Armi Opublikowano 30 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2013 Dzieki jeszcze raz. Mysle, ze w moich rekach auto wroci do stanu idealnego:naughty: np. jeszcze przed zima oddam go na lakierowania maski i przedniego zderzaka - sa odpryski od kamyczkow. Wiadomo, odpryskow sie nie uniknie ale mnie to drażni:wink: Korekte lakieru bede musial zrobic samodzielnie bo osoba, ktora robila ja przede mna zostawila swirle - niedopuszczalne:decayed: Bedzie co robic ale na pewno nie tak jak w B5 bo tam zaczynalem od zera.
pablo_ua4 Opublikowano 30 Czerwca 2013 Opublikowano 30 Czerwca 2013 furka piekna oczywiscie tylko zmien opis z tymi heblami bo to nie sa od s4:wink:
HaVoK Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Miałem jechać po tego AVANTA Graty zakupu Ty nie masz co rezać za to ja mam sporo do rezania jeżeli chcę żeby to jakoś wyglądało... Szkoda, że nie sedan.
st4yKool Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 tylko mi nie dzialaja foty podlinkowane z allegro?
turzol Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 Fajnie że trafiło w odpowiednie rece. Miałem okazje nim pośmigac jak było jeszcze w posiadaniu Czestera i jest petarda
Flyer Opublikowano 4 Lipca 2013 Opublikowano 4 Lipca 2013 armi, nie rezygnuj z gwintu... zawias s-line jest mniej komfortowy niz dobry gwint.
PABLO Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 armi teraz zauważyłem że zmieniłeś furmankę, graty zakupu znanego nam dobrze autka
jozek726 Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 a ja właśnie zauważyłem że kolor zmieniłeś
Grzesiek1985 Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 uuuu widzę kolego dobra furkę powodzenia w dalszych modach
Armi Opublikowano 22 Lipca 2013 Autor Opublikowano 22 Lipca 2013 armi, nie rezygnuj z gwintu... zawias s-line jest mniej komfortowy niz dobry gwint. Flyer, Air mi w głowie. Ale to raczej przyszły sezon. Waham się bo w B6 naprawdę nie czuć, że się jedzie na 18. Ale 18 jest mała, trzeba by 19 to takie zamknięte koło a chciałem się z niego wyrwać i zostać przy cywilnym zawieszeniu. a ja właśnie zauważyłem że kolor zmieniłeś Tak, kolor zmieniony. Trochę to zajęło:decayed: Muszę się przywitać w kolorowym świecie:decayed: armi teraz zauważyłem że zmieniłeś furmankę, graty zakupu znanego nam dobrze autka Dzięki:naughty:, na razie mam dwie bo B5 jeszcze nie sprzedana. Nie mogę się z nią rozstać ale pojedzie na OEM+ i papapa (mam nadzieję). uuuu widzę kolego dobra furkę powodzenia w dalszych modach Dzięki. Ma Q, jak się diesel znudzi to może i 2.7biTurbo wpadnie - tak jak u Ciebie:naughty: Kupiłem 2 gadzety: - lampki led do podświetlenia tablicy rejestracyjnej i znaczek s-line:decayed:
egon47 Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 :hi:Armi Witaj w gronie krawatów:decayed: auto bardzo dobrze mi znane jak tam po przesiadce z B5??
MARCIN607 Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 ARmi brawo koloru ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ---------- trzeba było poprzedniego właściciela za buły powiesić że Recaro zabrał
akjam Opublikowano 22 Lipca 2013 Opublikowano 22 Lipca 2013 Autko znane i widziane nie raz na żywo. Gratuluję zakupu.
jozek726 Opublikowano 23 Lipca 2013 Opublikowano 23 Lipca 2013 Powiedz mi co to za ledy do tablicy ? Bo ja mam ciut inne
Armi Opublikowano 26 Lipca 2013 Autor Opublikowano 26 Lipca 2013 :hi:Armi Witaj w gronie krawatów:decayed: auto bardzo dobrze mi znane jak tam po przesiadce z B5?? Bez porównania do B5. Inny komfort, wykończenie i wyposażenie. Chociaż Quattro jeszcze nie zdążyłem przetestować ARmi brawo koloru ---------- Post dopisany at 22:08 ---------- Poprzedni post napisany at 22:05 ---------- trzeba było poprzedniego właściciela za buły powiesić że Recaro zabrał Dzięki:naughty: Nie tęsknię za białą skórą, w a3 taką mam i niestety by była ładna trzeba ją często czyścić. ---------- Post dopisany at 13:42 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ---------- Jeśli chodzi o lampki to kupiłem na allegro do Q7, jakieś 119 zł za komplet. Z tego co widzę, to różnią się tylko uszczelką. Rozmawiałem, ze sprzedawcą i mówił, że do Q7 ma tylko takie:eusathink:
dejf Opublikowano 27 Lipca 2013 Opublikowano 27 Lipca 2013 Trzeba gtb2260vk kłaść jeżeli AL są. Auto ładne nowszy BT widać już ktoś dołożył
Rekomendowane odpowiedzi