Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

B6 by Armi - sesja s.25

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Jest słaby, spróbuje go jeszcze wcisnąć między pionowe kratki ale raczej i tak wyleci. Szkoda bo brakuje czegoś na grillu.

Opublikowano

Bez znaczka jest lepiej :wink:

Opublikowano

Racja bez niego lepiej, zresztą po co komu znaczki :grin:

Opublikowano
Jest słaby, spróbuje go jeszcze wcisnąć między pionowe kratki ale raczej i tak wyleci. Szkoda bo brakuje czegoś na grillu.

Podkowe sobie uczep ;)

Sent from my телефон

Opublikowano

przyczep znaczek quattro, ja kiedys na grillu S4 wlasnie taki mialem... i wygladal ok.

Opublikowano

jak chcesz to ja mam znaczek quattro z b5 :grin: może Ci spasuje :decayed:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Mam możliwość kupna gwintu do avanta ale bez Q:whistling: Podejdzie? Jest sens się w coś takiego pchać?

Opublikowano

Pewnie podejdzie ale tył będzie siedział strasznie bo nie ta klasa wagowa :wink:

Opublikowano

Jaka moc/moment w aucie? I czemu turbo BRD?

Opublikowano
  • Autor

Pakiet mocy to zasluga pierwszego wlaściciela. Sa 193KM/385Nm. Podobno takie bylo zyczenie czytaj lajtowy program. Zupelnie inne odczucia niz w B5 FWD z podobna moca. Za jakis czas wpadnie GTB19 i korekta bo to co jest mi nie wystarcza.

Opublikowano

kocur że hej. zazdroszczę wnętrza no i q...

Opublikowano
Pakiet mocy to zasluga pierwszego wlaściciela. Sa 193KM/385Nm. Podobno takie bylo zyczenie czytaj lajtowy program. Zupelnie inne odczucia niz w B5 FWD z podobna moca. Za jakis czas wpadnie GTB19 i korekta bo to co jest mi nie wystarcza.

GTB19? Szczerze to nie słyszałem o takim modelu. Nie lepiej gtb2260 albo 2256? Od razu głowica-porting, zawory, dzięki czemu uzyskasz większy Nm na górze i niższe EGT.

Opublikowano
  • Autor

Bo takiej nie ma, chodziło mi o GTB17. Literówka. Coś takiego: - A4 AVF Quattro + GTB1756VK - 199PS / 413 Nm by Spanky • .: AUDI KLUB POLSKA :. •.

---------- Post dopisany at 09:46 ---------- Poprzedni post napisany at 09:43 ----------

kocur że hej. zazdroszczę wnętrza no i q...
Dzięki, szczerze mówiąc to jeszcze się tym autem nie nacieszyłem. Mam go 3 miesiące i za każdym razem jak wsiadam to mam banana na twarzy.
Opublikowano

Kładź gtb22. Nie słuchaj tego, że się nie zmieści.

Opublikowano

Wszystko się zmieści:) nie prawdasz dejf:)

Opublikowano
Wszystko się zmieści:) nie prawdasz dejf:)

Trzeba tylko umiejętnie zespawać :) i ja każdego zachęcam do obróbki głowicy+większe zawory, koszt nie duży, a temp EGT się obniża.

Opublikowano
Poprawiłem zdjęcia na pierwszej stronie bo nie wyświetlały się poprawnie a później po prostu zniknęły:decayed:

Szukam felg 18", może jeszcze na końcówkę tego sezonu. Najprawdopodobniej będą to MAM-y, dlatego relingi zostaną chromowane.

http://www.alufelgiopony.pl/_allegro/!IMG/!MAM/MAM8CHROM/L/46.JPG

za bardzo oklepany wzór wg mnie

Opublikowano
  • Autor

Mam-ów nie będzie na 100%. Najprawdopodobniej wpadną RS4 B7 ale to już plan na wiosnę.

Opublikowano

Rotory są ładne.