Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[All B8] Audi A4 B8 Avant - 2X S-Line 19Cali S5 Hamulce S4 345Mm/330Mm - Dynosoft 206PS 420Nm - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będziesz się nudził chłopaku widzę:wink:

Mody w sumie nie wielkie ale na pewno zrobią robotę jak zwykle małe a cieszy:decayed:

Opublikowano

Dzisiaj samochodzik zostawiłem na wymianę rozrządu w ASO. Wziąłem sobie z tej okazji samochód zastępczy Audi Q5 2.0TFSI 211PS Quattro. Powiem szczerze że dość dobrze się to zbiera jak na taki samochodzik o masie 1720kg :naughty: i jestem zaskoczony spalaniem. 10L/100km autostrada 180km/h potem miasto i dodam że po mieście też cisłem ile się dało.

IMG9641JP_eneppah.JPG

IMG9642JP_eneppar.JPG

IMG9643JP_eneppan.JPG

IMG9645JP_eneppaa.JPG

Opublikowano

Fura fajna, ale "chlapacz"...o matko :eek: normalnie profanacja oooo :thumbdown:

Opublikowano

Nie wiem mnie się to auto raz podoba a raz nie. Nie mniej jednak jeździ się fajnie nim i ten silnik bardzo fajny. Jakby zapodać mu jeszcze program to już w ogóle :naughty:

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale jak dla mnie to A5, Tiguan, itp są zbyt mało męskie...fajne auto dla kobiety.

Opublikowano

Autko widziane na żywo :decayed: czorne B8 robi robota :kox::kox: miło było poznać :wink:

Opublikowano

Mnie osobiście podoba się Twój kolor bardziej :) Mnie również było miło poznać Ciebie i chrześniaka w sekundzie zrobił się mini spot pod Twoim domem :grin: Dzięki za coolerek :)

Opublikowano
Mnie osobiście podoba się Twój kolor bardziej :) Mnie również było miło poznać Ciebie i chrześniaka w sekundzie zrobił się mini spot pod Twoim domem :grin: Dzięki za coolerek :)

A 10 minut pózniej podjechał main i pierwsze pytanie ,a Gibons już był :grin::grin::grin:

Opublikowano

Furmanka na wypasie :decayed: miło było poznać może kiedyś powtórzymy tego mini spota :banan:

Opublikowano

A 10 minut pózniej podjechał main i pierwsze pytanie ,a Gibons już był :grin::grin::grin:

:grin:

Opublikowano
Nie wiem czemu, ale jak dla mnie to A5, Tiguan, itp są zbyt mało męskie...fajne auto dla kobiety.

:shock3:

Opublikowano

:shock3:

Nie stresuj się koledze chodziło o Q5. Możesz śmiało ze swojego ściągać pokrowiec :grin:

---------- Post dopisany 21-05-2014 at 19:51 ---------- Poprzedni post napisany 15-05-2014 at 23:25 ----------

Dzisiaj trochę walczyłem z wygłuszeniem drzwi. Na razie obie tylne furtki skończone. Został jeszcze przód. Wpadł też przycisk do ADS i PDC przód. Wiązka do ADS już jest tylko muszę ogarnąć gdzie ją wpiąć.

IMG9904JP_enqeepx.JPG

IMG9905JP_enqeepw.JPG

IMG9912JP_enqeeps.JPG

Opublikowano

Jestem ciekawy efektów wygłuszenia i jaki będzie efekt końcowy przy B&O? Ja u siebie w początkowej fazie byłem mega zachwycony z upływem czasu zdecydowanie mi jednak czegoś brakuje...takiego głębokiego basu. Ciekawy jestem czy ten mod faktycznie wyjdzie na plus?

Opublikowano

W poprzednim samochodzie robiłem wygłuszenie i efekt był porażający. Audio grało milion razy lepiej i zrobiło się sporo ciszej, a drzwi zamykały się jak w S- klasie :)

Opublikowano

Jakie sianko trzeba szykować aby Audiczki furtki ubrać w te gustowne garniturki?

Opublikowano

Na tył zużyłem nie całe 6 mat tych dużych STP Gold + nie całe 3 maty gąbki GMS 0-22. Cena jednej STP Gold to 49zł a GMS 0-22 17zł. Przód wyjdzie tyle samo.

Opublikowano

ja tez teraz będę wygłuszał drzwi, słyszałem własnie że różnica przeogromna. Ten GMS wystarczy w zupełności ? :)

Opublikowano

Widze ze robota idzie pełną parą :)

Z chęcią wygłuszę i u siebie dzrzwi - ale to dopiero na sierpień zostawie :)

A jak wyglada sprawa auta zastepczego w ASO ?? Jakie sa na to warunki ??

Opublikowano
ja tez teraz będę wygłuszał drzwi, słyszałem własnie że różnica przeogromna. Ten GMS wystarczy w zupełności ? :)

GMS idzie na boczek. To ta ciemna pianka w moim przypadku model 0-22 czyli 10mm grubości. Jako matę na same drzwi bierz śmiało STP najlepszy stosunek cena/jakość. Weź wersję GOLD jest grubsza niż SILVER i lżejsza. 3szt na jedne drzwi aby zrobić to tak jak należy. Ci którzy się zastanawiają na prawdę polecam ten zabieg. Jak zrobisz wszystko tak jak należy to efekt jest mega :) Nie mówię już o Tych osobach, które mają jakieś rezane audio wygłuszenie w tym przypadku obowiązkowe.

---------- Post dopisany at 14:51 ---------- Poprzedni post napisany at 14:50 ----------

Widze ze robota idzie pełną parą :)

Z chęcią wygłuszę i u siebie dzrzwi - ale to dopiero na sierpień zostawie :)

A jak wyglada sprawa auta zastepczego w ASO ?? Jakie sa na to warunki ??

Jakie warunki ? a no bardzo proste... płacisz i masz samochód zastępczy :grin:

---------- Post dopisany at 17:22 ---------- Poprzedni post napisany at 14:51 ----------

Dzisiaj wpadła kierownica poliftowa z białą nicią s-line oraz tempomat z manetkami polift.

IMG9918JP_enqswne.JPG

Opublikowano

Kiera :thumbup1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...