duffy Opublikowano 13 Marca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 o wy psie d*py max jak tam? ja już nic nie będę kombinował, doprowadzam do ładu, nacieszę się przez sezon i chyba będę sprzedawał w przyszłym roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Powoli do przodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Co w planach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 U mnie gruby plan, ale owiany tajemnicą. A Duffiemu chodziło o jego nieszczęsne bixy, które u mnie są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
booster70 Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 Myslalem ze fure bedzie zmienial hehe a co z tymi bixami? Przeciez to nic wielkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaxsteRR Opublikowano 14 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 No niby tak, ale upiekł jedną lampę, co spowodowało jeszcze mocniejsze związanie kleju. A ta druga ładnie i bezinwazyjnie puściła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 6 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 U mnie gruby plan, ale owiany tajemnicą. A Duffiemu chodziło o jego nieszczęsne bixy, które u mnie są czy ja wiem czy taką tajemnica, przynajmniej cel znam u mnie w planach działka i dom ale tu chwastami zarosło, szok auto ma się dobrze, dostało właśnie nowe buciki roti ind-t 19x10 z oponami toyo 255/30 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterA4 Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 o zesz ty w dupe je...ny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xBladex Opublikowano 8 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2016 (edytowane) To pokaz dokładnie te nowe buciki.. [emoji6] Wysłane z mojego D2403 przy użyciu Tapatalka Edytowane 8 Maja 2016 przez xBladex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Matko jedyna, że mnie tu wcześniej nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek92 Opublikowano 9 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2016 Ładnie się prezentuje S4 fele tez widzę konkretne powodzenia i szerokości coś dłubnieta jest ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boosman Opublikowano 14 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2016 pokaż wiecej - bo to jest megaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 15 Maja 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2016 Nie ma jeszcze porządnych zdjęć na tym kole. Mam tylko takie na szybko pstrykniete tel. Zawieszenie trzeba doregulowac. Co do mocy, aktualnie 370KM ale z perspektywami na przyszłość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 17 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2016 Piękna jest Body RS4 B5 jest ponadczasowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duffy Opublikowano 10 Września 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 węgiel na zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marek24 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Jaram się bardzo twoją furką jest kozak zazdroszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinch001 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Co to za felga ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enczu Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Dla mnie jest gnój w uj! Zastanowiłbym się tylko do powrotu znaczka z przodu na srebrny ale to już kwestia mocno osobista, i tak jest petarda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jawor369 Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Wstawiaj jakieś foty aktualne, bo zapomniałeś chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donjakub1 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 jest miazga podziwiam ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi