miodzio Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Taki byłby efekt mniej więcej... co o tym sądzicie ? http://s6.ifotos.pl/img/AUDI-s-li_eexhraq.jpg Masz za dużo chromu na aucie i będzie to wyglądać ni jak Proponuję czarny grill i ramkę w chromi - zresztą widziałeś jak to wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Taki byłby efekt mniej więcej... co o tym sądzicie ? http://s6.ifotos.pl/img/AUDI-s-li_eexhraq.jpg Masz za dużo chromu na aucie i będzie to wyglądać ni jak Proponuję czarny grill i ramkę w chromi - zresztą widziałeś jak to wygląda Jak ramka ma być w chromie to grilla nie ruszam. Lepiej mi się podoba tak jak jest teraz, albo czerń albo tak jak jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek76 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Cos takiego ten IC ?8K0145805E ---------- Post dopisany at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany at 23:08 ---------- Jak jutr bdziesz walczyl z PDC z przodu poprtsykaj jakies fotki : jak idzie wiazka...gdzie dales kostke...jak masz ustawione czujniki...ktoredy przeszla wiazka z tylu itp.... Liczę na Ciebie przed moją walką Tak dokładnie 8K0145805E to numer IC od 3.0TDI za 300zł/350zł można kupić nowy a za 200zł używany. Foty jakieś pstryknę jutro mam nadzieję że przyjdzie mi jutro paczka z przewodami do wiązki bo czekam już tydzień Kolego ale mówisz o nowym oryginalnym IC ? Bo mi w ASO powiedzieli ponad 1200 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Tak o nowym oryginalnym takim samym jak w ASO tylko cena inna niż w ASO. Tam wszystko kosztuje 200-300% więcej więc się nie dziw ceną. ---------- Post dopisany at 14:38 ---------- Poprzedni post napisany at 14:35 ---------- Pierwszy przykładowy link z allegro. Cena 399zł za nowy NOWY INTERCOOLER AUDI A5 Q5 8K0 07-13 2.7 3.0TDI (4237919044) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
griga-st Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 WRC ma "black mamba" przód, i nawet OK to wygląda. ---------- Post dopisany at 17:15 ---------- Poprzedni post napisany at 17:13 ---------- Nie lepiej odrazu IC od BiT założyć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 czarny przód wyglada naprawdę dobrze coś o tym wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 czarny przód wyglada naprawdę dobrze coś o tym wiem Rozmyślam nad tym tylko teraz nie wiem czy iść w połysk czy mat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja miałem czarny mat i połysk zostałem przy połysku lepiej wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Ja miałem czarny mat i połysk zostałem przy połysku lepiej wygląda Masz jakieś aktualne foto jak to wygląda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jutro postaram się coś zrobić to Ci podeślę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 2 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Jutro postaram się coś zrobić to Ci podeślę. Dzięki będę czekał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 2 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2014 Orzeł ma u siebie w wątku może Ci wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 mat: połysk: niestety nie mam w pracy lepszych zdjęć teraz mam połysk może dla odmiany półmat?? jak się zdecydujesz to usunę ten post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 To i to wygląda spoko tylko ja znaczek chciałbym w chromie zostawić. Dzięki Orzeł za fotki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Połysk jakoś bardziej do mnie przemawia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Są różne gusta. Ja bym poszedł w mat razem ze znaczkiem. Ale to Twoja decyzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Przed chwilą przyszła paczka z ASO trochę pierdołek przyszło... dosłownie pierdołek a prawie 500zł trzeba było zapłacić te ceny w ASO są chore. Wreszcie mogę iść założyć zderzak przedni s-line Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
main Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Przed chwilą przyszła paczka z ASO trochę pierdołek przyszło... dosłownie pierdołek a prawie 500zł trzeba było zapłacić te ceny w ASO są chore.http://s6.ifotos.pl/img/IMG0064JP_eexwxwp.JPG Wreszcie mogę iść założyć zderzak przedni s-line Za tą folię i metki też trzeba zapłacić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 3 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 ooo mocowanie glosniczka widze chyba najtansza czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 3 Czerwca 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2014 Zderzak zamontowany niestety bez wiązki PDC na razie bo okazało się przy montażu że wiązka jest za krótka. Chyba ktoś ją uszkodził na środku i z deka skrócił ;/ wiązka odesłana i szukam następnej Jakby ktoś miał wiązkę lub wiedział coś na ten temat to pisać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi