Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B6 - czarny sedan by Zimny75

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czas coś skrobnąć na temat mojej czarnulki ;)

Było tak :

image.jpg

AUDI.jpg

AUDI_A4.jpg

Mody:

- RNS-E (zmiana klimatronica i przeróbka tunela )

- Kierownica (chyba S4 B7) multi z łopatkami

- Gałka biegów S-line (na zdjęciach jeszcze zwykła)

- Listwy wewnętrzne-dekory alu szczotkowane

- Zawieszenie Eibach -30mm

- Felgi Audi 18 cali opony 235/40R18 Dunlop SP01

- Końcówki wydechów 90mm

- Przyciemnienie reflektorów

- Grill - Plastdip czarny

- Listwy i dokładki zderzaka na czarno

- Listwy progowe i lotka

- Nowy włącznik świateł

- Folia na szyby

- Zbieżność po obniżeniu, wymiana tylnych amortyzatorów

- Nowy olej + adaptacja multi

- Nowy olej + wszystkie filtry, klimatyzacje, paski itp

- Nowa rączka-plastik drzwi (na zdięciacj jeszcze stara)

- Listwy progowe wewnętrzne S-LINE

I jest tak :

4_C7_A4529.jpg

4_C7_A4530.jpg

4_C7_A4531.jpg

4_C7_A4533.jpg

4_C7_A4540.jpg

4_C7_A4550.jpg

4_C7_A4544.jpg

Graty - alledrogo i Siemian - dzięki :decayed:

Ogarnięcie modów - głownie Bart-S - dzięki :decayed:

Plany :

- jak się ogląda Kolegów auta to jest jeszcze bardzo, bardzo dużo do zrobienia...

- chyba że się znajdzie klient na czarnulkę to wjeżdża S4 ;)

Opublikowano

no kolego nie jest zle ogarni troszke opis co jest i bedzie si

ładna sztuka no i obecne zmiany :good:

Opublikowano

W dobrą stronę idziesz kolego :)

Oby tak dalej, powodzenia w modzeniu i bezawaryjności :)

Opublikowano

Gratki autka. Wszystko ze smakiem....oby tak dalej.

Powodzenia

Opublikowano

Fajny czarnuch. Chrom bym wywalił jak są ramki w czerni albo odwrotnie.

Opublikowano

Ladnie sie prezentuje calosc

mody w dobrym kierunku

ja bym chrom wywalil z reszty jak grille juz masz czarne

Opublikowano

Ładny czarnuch, wykończenie detali i będzie pieknie :)

Opublikowano

Piękna sztuka działaj działaj lub nim zaczniesz szybko przeskocz na s4 bo później ciężko będzie Ci się rozstać :decayed:

Opublikowano

No właśnie z chromem mam dylemat, jak wywalić to i z tylnego zderzaka też, to i lampy tylne trzeba by przyciemnić, jak cała czarna to i felga też by wtedy mogła być black ;) Nie wiem, grille są plasti zrobione więc zawsze można wrócić do chromu... :naughty:

Opublikowano

Zapytam jeszcze tylko jak odnawiałeś lakier? Ile mniej więcej takie zabiegi kosztują?

Opublikowano
Zapytam jeszcze tylko jak odnawiałeś lakier? Ile mniej więcej takie zabiegi kosztują?

Samochód był sprowadzony z Francji, konkretnie z Paryża a tam wiadomo jak się obchodzą z autami, w związku z tym niektóre elementy były pomalowane a resztę załatwił nasz forumowy kolega Vario ;)

kosmetyki samochodowe oraz detailing www.facebook.com/variotechcustoms

Co do cen to pewnie kwestia stanu lakieru, zależy co się chce osiągnąć, wachlarz cenowy na pewno jest rozpięty, podejrzewam że od kilku stów do być może kilku tysięcy, u mnie był ten pierwszy wariant ;)

Opublikowano

Dziękuję i jeszcze raz życzę bezawaryjności i szerokości na naszych poligonach czołgowych :)

Opublikowano

Tak jak wspominałem w pierwszym poście samochód jest na sprzedaż, mam coś na oku więc jakby ktoś by był chętny to zapraszam na jazdę próbną.

Auto bardzo dobrze zna kolega Bartek (Bart-S) także można u niego zweryfikować opis :naughty:

Audi na Alledrogo :

AUDI A4 B6 3.0 V6 pierwsza rej. 2004 r. (3334991963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jeśli w miarę szybko nie sprzedam samochodu i moja "okazja" wyfrunie rozważę zamianę ale raczej na coś mocniejszego, może być z dopłatą z mojej strony :wink:

Opublikowano
Tak jak wspominałem w pierwszym poście samochód jest na sprzedaż, mam coś na oku więc jakby ktoś by był chętny to zapraszam na jazdę próbną.

Auto bardzo dobrze zna kolega Bartek (Bart-S) także można u niego zweryfikować opis :naughty:

Audi na Alledrogo :

AUDI A4 B6 3.0 V6 pierwsza rej. 2004 r. (3334991963) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Jeśli w miarę szybko nie sprzedam samochodu i moja "okazja" wyfrunie rozważę zamianę ale raczej na coś mocniejszego, może być z dopłatą z mojej strony :wink:

Potwierdzam - skrzynka sprawdzona, olej ATF wymieniony (nie mialem sie do czego przyczepic :decayed:). Aktualny wlasciciel zalapal bakcyla wiec auto zarowno dopierszczone modami i jak i ogolnie zadbane :wink:

Opublikowano

aktualna sprzedaż? :)

Opublikowano
aktualna sprzedaż? :)

Nie - auto już dawno sprzedane. Zamykam :wink:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...