i hamują, .......................... mogę Ci polecić sprzedawcę ma tego złomu w cholerę ---------- Post dopisany at 15:08 ---------- Poprzedni post napisany at 15:07 ---------- ...zazdroszcze tych hamulców, u Ciebie te tarcze wyglądaja i hamują, a u mnie...niestety tylko smieszą przy obecnym kole :facepalm::grin: BEZAWARYJNOŚCI ŻYCZE ORAZ CIĄGLEJ FRAJDY Z JAZDY I HAMOWANIA, BO MASZ CZYM!!! zawsze możemy znaleźć jakiś odpowiedni rozmiar o !!!!!!!!!!!!!!!!!! sam się polecił :polew:
ucho.77 Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 MIODZIO No w końcu założyłeś wątek, Ciekawe co jeszcze wymodzisz bo chyba nie wiele zostało
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 jeszcze jest dłubania od groma dzięki
Arturoo Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 no właśnie przy serduchu też się zanosi ...jakieś kreski trza kiedyś pozmieniać
pajda Opublikowano 25 Maja 2013 Opublikowano 25 Maja 2013 no proszę co ja tu widzę zacne B5 no w końcu się zdecydowałeś zamieścić furkę bezawaryjności życzę no i rób ten program
Rekomendowane odpowiedzi