Zimny75 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Czas coś skrobnąć na temat mojej czarnulki Było tak : Mody: - RNS-E (zmiana klimatronica i przeróbka tunela ) - Kierownica (chyba S4 B7) multi z łopatkami - Gałka biegów S-line (na zdjęciach jeszcze zwykła) - Listwy wewnętrzne-dekory alu szczotkowane - Zawieszenie Eibach -30mm - Felgi Audi 18 cali opony 235/40R18 Dunlop SP01 - Końcówki wydechów 90mm - Przyciemnienie reflektorów - Grill - Plastdip czarny - Listwy i dokładki zderzaka na czarno - Listwy progowe i lotka - Nowy włącznik świateł - Folia na szyby - Zbieżność po obniżeniu, wymiana tylnych amortyzatorów - Nowy olej + adaptacja multi - Nowy olej + wszystkie filtry, klimatyzacje, paski itp - Nowa rączka-plastik drzwi (na zdięciacj jeszcze stara) - Listwy progowe wewnętrzne S-LINE I jest tak : Graty - alledrogo i Siemian - dzięki Ogarnięcie modów - głownie Bart-S - dzięki Plany : - jak się ogląda Kolegów auta to jest jeszcze bardzo, bardzo dużo do zrobienia... - chyba że się znajdzie klient na czarnulkę to wjeżdża S4
Gość Edyta Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 no kolego nie jest zle ogarni troszke opis co jest i bedzie si ładna sztuka no i obecne zmiany
devey Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 W dobrą stronę idziesz kolego Oby tak dalej, powodzenia w modzeniu i bezawaryjności
grzes283 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Gratki autka. Wszystko ze smakiem....oby tak dalej. Powodzenia
wojttek137 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 za ile bys ja sprzedal ? jakbys chcial..
MARCIN607 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Fajny czarnuch. Chrom bym wywalił jak są ramki w czerni albo odwrotnie.
andr3i Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ladnie sie prezentuje calosc mody w dobrym kierunku ja bym chrom wywalil z reszty jak grille juz masz czarne
miedzikos Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Ładny czarnuch, wykończenie detali i będzie pieknie
amaradaar Opublikowano 3 Czerwca 2013 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Piękna sztuka działaj działaj lub nim zaczniesz szybko przeskocz na s4 bo później ciężko będzie Ci się rozstać
Zimny75 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 No właśnie z chromem mam dylemat, jak wywalić to i z tylnego zderzaka też, to i lampy tylne trzeba by przyciemnić, jak cała czarna to i felga też by wtedy mogła być black Nie wiem, grille są plasti zrobione więc zawsze można wrócić do chromu...
devey Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zapytam jeszcze tylko jak odnawiałeś lakier? Ile mniej więcej takie zabiegi kosztują?
Zimny75 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 4 Czerwca 2013 Zapytam jeszcze tylko jak odnawiałeś lakier? Ile mniej więcej takie zabiegi kosztują? Samochód był sprowadzony z Francji, konkretnie z Paryża a tam wiadomo jak się obchodzą z autami, w związku z tym niektóre elementy były pomalowane a resztę załatwił nasz forumowy kolega Vario kosmetyki samochodowe oraz detailing www.facebook.com/variotechcustoms Co do cen to pewnie kwestia stanu lakieru, zależy co się chce osiągnąć, wachlarz cenowy na pewno jest rozpięty, podejrzewam że od kilku stów do być może kilku tysięcy, u mnie był ten pierwszy wariant
devey Opublikowano 4 Czerwca 2013 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Dziękuję i jeszcze raz życzę bezawaryjności i szerokości na naszych poligonach czołgowych
Zimny75 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2013 Tak jak wspominałem w pierwszym poście samochód jest na sprzedaż, mam coś na oku więc jakby ktoś by był chętny to zapraszam na jazdę próbną. Auto bardzo dobrze zna kolega Bartek (Bart-S) także można u niego zweryfikować opis Audi na Alledrogo : AUDI A4 B6 3.0 V6 pierwsza rej. 2004 r. (3334991963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jeśli w miarę szybko nie sprzedam samochodu i moja "okazja" wyfrunie rozważę zamianę ale raczej na coś mocniejszego, może być z dopłatą z mojej strony
Bart-S Opublikowano 25 Czerwca 2013 Opublikowano 25 Czerwca 2013 Tak jak wspominałem w pierwszym poście samochód jest na sprzedaż, mam coś na oku więc jakby ktoś by był chętny to zapraszam na jazdę próbną.Auto bardzo dobrze zna kolega Bartek (Bart-S) także można u niego zweryfikować opis Audi na Alledrogo : AUDI A4 B6 3.0 V6 pierwsza rej. 2004 r. (3334991963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Jeśli w miarę szybko nie sprzedam samochodu i moja "okazja" wyfrunie rozważę zamianę ale raczej na coś mocniejszego, może być z dopłatą z mojej strony Potwierdzam - skrzynka sprawdzona, olej ATF wymieniony (nie mialem sie do czego przyczepic ). Aktualny wlasciciel zalapal bakcyla wiec auto zarowno dopierszczone modami i jak i ogolnie zadbane
Bart-S Opublikowano 8 Września 2013 Opublikowano 8 Września 2013 aktualna sprzedaż? Nie - auto już dawno sprzedane. Zamykam
Rekomendowane odpowiedzi