fafnasty Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 witam:hi: moj sedan jest czarny, czarny grill Białe fele biale znaczki OOOO myslalem nad bialym dachem i tu pytanie 1) standardowe malowanie dachu??? 2) malowanie dachu PlastiDIP-em??? 3)oklejenie biala folia polyska??? moze jakis podobny watek moze foto??
arnold27 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Opublikowano 11 Czerwca 2013 ja bym zainwestowal w folie.jak sie znudzi to latwo to zerwac a z lakierowaniem to wiecej roboty
makiGS Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 widziałem ostatnio seata cały biały fele i dach czarny, w kompozycji odwrotnie ciekawe jak to wyjdzie. Inwestuj w folie.
Seikokilla Opublikowano 12 Czerwca 2013 Opublikowano 12 Czerwca 2013 jak i poprzednicy skłaniałbym się ku foli, zawsze można szybko zerwać jeśli efekt nie przypadnie do gustu. myślę ze biały dach będzie fajnie wyglądał, widziałem czerwone mini z białym dachem, jakiegoś amerykańca niebieski metalik z białym dachem i wygląda to fajnie wiec z czarnym tez nie tez będzie pochwal się efektem jak zrobisz
wild80 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 Do tego jeszcze bym zrobił obudowy lusterek na biało. Sam kiedyś pryskałem plasti dipem ale miałem tylko jedną puszkę i nie pokryło ładnie więc zerwałem p.s. wrzuć fotkę jak teraz wygląda twój sedan
fafnasty Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 jak tylko wroci do mnie cykne jakies foto
Łęga Opublikowano 14 Czerwca 2013 Opublikowano 14 Czerwca 2013 jak tylko wroci do mnie cykne jakies foto zlecileś komuś usługe ?? Czekamy na zdjecia
fafnasty Opublikowano 14 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2013 nie nie wszystko przy aucie robie sam:wink: ale blotnik mam po zimie do roboty i lakiernik ogarnia sprawe
Michalos Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 i jak kolego? chetnie bym zobaczyl efekt bo tez sie nad tym zastanawiam
tomekhxc Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 http://a4-klub.pl/audi-a4-b6-73/b6-awx-black-mutant-david-shadow-line-118795/ luknij na profil dawida on mial podobne zestawienie tylko ze na b6 moze cos pomoze:wink:
Gość Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 kwestia gustu , mnie to się nie widzi ale co kto lubi .
balbolek Opublikowano 17 Października 2013 Opublikowano 17 Października 2013 Myśle ze dipowanie to dobry pomysł ,zawsze coś Ci się może odwidzieć i mozna zerwac
eRniś Opublikowano 18 Października 2013 Opublikowano 18 Października 2013 Myśle ze dipowanie to dobry pomysł ,zawsze coś Ci się może odwidzieć i mozna zerwac plastidip drożej wyjdzie niż folia, a wątpię żeby 1 puszka dipu starczyła na cały dach
balbolek Opublikowano 21 Października 2013 Opublikowano 21 Października 2013 Ja mam na mysli oddanie do zakładu ktory sie tym zajmuje , za maske cena to 280 , dach pewnie podobnie ,ręcznie z puszki to mozna sobie psiknąć ramke grilla co najwyzej
Rekomendowane odpowiedzi