duffy Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 teraz mam juz wzór i firmę, która mi to zrobi więc w razie czego w każdej chwili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 mam już od dawna, osłona za***iście spasowana, polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 dla tediego też już gotowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 Duffy, w jakim celu ta osłona? Ani mega gleby nie ma, miska w S4 wysoko.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 22 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 nie ma gleby? dla mnie mega nisko miska osłonięta, trochę mniej syfu się zbiera niż przy jej braku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracjan Opublikowano 22 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2014 nie ma gleby? dla mnie mega nisko miska osłonięta, trochę mniej syfu się zbiera niż przy jej braku. Nie mówię ze nie ma gleby tylko że miska akurat w 2,7 jest dość wysoko i nie wiem co by trzeba zrobić żeby nią w coś przyjebać... Sama osłona bardzo fajnie wykonana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Duffy napewno jedna od Ciebie wezne ale narazie jestem splukany, mam nadzieje ze na wiosne oferta bedzie nadal aktualna malo osłania ta oslona, szafa posadzisz sucz na glebe to wsio będziesz zbieral obok oslony pod miskę plus weze itp odsłonięte, wybrałbym te z allegro osobiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 ja akurat bede dorabial sobie boki, a co do zbierania syfu i to z pelna oslona plastikowa... oslona doszla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafa Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 Duffy napewno jedna od Ciebie wezne ale narazie jestem splukany, mam nadzieje ze na wiosne oferta bedzie nadal aktualna malo osłania ta oslona, szafa posadzisz sucz na glebe to wsio będziesz zbieral obok oslony pod miskę plus weze itp odsłonięte, wybrałbym te z allegro osobiscie Ale mi chodzi tylko i wyłącznie o zabezpieczenie miski, jak by tak w trasie awaryjnie wpaść na garba czy jakiś kamień bo to różnie bywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavko87 Opublikowano 28 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2014 moja osłona juz sprzedana bo pokazałbym jaka była zrysowana, szlifowana. Macie daily car to tylko pełna oslona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 (edytowane) powoli zbieram graty na nowy sezon, Hella Intemo zamówione Edytowane 11 Grudnia 2014 przez duffy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czorny_07 Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 czekam na telefon, jak je założysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 max obiecał że pomoże mi to ogarnąć ale dopiero w styczniu bo chcę jeszcze nowe lampy depo kupić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 powoli zbieram graty na nowy sezon, Hella Intemo zamówione Gapy z drzew pospadają Jak będziesz chciał czarne depo to daj info to Ci powalcze z ceną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 a srebrnych nie możesz załatwić w jakiejś fajnej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 a srebrnych nie możesz załatwić w jakiejś fajnej cenie? Mogę. Jutro masz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Możesz mi podrzucić link do czarnych depo? Nie mogę żadnego numeru ich namierzyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 11 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 nie rozglądałem się za czarnymi bo chcę srebrne http://allegro.pl/reflektory-lampy-audi-a4-b5-99-01-nowe-depo-2szt-i4830771459.html czarne sa tutaj: http://allegro.pl/reflektor-audi-a4-b5-1999-01-lift-black-fk-depo-ww-i4876856309.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 11 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2014 Sam jestem ciekaw za ile Wandzej Oszukista ma Depo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi